Testimoniale

Testimoniale


Programul Evolvo reprezintă un instrument robust și facil adaptat necesităților zilnice ale unui centru medical privat. Echipa de profesioniști din spatele interfeței este mereu alături de noi fapt care a contribuit la personalizarea și implementarea sistemului în condițiile specifice clinicii noastre.

Dr Attila Tamás-Szora

Medic Specialist Radiologie Imagistică

Doctor în Medicină

Centrul Sens Medica Cluj Napoca


Am descoperit Evolvo din întămplare ca promo pe pagina de Facebook. Pot spune că a fost o zi norocoasă, pentru că am căutat foarte mult înainte un astfel de sistem, însă fără rezultate satisfăcătoare. Aveam nevoie de un program care să centralizeze pacienții cu datele de contact și să îmi ofere posibilitatea de a face programări fără a mai avea nevoie de agenda destul de voluminoasă pe care o purtam în geantă peste tot. Aceste cerințe le-am întâlnit la sistemul Evolvo și sunt foarte fericită și multumită. Îmi pare rău că nu am aflat de el înainte și cu siguranță îl recomand tuturor colegilor mei medici.

Dr. Stan Cristina-Gabriela

Medic Specialist – Diabet Zaharat, Nutritie și Boli Metabolice


Sistemul de management medical Evolvo este un program foarte util pentru organizarea și accesarea mai ușoară a documentelor medicale, scurtarea timpului petrecut în cabinet, în favoarea timpului dedicat pacienților.

Serviciul de remediere a neclarităților și de optimizare a programului este foarte prompt si profesionist.

Dr. Gherasim Mihaela

Psihoterapeut Psihiatru


După o lungă analiză și căutare am ales să achiziționez sistemul Evolvo pentru a putea forma o bază de date a clienților cabinetului. Am fost plăcut surprins să aflu că se poate personaliza absolut orice formular. A fost nevoie doar de o discuție la telefon și toate cerințele mele au prins formă, chiar mai mult de atât. Am primit soluții la care nu mă gândeam până atunci. Mi-a ușurat foarte mult munca prin simplul fapt că pot nota procedurile efectuate în cabinet. Având un domeniu de activitate nou la noi în țară și anume Osteopatia, cu ajutorul progamului Evolvo am constatat eficiența unei baze de date complexe a clienților. Funcția de trimitere automată a mesajelor de ziua clientului este minunată, feedback-ul este unul foarte bun. Recomand cu mare încredere serviciile Evolvo. Cabinetele OsteoMăcreanu se bucură de profesionalismul echipei Evolvo.

Măcreanu Alexandru

Osteopat & Kinetoterapeut
www.osteomacreanu.ro


Sistemul de administrație medicală EVOLVO este un program foarte eficient și ușor de utilizat, atât pentru programarea pacienților, cât și pentru o gestionare ușoară a tot ce înseamnă evidența pacienților. Programul vine inclusiv în ajutorul clinicii cu o secțiune de evidență fiscală a pacientului în timp real. Centrul nostru de Recuperare Medicală PENTAMED este mulțumit de această aplicație. Ne ajută să ne desfășurăm activitatea ușor și eficient.

Gheorghișor Mihaela

Manager Centrul de Recuperare Medicală PENTAMED


Am decis achiziționarea sistemului pentru a avea asemenea clinicilor de anvergură o bază de date și un dosar medical adaptat fiecărei paciente. Programul funcționează foarte rapid, iar faptul că el poate fi modificat cerințelor fiecărui medic (bilete de trimitere, adeverințe medicale, etc.) creează un avantaj în relația medic-pacient, existența aplicației te ajută practic să fii în contact cu pacienții oriunde în lume și cred că orice medic poate beneficia de ajutorul programului având în vedere raportul facilitate preț convenabil.

Dr. Radu Bordaș

Medic primar
Specialist Ginecologie – Obstetrică


Mult timp căutam un sistem prin care să îmi anunț pacienții de faptul că este timpul să ne vedem la un nou control de rutină, pentru că știu că prevenția înseamnă foarte mult în oftalmologie pediatrică. Faptul că îi anunț pe părinți că a trecut un an de la ultimul control al copilului, reprezintă un mare avantaj. Un alt motiv important a fost că pacienții veneau aproape mereu fără istoric după ei – “Cum, nu mă aveți în calculator?!” – venea întrebarea. Și atunci, o luam mereu de la capăt, dar mai ales, nu știam să-i spun părintelui evoluția de la ultimul control.

Mi-a plăcut că mi-a răspuns la aproape toate cerințele mele, dar mai ales faptul că a fost ultra-configurabil. Am personalizat sistemul, mi se potrivește perfect cu ceea ce făceam înainte mult mai anevoios, pe hârtie. Rezultatele le imprim în câteva momente, mult mai repede și mult mai elegant decât dacă le-aș scrie de mână.

Recomand tuturor medicilor. Sunt sigură că, așa cum s-a putut mula pe specialitatea mea (oftalmologie), se poate configura cu ușurință pentru toate specialitățile.

Îmi pare rău că nu m-am abonat mai devreme, cu siguranță am pierdut pacienți din cauza aceasta. Dar, de acum, sunt sigură că baza mea de date este pe mâini sigure!

Dr. Roxana Cozubaș

Medic Specialist Oftalmolog


Necesitatea de a avea un sistem medical care să integreze atât partea de CRM cât şi facturarea ne-au făcut să apelăm cu încredere la Evolvo.
Deşi la început am fost copleşit de complexitatea şi multitudinea opţiunilor oferite de sistem, departamentul de suport prin telefon ne-a ajutat de fiecare dată cu feedback relevant şi clar.

Ar fi o greşeală imensă să NU foloseşti din start un asemenea sistem de gestiune a bazei de pacienţi. Partea de programare se sincronizează perfect şi cu alte aplicaţii cum ar fi Google Calendar.

La recomandarea doamnei Dr. Dana Bratu, am aflat repede de Evolvo, iar accesul la aplicaţia web a fost realizat în cel mai scurt timp, ceea ce ne-a permis să îl folosim din prima zi de funcţionare.

Recomand cu încredere deoarece Evolvo se bazează în primul rând pe o echipă puternică, care îşi doreşte în permanenţă dezvoltarea şi îmbunătăţirea sistemului pentru clienţii săi.

Bogdan Bratu

Manager DermaBeauty Clinique


Am căutat un sistem medical prietenos, în care să fie ușor de introdus date, cu care să se lucreze rapid și pe zona de încasare/facturare. Varianta pentru telefon este ușor de utilizat, se actualizează foarte rapid cu datele introduse și permite introducerea foarte facilă a informațiilor esențiale pentru pacienți.
Suportul tehnic a fost întotdeauna foarte prompt și am rezolvat cu ușurință micile probleme inerente primelor săptămâni de utilizare a softului.

Pot să recomand cu mare încredere sistemul Evolvo deoarece nu am întâmpinat niciun fel de neplacere în utilizarea acestuia și mai mult, am fost ajutată prompt în momentele în care am cerut asistență.

Dr. Ana Maria Dumitrescu

Medic specialist dermatolog


Necesitatea implementării unui sistem informatic de managment al pacienților a apărut din dorința de a optimiza utilizarea resurselor tehnologice și umane în cadrul Clinicii Origyn Fertility Center. Deoarece fluxul de pacienți a crescut semnificativ de la an la an, sistemul clasic al foilor de observație și al dosarelor medicale a devenit depășit din cauza vitezei mici de culegere a datelor și a accesului redus la date, documentele neputând fi consultate simultan de mai multe persoane aflate în același punct de lucru sau în puncte de lucru diferite.

De asemenea, ne-am dorit o mai bună coordonare al fluxului de pacienți în timp real, printr-un managment mai eficient al programărilor: notificarea prin SMS a programărilor și a modificărilor de program și rechemarea automată a pacienților la control periodic. Am ales Evolvo, pentru că am găsit soluția la aceste probleme sub forma unui soft cu interfață „user friendly”, o platformă ușor de accesat, intuitivă, nefiind necesară o pregătire intensivă a personalului medical pentru a putea exploata funcțiile cele mai uzuale ale programului. Sincronizarea cu informațiile din calendarul integrat în contul de email folosit în corespondența cu pacienții și colaboratorii a fost un alt detaliu semnificativ.

Sistemul ne-a permis colectarea, stocarea și prelucrarea informațiilor medicale și financiare, astfel încât acestea să poată fi accesate simultan de mai multe persoane, din puncte de lucru diferite. Datorită informațiilor stocate în secțiunea Financiar, pacientul poate avea oricând acces la o documentare extensivă privind serviciile medicale furnizate, iar departamentul administrativ are acces în permanență la rapoarte privind activitatea în cadrul clinicii, costurile cu partenerii, precum și rapoartele de salarizare ale colaboratorilor. Secțiunea Marketing ne-a facilitat configurarea unor mesaje automate către pacienți privind programările în cadrul clinicii sau oferirea unor informații cu caracter promoțional.

Însă unul din aspectele pe care l-am apreciat în mod special la acest produs a fost disponibilitatea departamentului de dezvoltare de a se plia pe nevoile aparte ale clinicii noastre, pentru dezvoltarea unor funcții specifice, cum ar fi configurarea unor șabloane de sms diferite în funcție de punctul de lucru, înregistrarea în format electronic și personalizarea formularelor de consimțământ informat, precum și digitalizarea întregului dosar medical al unui pacient în format pdf.

Alec Danila
Manager Origyn Fertility Center

În momentul în care am decis achiziţionarea sistemului am urmărit să am un ajutor de nădejde în gestionarea programărilor şi o bază de date cu toate detaliile consultaţiilor, fără un spaţiu de depozitare necesar în cazul fișelor clasice (pe hârtie).

După utilizarea sistemului medical Evolvo cel mai mult m-a surprins şi mulțumit în acelaşi timp, ușurința cu care se poate opera în sistem cât și numeroasele facilități pe care le oferă.

Recomand cu toată încrederea acest program oricărui medic care dorește să își înlesnească munca în cabinet sau în clinică şi dorește să vină și în ajutorul pacienților în egală măsură.

În momentul în care am decis să deschid clinica de oftalmologie am ştiut că trebuie să găsesc un program care să se ocupe modern şi facil de tot ceea ce înseamnă datele pacienților. De la început am folosit Evolvo şi sunt foarte mulţumit de beneficiile pe care le oferă.

Dr. Rareș Bodnariuc

Medic specialist chirurgie oftalmologică


M-am ciocnit de Evolvo online și pe viu!

Promovarea programului on-line este bine făcută, îmbietoare. Prezenţa reprezentanților firmei la o manifestare medicală locală a fost de asemenea un motiv de a acorda atenție programului.

Programarea pacienților pentru consultații, rechemarea lor pentru reevaluări am făcut-o evident la telefon, scriam programarea pe un bilețel, într-un carnet, apoi introduceam datele într-un registru de programări . Complicat, timp , uneori dificil, mai ales când telefonul sună la momentul şi locul nepotrivit. Calendarul Google a însemnat apoi ceva mai bine!

O nouă provocare on-line de a încerca programul m-a făcut sa fiu mai atent la ce oferă programul Evolvo, a fost interesant să navighez în program! Într-una din zile am văzut o scrisoare medicala eliberată de un coleg de-al meu din Cluj Napoca, pe care îl apreciez şi am identificat formatul programului Evolvo, mi-a plăcut, m-am decis, am răspuns celor de la Evolvo că vreau programul. L-au instalat, am pornit, la început mai ardelenește, au fost momente când chiar eram supărat că nu mergea aşa cum doream pana când am conștientizat că un program merge dacă ai și o rețea bună pentru Internet și terminale pe măsură.

Acum m-am familiarizat, cei de la Evolvo sunt tare săritori să te ajute și le mulțumesc pentru asta. Mi-am personalizat documentele, pe măsură ce folosesc programul este tot mai bine. Programarea o poate face și altcineva, însărcinat cu aşa ceva, pot vizualiza oriunde programările, înscrisurile făcute pe documente, că doar nu pot ţine minte totul. Apreciez modul în care programul poate aminti pacientului din timp că are o programare sau un control.

Prețul este unul bestial de bun!

Recomand programul!!!

Singeorzan Dorin
Medic Primar Urologie


Înainte să deschidem clinica, în septembrie 2017, eram în căutare de un software de administraţie medicală, care să ne ajute cu evidenţa pacienţilor şi programarea lor, iar Evolvo ne ajută să facem acest lucru cu brio.

Suntem foarte mulţumiți de uşurinţa cu care se fac programările, atât pe calculator cât şi de pe smartphone cu ajutorul aplicaţiei mobile Evolvo Medical.

Med’Art Clinic recomandă acest soft medical şi altor cabinete medicale sau clinici, datorită eficienţei şi simplitatea in utilizare

Ne-am abonat atunci când am deschis clinica.

Dr. Dan Bora

Manager Med’Art Clinic


Am decis achiziţionarea sistemului pentru că se potrivea cel mai mult cu nevoile noastre. Am lucrat şi cu alte sisteme pe care am încercat să le adaptăm specificului nostru, însă nu s-a realizat foarte bine acest lucru.

După ce am început să folosim sistemul medical Evolvo, ne-a surprins uşurinţa cu care se pot face programările şi posibilitatea vederii de ansamblu a întregii activităţi a centrului nostru. Un aspect important pentru noi a fost posibilitatea de a şti în orice moment câţi pacienţi avem în centru, cât timp durează fiecare consultaţie sau tratament, unde anume se află în centru, întrucât acest lucru a dus la fluidizarea distribuirii programărilor.

Recomandăm Evolvo pentru alţi specialişti din România. Noi dorim să-l implementăm şi în colaborarea cu alţi parteneri de-ai noştri.
Ne bucurăm că utilizăm sistemul Evolvo. Ne eficientizează munca şi sperăm să se poată realiza cât mai multe dintre propunerile noastre de dezvoltare a softului.

Alexandra Cocota

Manager General


Am aflat despre Evolvo de la un coleg, cine î-l avea deja implementat la o clinică particulară, cu mai multe specializări. Chiar atunci mă aflam în căutarea unei modalități de realizarea unei baze de date gen “cloud”, accesibilă din orice locație, pentru a avea acces la rezultatele pacienților pe care i-am examinat. Programul pe lângă faptul că permite realizarea unei astfel de baze de date, îmi oferă libertatea realizării programărilor din orice locatie împreună și sincronizat cu personalul clinicii. Faptul că poate fi setat un “reminder” – un SMS – pe care pacienții o primesc înaintea programării, este benefic, având în vedere că de multe ori pacientul uită, iar neprezentarea la consultație este o pierdere de timp și bani.

Recomand Evolvo oricărui medic, care are un cabinet privat sau care își face programări personale la o clinică privată pentru propria specialitate. Din momentul în care am aflat de acest sistem si posibilitățile pe care le oferă, am devenit utilizator.

Folosesc sistemul de peste 2 ani și îl voi folosi în continuare având în vedere beneficiile sale.

Dr. Balázsi Levente

Medic Primar Chirurgie Vasculară


Am ales achiziționarea sistemului pentru a putea gestiona mai eficient programările pacientelor.
Am fost foarte captivat încă de la început, cât de practic este, cu interfață simplă și m-am bucurat că am avut posibilitatea de a face programări și din aplicația mobila atunci când nu sunt la cabinet.

Mi-au plăcut funcțiile multiple ale programului, care m-au ajutat să administrez complet programările, rapoartele de consum, facturile , baza de date cu numere pacientelor și sms marketing-ul.

Recomand cu încredere tuturor medicilor acest soft. Singurul regret este că nu l-am achiziționat mai din timp !!
Va mulțumesc !

Valentin Burada

Administrator


Necesitatea unei mai bune evidențe a pacienților și organizarea mai precisă a programărilor a fost motivul pentru care am apelat la ajutorul programului Evolvo!

După achiziţionarea software-ului lucrurile s-au simplificat mai mult decât ne-am așteptat. Am câştigat timp şi am eliminat o parte din stres. Nu am avut nevoie de instruire sau asistență, programul este atât de uşor de parcurs şi de învăţat, încât am fost și eu uimită.

Consider că acesta este viitorul! Îl recomand tuturor colegilor, care intenţionează să-si dezvolte afacerea şi în acelaşi timp vor să aibă un control uşor asupra cabinetului.

Dr. Petronela PAZIUC

Medic primar psihiatrie


Sistemul medical Evolvo pe care îl folosim aproximativ de un an, ne ajută mai mult decât ne-am așteptat.

În primul rând ne oferă acces în orice moment la datele pacienților de pe orice calculator sau smartphone după o simplă autentificare în sistem.

În al doilea rând stocarea informațiilor medicale nu mai este o problemă, deoarece ele sunt arhivate în sistem. Mai mult, aceste informații pot fi consultate ulterior pentru o decizie medicală mai bună.

În al treilea rând există posibilitatea de a trimite SMS-uri pentru pacienți atât pentru reamintirea programărilor cât și în scop de a comunica diferite promoții ale cabinetului. Astfel arătăm pacienților că sunt importanți pentru noi.

Îl recomand tuturor colegilor!

Balázs Lehel

Optician


Modulul Programări elimină toate problemele legate de planificarea eficientă a programului medicului și a cererilor din partea pacienților.

Înregistrarea pacienților este ușoară și rapidă.

Sistemul reduce timpul necesar accesării ulterioare a informațiilor medicale înregistrate în timpul vizitelor pacienților.

Dr. Balázs József

Medic primar endocrinolog


Am căutat ani de zile un soft care să asigure o programare optimă a pacienților, să fie ușor de învățat, să fie Online, facil, rapid și ușor de folosit pentru cadrele medicale. Aveam nevoie de un sistem de programare în timp real, așa cum este și citirea cardurilor de sănătate. Vroiam să realizez programări care să poată fi făcute din diverse puncte de lucru ale policlinicii fără a mai aștepta dupa “caiet”, fără a mai bate la uși, fără a mai scrie pacientului bilețele cu data și ora programării. Aveam nevoie de programări care să fie salvate și arhivate electronic, fără a cere iar și iar pacientului numărul de telefon și adresa pentru situații neprevăzute.

Am găsit un soft care ne-a întrecut așteptările, care, pe lângă ceea ce am dorit noi are avantaje la care nici nu ne-am gândit. De când îl folosim indeplinește toate standardele noastre și în plus ne ajută la comunicarea cu pacientul, ne aduce aminte dacă acel pacient are nevoi speciale, ne ajută în a-i câștiga încrederea că îi cunoaștem problemele și asteptările încă din momentul convorbirii telefonice, adică aduce un plus de calitate serviciilor noastre, un real salt în comunicarea cu pacientul. Și nu numai. Are numeroase posibilităti clinice, paraclinice, de evidență a tratamentelor, veleități financiare și administrative complexe.

Dar principalul și cel mai important aspect calitativ al acestui soft este altul, și anume echipa care îl crează. Am întâlnit oameni care au fost dispuși să ne ajute, să comunice cu noi. Și asta nu doar online ci și prezenți la polilclinica noastră. Oameni înarmați cu răbdare și cu atenție la fiecare detaliu pe care noi l-am solicitat. Îi felicităm pentru modul în care au știut să se adapteze!

Evolvo într-adevăr nu trebuie să lipsească dintr-un cabinet medical indiferent de mărimea cabinetului. Vă recomand să le cereți un demo. Merită!

Ne pare rău că nu am aflat mai devreme de ei!

Așteptăm în continuare și modulul de raportare către CAS și DSP. Știm că este greu, dar sper că îl vor face cu același zâmbet pe buze!

Felicitări!

Dr. Bogdan Gheorghe Dumitru

Medic în Medicină Generală


Evolvo ne ajută foarte mult în fidelizarea pacienților. Un rezultat imediat unui SMS de reamintire înaintea programării este eliminarea programărilor anulate prin neprezentarea pacientului care se scuză că a uitat complet de programare.

O dată la un an trimit pacienților oferte promoționale, informative pacienților inactivi, în acest fel reușesc să reîntorc o mare parte din ei la clinica noastră.

Pe lângă pacienții atenți la sănătatea lor, mai sunt și pacienții care au nevoie ca medicul lor să le reamintească faptul că a trecut o perioadă mai lungă și ar fi indicat un control periodic. Acești pacienți sunt mulțumiți și nu uitați, un pacient fidel va recomanda cabinetul dumneavoastră, rezultatul fiind în acest fel mai mulți pacienți.

Un alt aspect pozitiv al acestui program este că poate fi personalizat pentru fiecare cabinet în parte, poate fi personalizat în funcție de nevoi.

Îl recomand cu încredere tuturor colegilor care vor să-și dezvolte cabinetul.

Dr. Hompoth György

Medic primar șef secție Ostetrică – Ginecologie