Cost lunar predictibil


Preț unic de abonament

Accesul în aplicația medicală online Evolvo este pe baza unui abonament lunar, preț unic, nefiind necesară achiziţionarea unor licenţe sau servere. Primeşti Evolvo la un preţ unic de abonament fără costuri de întreţinere sau actualizare.

  • Ai parte de costuri predictibile, prin plata unui abonament lunar unic/medic, care include un suport tehnic, găzduirea datelor tale, salvări de siguranţă şi actualizare. Plăteşti doar cât foloseşti!
  • Platforma Online elimină costurile ulterioare, care apar în general cu servicii pentru administrarea calculatoarelor, construirea de reţele, actualizări si mentenanţă.
  • Software-ul medical Evolvo înlocuieşte programele scumpe, care implică licenţe scumpe şi actualizări constante şi costisitoare.
  • Evolvo face actualizările în timpul nopţii, fără să-ţi răpească timp din programul de lucru. Nu te vom deranja niciodată în timpul programului, poţi rămâne productiv și dormi liniştit!
  • Nu vei mai avea nevoie de specialişti IT, de acum te descurci singur!
payment

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.