Testimoniale

Testimoniale


SKINOVATE – Clinică de dermatologie estetică, patologică și intervențională

Pentru clinica noastră, Evolvo a reprezentat soluția de software medical cea mai potrivită la momentul deschiderii clinicii. Iar pe parcursul dezvoltării business-ului, decizia a fost validată prin faptul că echipa Evolvo a reușit să înțeleagă și să implementeze în mod eficient customizările de care am avut nevoie pentru a adapta ERP-ul clinicii la nevoile impuse de activitățile curente, la raportările de care avem nevoie și la optimizarea procesului de utilizare a acestuia în activitățile zilnice, recurente.

Faptul ca am avut opțiunea de a lucra integral în sistem cloud a redus semnificativ costurile cu echipamente hardware necesare, precum și riscurile aferente găzduirii aplicației sau a datelor on premise.

Platforma excelează la capitolele ușurința de utilizare și de administrare, acuratețea rapoartelor și faptul că se pot consulta în timp real toți indicatorii relevanți pentru business. La fel de utilă este și integrarea cu zona de marketing e-mail/sms, precum și în zona de gestiune a stocurilor și a bonurilor de consum materiale, modul pe care echipa Evolvo l-a customizat special pentru Skinovate, conform nevoilor specifice pe care le-am identificat pe parcursul derulării activității.

Suntem în continuare mulțumiți de platforma Evolvo și ne bucurăm să avem ca partener pe zona de software o echipă serioasă, care asigură funcționalitatea ERP-uli și dezvoltarea acestuia pe măsura evoluției clinicii.

Adrian Pavelescu

Associate


Origyn Fertility Center

Necesitatea implementării unui sistem informatic de managment al pacienților a apărut din dorința de a optimiza utilizarea resurselor tehnologice și umane în cadrul Clinicii Origyn Fertility Center. Deoarece fluxul de pacienți a crescut semnificativ de la an la an, sistemul clasic al foilor de observație și al dosarelor medicale a devenit depășit din cauza vitezei mici de culegere a datelor și a accesului redus la date, documentele neputând fi consultate simultan de mai multe persoane aflate în același punct de lucru sau în puncte de lucru diferite.

De asemenea, ne-am dorit o mai bună coordonare al fluxului de pacienți în timp real, printr-un managment mai eficient al programărilor: notificarea prin SMS a programărilor și a modificărilor de program și rechemarea automată a pacienților la control periodic. Am ales Evolvo, pentru că am găsit soluția la aceste probleme sub forma unui soft cu interfață „user friendly”, o platformă ușor de accesat, intuitivă, nefiind necesară o pregătire intensivă a personalului medical pentru a putea exploata funcțiile cele mai uzuale ale programului. Sincronizarea cu informațiile din calendarul integrat în contul de email folosit în corespondența cu pacienții și colaboratorii a fost un alt detaliu semnificativ.

Sistemul ne-a permis colectarea, stocarea și prelucrarea informațiilor medicale și financiare, astfel încât acestea să poată fi accesate simultan de mai multe persoane, din puncte de lucru diferite. Datorită informațiilor stocate în secțiunea Financiar, pacientul poate avea oricând acces la o documentare extensivă privind serviciile medicale furnizate, iar departamentul administrativ are acces în permanență la rapoarte privind activitatea în cadrul clinicii, costurile cu partenerii, precum și rapoartele de salarizare ale colaboratorilor. Secțiunea Marketing ne-a facilitat configurarea unor mesaje automate către pacienți privind programările în cadrul clinicii sau oferirea unor informații cu caracter promoțional.

Însă unul din aspectele pe care l-am apreciat în mod special la acest produs a fost disponibilitatea departamentului de dezvoltare de a se plia pe nevoile aparte ale clinicii noastre, pentru dezvoltarea unor funcții specifice, cum ar fi configurarea unor șabloane de sms diferite în funcție de punctul de lucru, înregistrarea în format electronic și personalizarea formularelor de consimțământ informat, precum și digitalizarea întregului dosar medical al unui pacient în format pdf.

Alec Danila

Manager Origyn Fertility Center

http://origyn.ro/


Policlinica Oprisani

Am căutat ani de zile un soft care să asigure o programare optimă a pacienților, să fie ușor de învățat, să fie Online, facil, rapid și ușor de folosit pentru cadrele medicale. Aveam nevoie de un sistem de programare în timp real, așa cum este și citirea cardurilor de sănătate. Vroiam să realizez programări care să poată fi făcute din diverse puncte de lucru ale policlinicii fără a mai aștepta dupa “caiet”, fără a mai bate la uși, fără a mai scrie pacientului bilețele cu data și ora programării. Aveam nevoie de programări care să fie salvate și arhivate electronic, fără a cere iar și iar pacientului numărul de telefon și adresa pentru situații neprevăzute.

Am găsit un soft care ne-a întrecut așteptările, care, pe lângă ceea ce am dorit noi are avantaje la care nici nu ne-am gândit. De când îl folosim indeplinește toate standardele noastre și în plus ne ajută la comunicarea cu pacientul, ne aduce aminte dacă acel pacient are nevoi speciale, ne ajută în a-i câștiga încrederea că îi cunoaștem problemele și asteptările încă din momentul convorbirii telefonice, adică aduce un plus de calitate serviciilor noastre, un real salt în comunicarea cu pacientul. Și nu numai. Are numeroase posibilităti clinice, paraclinice, de evidență a tratamentelor, veleități financiare și administrative complexe.

Dar principalul și cel mai important aspect calitativ al acestui soft este altul, și anume echipa care îl crează. Am întâlnit oameni care au fost dispuși să ne ajute, să comunice cu noi. Și asta nu doar online ci și prezenți la polilclinica noastră. Oameni înarmați cu răbdare și cu atenție la fiecare detaliu pe care noi l-am solicitat. Îi felicităm pentru modul în care au știut să se adapteze!

Evolvo într-adevăr nu trebuie să lipsească dintr-un cabinet medical indiferent de mărimea cabinetului. Vă recomand să le cereți un demo. Merită!

Ne pare rău că nu am aflat mai devreme de ei!

Așteptăm în continuare și modulul de raportare către CAS și DSP. Știm că este greu, dar sper că îl vor face cu același zâmbet pe buze!

Felicitări!

Dr. Bogdan Gheorghe Dumitru

Medic în Medicină Generală


D Clinic

Sunt medic dermatolog și în 2017 când mi-am deschis cabinetul propriu am cautat un soft de programare, încasări, facturare, raportare etc care sa fie ușor de utilizat, intuitiv, stabil și în mod evident și accesibil din punct de vedere al costului lunar.

După puțin timp am primit un anunț care detalia avantajele Evolvo. Am decis să ii contactez și să testez softul printr-un demo.

Interacțiunea cu dânșii a fost foarte caldă, calmă și într-un timp scurt am putut să mă familiarizez cu modalitatea de lucru a Evolvo.

După acest moment nu am mai cautat în alta parte și am decis să mă abonez la Evolvo. Au trecut de atunci 6 ani și pot să spun că softul este extrem de stabil, este îmbunătățit permanent, oferă din ce în ce mai multe opțiuni de lucru și în momentele în care am avut nevoie de ajutor l-am primit rapid și extrem de eficient. Acest aspect este foarte important pentru mine așa încât să putem să întreținem o relație bazată pe respect cu pacienții noștri. Următorul pas pentru cabinetul meu este trecerea la fisa complet electronică a pacientului pentru care există suport tehnic și recomandări clare din partea dezvoltatorilor softului.

Cred că în cabinet este extrem de important ca softul cu care lucram să fie ușor de învățat și utilizat de către asistente și personalul din recepție. Pacienții sunt extrem de mulțumiți de faptul că le putem reaminti că au nevoie de controale periodice și că sunt anunțați din timp referitor la programarea din ziua următoare. Sistemul de facturare este facil și totodată Evolvo oferă posibilitatea de a se extrage numeroase tipuri de raportări necesare atât pentru contabilitate cât și pentru stabilirea strategiilor viitoare de marketing.

În concluzie pot să spun că sunt extrem de mulțumită de Evolvo și îl pot recomanda cu încredere oricărui medic sau oricărei clinici medicale care caută un produs cu utilitate și cost-eficiență extrem de ridicate.

Vă mulțumesc!

Ana Maria Dumitrescu

Medic Primar Dermato-Venerolog


Miodera Clinic

O echipă de profesioniști, care pe lângă excelenta aplicație de gestiune informatică a clinicilor medicale pe care au dezvoltat-o, Evolvo, asigură și acompanierea continuă a clienților prin integrarea de noi funcționalități în urma nevoilor pe care le identificăm.

Recent, am încheiat cu succes operațiunea de digitalizare completă a recepției, fiind totul integrat în aplicația Evolvo!

Felicitări echipei și mai ales dnului Fodor János pentru suportul acordat în tot acest timp.

Florian Grecu

Manager Miodera Clinic


Centrul Medical Napoca

Folosesc Evolvo de 2 ani, având în baza de date peste 10.000 de paciente.

Aplicația este ușor de folosit, are o interfață intuitivă. Programarea pacientelor se face foarte ușor. Motorul de căutare este eficient, putând ușor găsi o pacientă după introducerea datelor din diversele câmpuri.

Permite accesarea bazei de date de oriunde și de pe orice platformă ce are o aplicație tip browser de Internet.

Actualizarea datelor se face în timp real.

Suportul tehnic a fost, ori de câte ori am solicitat, extrem de prompt.

Recomand cu multă încredere această aplicație.

Felicitări echipei de la Evolvo.

Dr. Cezarin Todea

Medic primar obstetrică ginecologie


Chirurgie estetică și reconstructivă Dr. Radu Jecan

Am decis să achiziționez abonamentul la sistemul Evolvo, în dorința de a asigura o gestionare integrată a bazei de date a pacienților, cu optimizarea programărilor pentru consultații, controale, proceduri terapeutice.

Am fost surprins de faptul că pot gestiona mai bine timpul, având o vedere de ansamblu, cu acces rapid la programările pentru diferite consulturi, manevre terapeutice sau intervenții chirurgicale. Mai mult, există opțiunea de a vedea rapid istoricul medical al fiecărui pacient, cu acces la toate intrările în sistem.

Recomand cu multă încredere acest sistem tuturor medicilor din diferite specialități, care trebuie să manierizeze o bază mare de pacienți și să optimizeze integrarea diferitelor aspecte ale activității medicale (consultații, controale, intervenții terapeutice sau chirurgicale).

Comoditatea și rutina cotidiana au făcut să apelez așa de târziu la un sistem performant de management al pacienților, fapt pe care îl regret.

Intenționez sa continui colaborarea cu echipa Evolvo și să explorez, extind și implementez în continuare diferitele module oferite, cu scopul creșterii satisfacției pacienților și eficientizării activității.

Dr. Radu Jecan

Medic Primar Chirurgie Plastică

Președinte al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România și al Comisiei de Chirurgie Plastică

Estetică și Microchirurgie Reconstructivă a Minisiterului Sănătații


Centrul de sănătate pediatrică Iuvokids

“Centrul de sănătate pediatrică Iuvokids” aparținând SC IUVOMED CARE SRL, a intrat pe piața serviciilor medicale oferind alternativă către o viață normală copiilor cu deficiențe neuromotorii prin asigurarea terapiilor de recuperare medicală. Pentru o bună coordonare a programului din cadrul centrului era nevoie de un sistem care să centralizeze informațiile la nivel de pacient-programare-stocare date pacient-situație financiară-raportare.

In urma analizei ofertei de pe piața sistemelor medicale am ales, cu convingerea, că Evolvo ne va ușura activitatea din cadrul centrului, fiind plăcut surprinși de ușurința cu care atât personalul din front desk, cât și terapeuții pot interacționa cu sistemul.

Din dorința noastră de a ne dezvolta la nivel local, vom efectua o serie de demersuri către medicii specialiști, pe care dorim să-i integrăm în cadrul centrului nostru, și cărora cu siguranță le vom recomanda Evolvo.

Pentru fiecare începutul este promițător, asemenea nouă care acum la 2 luni de la inaugurarea centrului, respectiv a implementării sistemului Evolvo ne declarăm mulțumiți de această colaborare.


Transilvania Healing Centre

Am decis achiziţionarea sistemului pentru că se potrivea cel mai mult cu nevoile noastre. Am lucrat şi cu alte sisteme pe care am încercat să le adaptăm specificului nostru, însă nu s-a realizat foarte bine acest lucru.

După ce am început să folosim sistemul medical Evolvo, ne-a surprins uşurinţa cu care se pot face programările şi posibilitatea vederii de ansamblu a întregii activităţi a centrului nostru. Un aspect important pentru noi a fost posibilitatea de a şti în orice moment câţi pacienţi avem în centru, cât timp durează fiecare consultaţie sau tratament, unde anume se află în centru, întrucât acest lucru a dus la fluidizarea distribuirii programărilor.

Recomandăm Evolvo pentru alți specialiști din România. Noi dorim să-l implementăm şi în colaborarea cu alţi parteneri de-ai noştri. Ne bucurăm că utilizăm sistemul Evolvo. Ne eficientizează munca şi sperăm să se poată realiza cât mai multe dintre propunerile noastre de dezvoltare a softului.

Alexandra Cocota

Manager General


Clinica de Dermatologie DERMACONTROL

De la deschiderea clinicii Dermacontrol în 2017 am folosit pentru evidența pacienților fișele de observație! În scurt timp au început să fie insuficiente spațiile de depozitare și am hotărît să fac un pas înainte: renunțarea la fișe și agende pentru programări!

După câteva referințe din partea colegilor am apelat la programul Evolvo, care s-a dovedit a fi cea mai bună opțiune pentru clinica mea.

Surprinzător a fost faptul că tot personalul clinicii poate fi la curent cu programările și poate efectua schimbări în timp real, fără să mai fie condiționat de programul de lucru. Medicii pot accesa de oriunde și oricând fișele pacienților și pot răspunde la întrebări legate de tratamente!

Actualizarea datelor se face în timp real.

Suportul tehnic din partea echipei Evolvo este impecabil prin promptitudine, și costul investiției vă va surprinde plăcut în comparație cu servicii similare!

Este un program ușor, versatil și mai ales util atunci când vrei să lucrezi rapid și inteligent! Cred că orice clinică medicală ar trebui să dispună de acest program atunci când se dorește eficientizarea activității! Îl recomand cu încredere!!

Dr. Valentina Rosca

Medic primar dermato-venerologie, competența dermato-cosmetică

Doctor în Medicină

https://dermacontrol.ro/


Clinica Venus Med

Este tot mai dificil să ții evidența activității de la clinică utilizând doar metodele convenționale în acest secol al vitezei. Noi folosim softul Evolvo de mai bine de 2 ani pentru acest lucru si ne declarăm sincer mulțumiți!

Din punct de vedere al utilizării este user friendly. E nevoie de maxim o oră de instructaj (care de obicei se face la telefon) pentru a înțelege o mare parte din funcțiile sale, iar de acolo încolo restul funcțiilor se pot descoperi pe cont propriu prin explorare.

Evolvo oferă o gamă largă de avantaje. Printre cele mai importante vom enumera: baza de date a pacienților, posibilitatea de a trimite SMS-uri automate pentru marketing, stocarea fișelor medicale și generarea unei multitudini de rapoarte statistice din care se pot deduce multe informații valoroase în ceea ce privește viitoarele campanii de marketing.

Fișele medicale se completează relativ ușor. Acest program oferă posibilitatea stabilirii unor texte șablon pentru fișele medicale, ce nouă personal ne economisesc destul de mult timp din consultație.

Reduce timpul de încasare de la recepție. Softul are capacitatea de a se conecta la casa de marcat, astfel încât încasarea prin program să determine printarea bonului din casă, aspect ce ne accelerează munca de la recepție.

Echipa tehnică este profesionistă și extrem de promptă. Orice nelămurire a fost rezolvată prin suport tehnic la telefon sau online în maxim 24 de ore.

Recomandăm sistemul Evolvo atât medicilor ce lucreaza pe cont propriu în privat, cât și clinicilor ce au perspectiva de dezvoltare și extindere către mai multe puncte de lucru.

Dr. Girlovanu Ghenadie

Medic Primar Obstetrică – Ginecologie

Doctor în Medicină


Derma Beauty Clinique

Necesitatea de a avea un sistem medical care să integreze atât partea de CRM cât şi facturarea ne-au făcut să apelăm cu încredere la Evolvo. Deşi la început am fost copleşit de complexitatea şi multitudinea opțiunilor oferite de sistem, departamentul de suport prin telefon ne-a ajutat de fiecare dată cu feedback relevant şi clar.

Ar fi o greșeală imensă să NU folosești din start un asemenea sistem de gestiune a bazei de pacienți. Partea de programare se sincronizează perfect şi cu alte aplicații cum ar fi Google Calendar.

La recomandarea doamnei Dr. Dana Bratu, am aflat repede de Evolvo, iar accesul la aplicația web a fost realizat în cel mai scurt timp, ceea ce ne-a permis să îl folosim din prima zi de funcționare.

Recomand cu încredere deoarece Evolvo se bazează în primul rând pe o echipă puternică, care își dorește în permanență dezvoltarea şi îmbunătățirea sistemului pentru clienții săi.

Bogdan Bratu

Manager DermaBeauty Clinique


Med’Art Clinic

Înainte să deschidem clinica, în septembrie 2017, eram în căutare de un software de administraţie medicală, care să ne ajute cu evidenţa pacienţilor şi programarea lor, iar Evolvo ne ajută să facem acest lucru cu brio.

Suntem foarte mulțumiți de uşurinţa cu care se fac programările, atât pe calculator cât şi de pe smartphone cu ajutorul aplicaţiei mobile Evolvo Medical.

Med’Art Clinic recomandă acest soft medical şi altor cabinete medicale sau clinici, datorită eficienţei şi simplitatea in utilizare

Ne-am abonat atunci când am deschis clinica.

Dr. Dan Bora

Manager Med’Art Clinic


Clinica Sananova

Evolvo ne ajută foarte mult în fidelizarea pacienților. Un rezultat imediat unui SMS de reamintire înaintea programării este eliminarea programărilor anulate prin neprezentarea pacientului care se scuză că a uitat complet de programare.

O dată la un an trimit pacienților oferte promoționale, informative pacienților inactivi, în acest fel reușesc să reîntorc o mare parte din ei la clinica noastră.

Pe lângă pacienții atenți la sănătatea lor, mai sunt și pacienții care au nevoie ca medicul lor să le reamintească faptul că a trecut o perioadă mai lungă și ar fi indicat un control periodic. Acești pacienți sunt mulțumiți și nu uitați, un pacient fidel va recomanda cabinetul dumneavoastră, rezultatul fiind în acest fel mai mulți pacienți.

Un alt aspect pozitiv al acestui program este că poate fi personalizat pentru fiecare cabinet în parte, poate fi personalizat în funcție de nevoi.

Îl recomand cu încredere tuturor colegilor care vor să-și dezvolte cabinetul.

Dr. Hompoth György

Medic primar șef secție Ostetrică – Ginecologie


RORClinic

Când m-am hotărât să mă dezvolt într-un sistem privat, mi-am dorit să pot folosi un program care să îmi dea posibilitatea de a accesa și a integra într-o pagina toate datele, investigațiile și tratamentele pacientului. Îmi doream ca o parte din date să poată fi completate de asistenta și să le pot accesa rapid, până și dintr-o alta încăpere.

În același timp era important să pot gestiona activitatea și din punct de vedere financiar, să pot identifica la fiecare pacient investigațiile efectuate, data acestora și încasările. De asemenea, îmi doream să pot face programări pe o platformă care poate fi accesată de pe orice dispozitiv, în orice moment.

Acest sistem mi-a fost recomandat de contabila mea, care inițial a fost atrasa de modul de gestionare a datelor financiare pentru pacienți.

Când am început să folosesc sistemul Evolvo am constatat că-mi oferă tot ceea ce-mi doream, plus multe altele. Mi s-a oferit oportunitatea sa-mi creez propria scrisoare medicală, de a completa și accesa „texte predefinite”, reducând foarte mult din durata necesară elaborării scrisorilor medicale. În plus, sistemul este capabil să trimită notificări pacienților pentru a le reaminti de data programării și să stocheze răspunsul din partea acestora în ceea ce privește prezența la consultație. Utilizatorul programului are acces la astfel de informații în orice moment.

Încă de la deschiderea propriului cabinet am folosit Evolvo, un sistem care îmi este deosebit de util și care mi-a facilitat extinderea activității.

Echipa Evolvo mi-a fost mereu aproape, răspunzând cu promptitudine la orice solicitare telefonica din partea mea.

Consider că, indiferent de specialitatea desfășurată, acest sistem ar fi util oricărui medic!

Dr. Roxana Ciobotaru

Medic specialist cardiolog

Medic primar anestezie și terapie intensivă


CLINICA DE DERMATOLOGIE SI ESTETICA DERMESTETICA

După îndelungi cercetări pe piața de software medical, am ales sistemul Evolvo. Este ușor de utilizat atât de către recepție, cât și de către medici. Este versatil întrucât permite extinderea activității la nevoie și ne-a îndeplinit până acum toate cerințele. Stocarea și accesul rapid la fișele medicale și documentația de tip imagistică ne – a ușurat foarte mult munca. Echipa de suport tehnic a fost promptă și ne- a ajutat să-l implementăm rapid.

Dr. Daniela Popoiu

Medic specialist dermatovenerologie

https://www.dermestetica.ro/


Clinica Toth Med

Când am decis să deschidem Centrul Medical Toth Med, obiectivul nostru principal nu a fost să fim doar mai buni, ci să fim cei mai buni și eficienți în toate. Un program multifuncțional, transparent și ușor de utilizat a fost esențial pentru acest lucru. După un lung proces de căutare, ne-am hotărât asupra programului Evolvo, ceea ce nu am regretat niciun moment. Este un program foarte ușor de utilizat și transparent, iar echipa Evolvo este, de asemenea, o echipă foarte prietenoasă și încearcă să ne ajute atunci când avem nevoie, ca urmare, am putut învăța cum să gestionăm programul rapid și ușor. Personal, am considerat întotdeauna cooperarea bună ca fiind importantă pentru a construi un sistem care să funcționeze bine și exact asta am obținut de la echipa Evolvo și program. Recomand sistemul oricui cu multă încredere!

Dr. Toth Brigitta-Dalma

Medic specialist obstetrică-ginecologie


Clinica RAM MEDICAL

Am căutat o aplicație medicală care să mă ajute pentru programări, atât prin recepția clinicii cât și prin programările online, evidența încasărilor, o arhivă electronică și în mod deosebit care să mă ajute cu mesajele tip SMS sau E-mail spre pacienți și a confirmării programărilor, iar toate acestea să poată fi văzute de către toți colaboratorii clinicii.

Pot să afirm cu tărie că în EVOLVO am găsit toate acestea la un singur loc. Chiar de la început am primit suport tehnic în cel mai scurt timp posibil și personalul clinicii a fost instruit ori de câte ori a fost necesar.

Vă mulțumesc și îmi doresc o colaborare cât mai îndelungată!

Dr. Mihai Iuhas

Medic specialist în urgențe

Coordonatorul UPU-SMURD Zalău

https://ram-medical.ro/


OFTA Medical Clinic

În momentul în care am decis achiziționarea sistemului am urmărit să am un ajutor de nădejde în gestionarea programărilor şi o bază de date cu toate detaliile consultaţiilor, fără un spaţiu de depozitare necesar în cazul fișelor clasice (pe hârtie).

După utilizarea sistemului medical Evolvo cel mai mult m-a surprins şi mulțumit în acelaşi timp, ușurința cu care se poate opera în sistem cât și numeroasele facilități pe care le oferă.

Recomand cu toată încrederea acest program oricărui medic care dorește să își înlesnească munca în cabinet sau în clinică şi dorește să vină și în ajutorul pacienților în egală măsură.

În momentul în care am decis să deschid clinica de oftalmologie am ştiut că trebuie să găsesc un program care să se ocupe modern şi facil de tot ceea ce înseamnă datele pacienților. De la început am folosit Evolvo şi sunt foarte mulţumit de beneficiile pe care le oferă.

Dr. Rareș Bodnariuc

Medic specialist chirurgie oftalmologică


Dr. Laura Băcanu

Am hotărât să încerc Evolvo în momentul în care numărul pacienților de la cabinet a crescut, iar vechiul program de evidența consultațiilor a devenit ineficient.

Nu cred ca aș fi putut face o alegere mai bună! Programul este ușor de folosit, modulul de programări este accesibil atât de pe desktop, cât și de pe telefonul mobil, iar fișele pot fi personalizate, în funcție de dorințele și necesitățile fiecărui medic.

De asemenea, posibilitatea setării sms-urilor de recall este utilă pentru fidelizarea pacienților. Echipa tehnică a fost întotdeauna foarte promptă și receptivă, răspunzând și rezolvând în timp foarte scurt orice problemă. Recomand acest program tuturor medicilor care doresc își eficientizarea activității cabinetului/clinicii.

Medic specialist oftalmolog

Doctor în Medicină

www.laurabacanu.ro


Clinica Star Medica

Motivul pentru care am decis achiziționarea sistemului medical Evolvo a fost dorința de a avea o bază de date a pacientelor consultate în cabinetul meu, posibilitatea de a verifica oricând și de oriunde în sistem o informație despre o consultație din trecut.

Ce m-a surprins cel mai tare a fost ușurința cu care se poate lucra în sistem, iar odată ce m-am familiarizat cu el, rapiditatea și simplitatea lui.

Cu siguranță aș recomanda și altor medici acest sistem, lucru pe care l-am și făcut de multe ori.

Îmi pare rău ca nu m-am abonat mai devreme.

Echipa Evolvo este grozavă, întotdeauna dispusă, disponibilă să te ajute ,atunci când este o nelămurire în ce privește sistemul. Este puțin dificil la început, dar odată ce lucrezi în el, te obișnuiești și lucrurile merg foarte simplu.

Mulțumesc echipei Evolvo!

Dr. Micle Adriana

Medic specialist Obstetrică-Ginecologie


Centrul de Terapie Hiperbara LIFE INFUSION

În urmă cu un an am interacționat timp de trei luni cu sistemul și echipa Evolvo. Mi-a plăcut să lucrăm împreună. Echipa Evolvo, răbdarea de care au dat dovadă este demnă de apreciere. Le mulțumesc și pe această cale. Modul de lucru al acestui soft m-a încântat: simplu, logic și a toate cuprinzător. Când am deschis Centrul de Terapie Hiperbara LIFE INFUSION și s-a pus problema alegerii unui soft, nu am ezitat niciun moment. Îl recomand cu sinceritate, cu siguranță o să vă placa la fel de mult.


Clinica Nera

Firma Evolvo a apărut prompt și eficient chiar în momentul în care aveam cel mai mare nevoie. Eram la început de activitate medicală de cabinet și doream să îmi ușurez activitatea administrativă prin transferarea în online a fișelor de gestionare pacienți.

M-a surprins foarte plăcut corectitudinea și deschiderea de a optimiza și crea toate condițiile, deloc simple, pentru ca toate fișele pacienților să fie realizate; ceea ce s-a și întâmplat mai rapid decât mă așteptam.

Sistemul funcționează excelent, este foarte util de accesat de pe mobil, lejer de interacționat și un panel de acțiuni complexe de la fișe propriu zise la raportări medicale și financiare detaliate.

Recomand cu bucurie deoarece în spate este o echipă tânăra, energică cu disponibilitate foarte mare de a adapta sistemul la cerințele clientului, totul într-un mediu profesionist care oferă încredere și siguranță.

Mulțumesc Evolvo!

Dr. Matei Bogdan

Medic Specialist Psihiatrie si Competență Medicină Hiperbară


Dr. Singeorzan Dorin

M-am ciocnit de Evolvo online și pe viu!

Promovarea programului on-line este bine făcută, îmbietoare. Prezenţa reprezentanților firmei la o manifestare medicală locală a fost de asemenea un motiv de a acorda atenție programului.

Programarea pacienților pentru consultații, rechemarea lor pentru reevaluări am făcut-o evident la telefon, scriam programarea pe un bilețel, într-un carnet, apoi introduceam datele într-un registru de programări . Complicat, timp , uneori dificil, mai ales când telefonul sună la momentul şi locul nepotrivit. Calendarul Google a însemnat apoi ceva mai bine!

O nouă provocare on-line de a încerca programul m-a făcut sa fiu mai atent la ce oferă programul Evolvo, a fost interesant să navighez în program! Într-una din zile am văzut o scrisoare medicala eliberată de un coleg de-al meu din Cluj Napoca, pe care îl apreciez şi am identificat formatul programului Evolvo, mi-a plăcut, m-am decis, am răspuns celor de la Evolvo că vreau programul. L-au instalat, am pornit, la început mai ardelenește, au fost momente când chiar eram supărat că nu mergea aşa cum doream pana când am conștientizat că un program merge dacă ai și o rețea bună pentru Internet și terminale pe măsură.

Acum m-am familiarizat, cei de la Evolvo sunt tare săritori să te ajute și le mulțumesc pentru asta. Mi-am personalizat documentele, pe măsură ce folosesc programul este tot mai bine. Programarea o poate face și altcineva, însărcinat cu aşa ceva, pot vizualiza oriunde programările, înscrisurile făcute pe documente, că doar nu pot ţine minte totul. Apreciez modul în care programul poate aminti pacientului din timp că are o programare sau un control.

Prețul este unul bestial de bun!

Recomand programul!!!

Dr. Singeorzan Dorin

Medic Primar Urologie


Dr. Pop Anamaria

Am ales sistemul Evolvo de la deschiderea cabinetului nostru, în 2018, din nevoia de a avea un sistem de programări de încredere. Căutând informații pe Internet, sistemul de management medical Evolvo ne-a oferit ceea ce căutam, și ne-a oferit și lucruri în plus. Am realizat în scurt timp avantajul de a accesa la orice oră și de oriunde sistemul, inclusiv pe mobil, pentru noi programări, pentru istoricul celor vechi. Un alt atu este accesarea datelor pacienților noștri, privind consultatiile mai vechi, considerând dificilă păstrarea și răsfoirea pe hârtie a datelor a mii de pacienți. Sistemul de reminder, cu SMS trimis pacienților, este un plus pentru noi dar și pentru aceștia, dovedindu-le atenția noastră.

Am lucrat cu sistemul Evolvo de la începutul existenței cabinetului, și nu aș schimba asta. Cred că e suficient pentru a-l recomanda și altor specialiști care au ales să lucreze modern și eficient, adaptat curentului, astfel încât să aibă timp pentru pacienți și îngrijirea acestora.

Echipa din spatele sistemului Evolvo s-a dovedit acolo, când ai nevoie de sprijin, cu răbdare și profesionalism, pentru care le mulțumesc!

Dr. Pop Anamaria

Medic Primar în Obstetrică Ginecologie


Dr. Delia Lidia Șalaru

Cu ajutorul sistemului Evolvo am reușit să asigurăm funcționalitatea cabinetului nostru de la distanță. Programările sunt făcute dintr-un oraș, iar consultațiile din cabinet se realizează în alt oraș. Evolvo ne ajută să comunicăm online de la distanță și să ținem evidența pacienților în timp real.

Una dintre cele mai utile instrumente este memorarea istoricului unui pacient – prima consultație, controale, eventuale anulări sau reprogramări. Codurile de culoare pentru fiecare serviciu medical oferit ne fac munca mult mai ușoară. Nu a fost niciodată dificil de utilizat și pe zi ce trece îi descoperim din ce în ce mai multe avantaje și funcții ajutătoare.

Dr. Delia Lidia Șalaru

Medic specialist în Cardiologie

www.cardioconsultplus.ro


Dr. Petronela PAZIUC

Necesitatea unei mai bune evidențe a pacienților și organizarea mai precisă a programărilor a fost motivul pentru care am apelat la ajutorul programului Evolvo!

După achiziţionarea software-ului lucrurile s-au simplificat mai mult decât ne-am așteptat. Am câştigat timp şi am eliminat o parte din stres. Nu am avut nevoie de instruire sau asistență, programul este atât de uşor de parcurs şi de învăţat, încât am fost și eu uimită.

Consider că acesta este viitorul! Îl recomand tuturor colegilor, care intenţionează să-si dezvolte afacerea şi în acelaşi timp vor să aibă un control uşor asupra cabinetului.

Dr. Petronela PAZIUC

Medic primar psihiatrie


Lehel Optika

Sistemul medical Evolvo pe care îl folosim aproximativ de un an, ne ajută mai mult decât ne-am așteptat.

În primul rând ne oferă acces în orice moment la datele pacienților de pe orice calculator sau smartphone după o simplă autentificare în sistem.

În al doilea rând stocarea informațiilor medicale nu mai este o problemă, deoarece ele sunt arhivate în sistem. Mai mult, aceste informații pot fi consultate ulterior pentru o decizie medicală mai bună.

În al treilea rând există posibilitatea de a trimite SMS-uri pentru pacienți atât pentru reamintirea programărilor cât și în scop de a comunica diferite promoții ale cabinetului. Astfel arătăm pacienților că sunt importanți pentru noi.

Îl recomand tuturor colegilor!

Balázs Lehel

Optician


Dr. Anda Ungureanu

Necesitatea unei mai bune organizări şi planificării activităţii noastre din cabinet, a fost motivul pentru care am apelat la ajutorul Evolvo! Se pierdea mult timp cu găsirea/răsfoirea fişei pacientului, vizualizarea balanței financiare şi nu în ultimul rând, cu binecunoscuta agendă de programări.

Suntem utilizatori din 2019 și îl vom folosi în continuare, deoarece după achiziţionarea programului, lucrurile s-au simplificat mult, am câştigat timp şi am eliminat o mare parte din stres.

Considerăm că acesta este viitorul, cu siguranţă merită să-l cunoască mulţi medici.

Recomand cu încredere tuturor colegilor să apeleze la EVOLVO şi din prisma disponibilităţii echipei pentru rezolvararea oricăror mici neclarităţi.

Dr. Anda Ungureanu

Cardiologie adulți, competențe în cardiologia pediatrică, ecografia vasculară, ecocardiografia transesofagiană


Centrul de Refacere și Recuperare medicală FIZIOLIFE

Sistemul medical EVOLVO este un sistem complex, dar în același timp facil de utilizat, argumente care ne-au determinat să î-l încercăm în momentul în care am deschis clinica și pe care ulterior l-am achiziționat.

Înainte de a începe activitatea am căutat soluții de soft care să se preteze activității desfășurate clinicii noastre.

În primul rând ne-a atras interfața de programări, care permite vizualizarea pe ore a procedurilor programate pe fiecare pacient. Apoi, în timp am descoperit mai multe opțiuni care ne ajută în realizarea unor analize și rapoarte foarte utile în stabilirea unor indicatori de activitate. Foarte interesantă este și funcția de marketing și notificări cu ajutorul căreia putem să ținem pacienții la curent cu toate noutățile din clinică.

Recomand folosirea sistemului medical EVOLVO, în mod special pentru clinicile și centrele medicale cu mai multe specializări.

Mariana MEHEDINTI

Manager relatii clienti

Centrul de refacere si recuperare medicala FIZIOLIFE.

www.fiziolife-recuperare.ro


HERA MEDICAL INSTITUTE

Suntem o clinică de ginecologie și utilizăm software-ul EVOLVO de puțin timp, am fost de la început încântați de platforma user-friendly și de suportul foarte prompt al echipei EVOLVO.

Software-ul este unul adecvat pentru cabinet sau o clinică. EVOLVO ne va ajuta cu siguranță să ne dezvoltăm activitatea și să oferim servicii de înaltă calitate pacienților noștri.


Clinica Swiss EstetiX

Am ales achiziționarea sistemului pentru a putea gestiona mai eficient programările pacientelor. Am fost foarte captivat încă de la început, cât de practic este, cu interfață simplă și m-am bucurat că am avut posibilitatea de a face programări și din aplicația mobila atunci când nu sunt la cabinet.

Mi-au plăcut funcțiile multiple ale programului, care m-au ajutat să administrez complet programările, rapoartele de consum, facturile , baza de date cu numere pacientelor și sms marketing-ul.

Recomand cu încredere tuturor medicilor acest soft. Singurul regret este că nu l-am achiziționat mai din timp !! Va mulțumesc !

Valentin Burada

Administrator


Pleiades Medical S.R.L.

De aproximativ 3 ani folosesc la cabinet un sistem informatic de date.

Pentru ca numărul tot mai mare de pacienți m-a pus în situația în care accesul la fișa fizică, medicală, a fiecăruia sa fie foarte greu, pentru că organizarea informatică azi este absolut necesară într-un cabinet oricât de mic, pentru că organizarea și ordinea, mie personal, îmi e foarte la îndemână.

Am ales cu ajutorul Vioricăi Bornaz, sora mea, informatician, sistemul Evolvo. Ei sunt din Târgu Mureș, sunt serioși și operativi.

Sunt mulțumită de pachetul oferit de Evolvo și recomand serviciile lor pentru eficientizarea activității în cabinete.

Dr. Ionela Popescu

Medic Specialist Pediatrie


Clinica ROA MEDICAL

Am fost interesați de achizitoarea pachetului oferit de Evolvo pentru a deveni eficienți cu programările și încasările încă de la deschiderea clinicii Roa Medical.

Ne-a mulțumit ușurința cu care a putut fi învățat și folosit sistemul, atât pentru programări cât și pentru încasările serviciilor pentru pacienți. Este ușor de folosit atât pentru recepționere cât și pentru medici/asistente.

Suntem mulțumiți de sistem, și deja l-am recomandat și cunoscuților în domeniu.

Ne-am abonat la sistem înainte de a începe efectiv lucrul în Clinica Roa Medical.

Dr. Roxana Axinte

Medic Primar Pediatrie

www.roamedical.ro


Cabinet Intellimed

Este dificil să ții evidența activității clinice utilizând doar metodele clasice. Echipa noastră Intellimed folosește programul Evolvo de 2 ani pentru managementul cabinetului. Suntem mulțumiți.

Sistemul este ușor de utilizat și oferă o gamă largă de beneficii pentru îmbunătățirea performanțelor. De ex.: înregistrarea pacienților, posibilitatea de a trimite notificări automate, stocarea și salvarea fișelor medicale de specialitate și nu în ultimul rând generarea rapoartelor care oferă o vedere clară asupra performanțele activității.

Formularele medicale se completează ușor. Programul reduce timpul de încasare de la recepție

Echipa este profesionistă. Orice nelămurire se rezolvă în maxim 24 de ore.

Recomand softul Evolvo tuturor profesioniştilor din domeniul sănătăţii.

Dr. Irina Ciupilan

Medic primar obstetrică – ginecologie

Doctor în Medicină


Clinica Ocuvista

Mult timp căutam un sistem prin care să îmi anunț pacienții de faptul că este timpul să ne vedem la un nou control de rutină, pentru că știu că prevenția înseamnă foarte mult în oftalmologie pediatrică. Faptul că îi anunț pe părinți că a trecut un an de la ultimul control al copilului, reprezintă un mare avantaj. Un alt motiv important a fost că pacienții veneau aproape mereu fără istoric după ei – “Cum, nu mă aveți în calculator?!” – venea întrebarea. Și atunci, o luam mereu de la capăt, dar mai ales, nu știam să-i spun părintelui evoluția de la ultimul control.

Mi-a plăcut că mi-a răspuns la aproape toate cerințele mele, dar mai ales faptul că a fost ultra-configurabil. Am personalizat sistemul, mi se potrivește perfect cu ceea ce făceam înainte mult mai anevoios, pe hârtie. Rezultatele le imprim în câteva momente, mult mai repede și mult mai elegant decât dacă le-aș scrie de mână.

Recomand tuturor medicilor. Sunt sigură că, așa cum s-a putut mula pe specialitatea mea (oftalmologie), se poate configura cu ușurință pentru toate specialitățile.

Îmi pare rău că nu m-am abonat mai devreme, cu siguranță am pierdut pacienți din cauza aceasta. Dar, de acum, sunt sigură că baza mea de date este pe mâini sigure!

Dr. Roxana Cozubaș

Medic Specialist Oftalmolog


Cabinet de osteopatie Sibiu

Căutam o soluție de a avea agenda cu programările mereu la îndemână, într-un mod cât mai simplu și mai eficient. Am încercat mai multe aplicații și m-am oprit acum o jumătate de an la aceasta, întrucât răspunde nevoilor cabinetului meu de osteopatie. Sunt foarte mulțumit de facilitățile oferite și chiar dacă momentan nu le folosesc pe toate, sunt încrezător că mă pot baza pe EVOLVO (program și echipa din spatele lui) și atunci când nevoile mele se vor diversifica, în urma dezvoltării afacerii, prin transformare într-o clinică. Recomand tuturor profesioniștilor din domeniul sănătății, indiferent de specialitate.


Dr. Gherasim Mihaela

Sistemul de management medical Evolvo este un program foarte util pentru organizarea și accesarea mai ușoară a documentelor medicale, scurtarea timpului petrecut în cabinet, în favoarea timpului dedicat pacienților.

Serviciul de remediere a neclarităților și de optimizare a programului este foarte prompt și profesionist.


Dr. Oana Coldea-Uzarciuc

Un program simplu și eficient, asigură o interfață ușor de folosit, iar datele pacienților pot fi stocate și folosite foarte ușor. Cabinetul nostru folosește programul Evolvo în special pentru programări, iar posibilitatea trimiterii SMS din sistem cu 24 h înainte de consult mi se pare excepțională. De asemenea avem un FEEDBACK pozitiv și din partea pacienților care se bucură de readucerea aminte. Programul poate fi accesat atât de pe calculator, laptop dar și de pe tabletă. Îl recomand cu încredere pentru clinici și cabinete și mă bucur că mi-a fost recomandat de către o colegă din domeniu.

Medic specialist Diabet zaharat, Nutriție și Boli metabolice


Dr. Camelia Mirela VOICU

Am descoperit EVOLVO pe Internet în căutarea unui program asemănător pentru managementul informațiilor medicale. Am încercat EVOLVO și m-a convins. Este un program foarte ușor de folosit și se poate accesa oricând și de oriunde prin aplicația mobilă. Faptul că se fac programări și peste o lună reamintirea pacienților prin SMS a datei și a orei elimină uitarea acestora despre programarea făcută. Facilitățile sistemului, suportul tehnic prompt și de calitate mă fac să îl recomand tuturor medicilor care au cabinete medicale.

Dr. Camelia Mirela VOICU

Medic primar obstetrică-ginecologie


Centrul Sens Medica

Programul Evolvo reprezintă un instrument robust și facil adaptat necesităților zilnice ale unui centru medical privat. Echipa de profesioniști din spatele interfeței este mereu alături de noi fapt care a contribuit la personalizarea și implementarea sistemului în condițiile specifice clinicii noastre.

Dr Attila Tamás-Szora

Medic Specialist Radiologie Imagistică

Doctor în Medicină


Dr. Stan Cristina-Gabriela

Am descoperit Evolvo din întâmplare ca promo pe pagina de Facebook. Pot spune că a fost o zi norocoasă, pentru că am căutat foarte mult înainte un astfel de sistem, însă fără rezultate satisfăcătoare. Aveam nevoie de un program care să centralizeze pacienții cu datele de contact și să îmi ofere posibilitatea de a face programări fără a mai avea nevoie de agenda destul de voluminoasă pe care o purtam în geantă peste tot. Aceste cerințe le-am întâlnit la sistemul Evolvo și sunt foarte fericită și mulțumită. Îmi pare rău că nu am aflat de el înainte și cu siguranță îl recomand tuturor colegilor mei medici.

Medic Specialist – Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice


Cabinetul OSTEOMĂCREANU

După o lungă analiză și căutare am ales să achiziționez sistemul Evolvo pentru a putea forma o bază de date a clienților cabinetului. Am fost plăcut surprins să aflu că se poate personaliza absolut orice formular. A fost nevoie doar de o discuție la telefon și toate cerințele mele au prins formă, chiar mai mult de atât. Am primit soluții la care nu mă gândeam până atunci. Mi-a ușurat foarte mult munca prin simplul fapt că pot nota procedurile efectuate în cabinet. Având un domeniu de activitate nou la noi în țară și anume Osteopatia, cu ajutorul programului Evolvo am constatat eficiența unei baze de date complexe a clienților. Funcția de trimitere automată a mesajelor de ziua clientului este minunată, feedback-ul este unul foarte bun. Recomand cu mare încredere serviciile Evolvo. Cabinetele OsteoMăcreanu se bucură de profesionalismul echipei Evolvo.

Măcreanu Alexandru

Osteopat & Kinetoterapeut


Centrul de Recuperare Medicală PENTAMED

Sistemul de administrație medicală EVOLVO este un program foarte eficient și ușor de utilizat, atât pentru programarea pacienților, cât și pentru o gestionare ușoară a tot ce înseamnă evidența pacienților. Programul vine inclusiv în ajutorul clinicii cu o secțiune de evidență fiscală a pacientului în timp real. Centrul nostru de Recuperare Medicală PENTAMED este mulțumit de această aplicație. Ne ajută să ne desfășurăm activitatea ușor și eficient.

Gheorghișor Mihaela

Manager Centrul de Recuperare Medicală PENTAMED

pentamed.ro


Dr. Radu Bordaș

Am decis achiziționarea sistemului pentru a avea asemenea clinicilor de anvergură o bază de date și un dosar medical adaptat fiecărei paciente. Programul funcționează foarte rapid, iar faptul că el poate fi modificat cerințelor fiecărui medic (bilete de trimitere, adeverințe medicale, etc.) creează un avantaj în relația medic-pacient, existența aplicației te ajută practic să fii în contact cu pacienții oriunde în lume și cred că orice medic poate beneficia de ajutorul programului având în vedere raportul facilitate preț convenabil.

Medic primar

Specialist Ginecologie – Obstetrică


Dr. Ana Maria Dumitrescu

Am căutat un sistem medical prietenos, în care să fie ușor de introdus date, cu care să se lucreze rapid și pe zona de încasare/facturare. Varianta pentru telefon este ușor de utilizat, se actualizează foarte rapid cu datele introduse și permite introducerea foarte facilă a informațiilor esențiale pentru pacienți. Suportul tehnic a fost întotdeauna foarte prompt și am rezolvat cu ușurință micile probleme inerente primelor săptămâni de utilizare a softului.

Pot să recomand cu mare încredere sistemul Evolvo deoarece nu am întâmpinat niciun fel de neplăcere în utilizarea acestuia și mai mult, am fost ajutată prompt în momentele în care am cerut asistență.

Dr. Ana Maria Dumitrescu

Medic specialist dermatolog


Dr. Balázsi Levente

Am aflat despre Evolvo de la un coleg, cine î-l avea deja implementat la o clinică particulară, cu mai multe specializări. Chiar atunci mă aflam în căutarea unei modalități de realizarea unei baze de date gen “cloud”, accesibilă din orice locație, pentru a avea acces la rezultatele pacienților pe care i-am examinat. Programul pe lângă faptul că permite realizarea unei astfel de baze de date, îmi oferă libertatea realizării programărilor din orice locatie împreună și sincronizat cu personalul clinicii. Faptul că poate fi setat un “reminder” – un SMS – pe care pacienții o primesc înaintea programării, este benefic, având în vedere că de multe ori pacientul uită, iar neprezentarea la consultație este o pierdere de timp și bani.

Recomand Evolvo oricărui medic, care are un cabinet privat sau care își face programări personale la o clinică privată pentru propria specialitate. Din momentul în care am aflat de acest sistem si posibilitățile pe care le oferă, am devenit utilizator.

Folosesc sistemul de peste 2 ani și îl voi folosi în continuare având în vedere beneficiile sale.

Dr. Balázsi Levente

Medic Primar Chirurgie Vasculară


Balázs Diagnosticum

Modulul Programări elimină toate problemele legate de planificarea eficientă a programului medicului și a cererilor din partea pacienților.

Înregistrarea pacienților este ușoară și rapidă.

Sistemul reduce timpul necesar accesării ulterioare a informațiilor medicale înregistrate în timpul vizitelor pacienților.

Dr. Balázs József

Medic primar endocrinolog

diagnosticum.ro