Financiar


Eficienţă în controlul financiar

Pentru a-şi conduce mai bine cabinetul, medicii specialişti trebuie să acorde o mare atenție părții financiare (încasări, plăți, facturi, chitanțe, restanțe etc.), deoarece partea economică, financiară este condiția unei derulări în bune condiții a activității cabinetelor medicale.
Cu o suprafață uşor de folosit, modulul nostru financiar te ajută să ai o perspectivă mai clară asupra afacerii tale, totul în timp real.

  • Cu ajutorul aplicației medicale Evolvo ai la dispoziţie toate instrumentele necesare pentru a crea instant documentele fiscale. Fără efort, simplu şi conform legii!
  • Control maxim asupra încasărilor sau restanțelor pentru fiecare pacient.
  • Apreciat de contabili, oferă avantajul întocmirii documentaţiei către contabilitate şi ţine pasul cu legislaţiile în vigoare.
  • Indiferent dacă este vorba de întocmirea unei facturi sau a unui raport financiar, ai la dispoziţie o unealtă uşor de folosit şi uşor de accesat.

Eficienta si control financiar

Demo gratuit

Sună acum la +40 365 441 611 sau completează formularul online aici pentru a cere un DEMO gratuit. Eventual trimite-ne un email la info@evolvo.ro și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.