Cost lunar predictibil


Preț unic de abonament

Accesul în aplicația medicală online Evolvo este pe baza unui abonament lunar, preț unic, nefiind necesară achiziţionarea unor licenţe sau servere. Primeşti Evolvo la un preţ unic de abonament fără costuri de întreţinere sau actualizare.

  • Ai parte de costuri predictibile, prin plata unui abonament lunar unic/medic, care include un suport tehnic, găzduirea datelor tale, salvări de siguranţă şi actualizare. Plăteşti doar cât foloseşti!
  • Platforma Online elimină costurile ulterioare, care apar în general cu servicii pentru administrarea calculatoarelor, construirea de reţele, actualizări si mentenanţă.
  • Software-ul medical Evolvo înlocuieşte programele scumpe, care implică licenţe scumpe şi actualizări constante şi costisitoare.
  • Evolvo face actualizările în timpul nopţii, fără să-ţi răpească timp din programul de lucru. Nu te vom deranja niciodată în timpul programului, poţi rămâne productiv și dormi liniştit!
  • Nu vei mai avea nevoie de specialişti IT, de acum te descurci singur!
payment

Demo gratuit

Sună acum la +40 365 441 611 sau completează formularul online aici pentru a cere un DEMO gratuit. Eventual trimite-ne un email la info@evolvo.ro și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.