Financiar


Eficienţă în controlul financiar

Pentru a-şi conduce mai bine cabinetul, medicii specialişti trebuie să acorde o mare atenție părții financiare (încasări, plăți, facturi, chitanțe, restanțe etc.), deoarece partea economică, financiară este condiția unei derulări în bune condiții a activității cabinetelor medicale.
Cu o suprafață uşor de folosit, modulul nostru financiar te ajută să ai o perspectivă mai clară asupra afacerii tale, totul în timp real.

  • Cu ajutorul aplicației medicale Evolvo ai la dispoziţie toate instrumentele necesare pentru a crea instant documentele fiscale. Fără efort, simplu şi conform legii!
  • Control maxim asupra încasărilor sau restanțelor pentru fiecare pacient.
  • Apreciat de contabili, oferă avantajul întocmirii documentaţiei către contabilitate şi ţine pasul cu legislaţiile în vigoare.
  • Indiferent dacă este vorba de întocmirea unei facturi sau a unui raport financiar, ai la dispoziţie o unealtă uşor de folosit şi uşor de accesat.

Eficienta si control financiar

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!