Evidență pacienți


Evidență pacienți: identificare și înregistrare rapidă a pacienților

Identificarea și înregistrarea pacienților poate fi o sarcină dificilă. Lumea se așteaptă să fie recunoscută după nume când se prezintă la recepție sau după nr. de telefon când sună pentru o programare.
Aplicația medicală Evolvo poate transforma această situație dificilă de evidență într-un avantaj psihologic, oferind o identificare rapidă după nume, telefon, CNP etc. și înregistrare rapidă, dacă pacientul nu există în baza de date.

  • Arhitectura software-ului online Evolvo îți oferă posibilitatea de a crea baza de date a pacienților în structura și forma, la standarde internaționale, pentru care asigură o interfață rapidă și ușor de folosit.
  • Identificarea sau înregistrarea pacienților se realizează în aceeași fereastră de lucru, oferind astfel, pe lângă avantajul identificării rapide, mai multe funcții simultan.
  • Acces limitat al pacienților la actualizarea informațiilor de bază. Vei fi surprins cât de mic este efortul tău depus pentru cantitatea mare de informații valoroase oferite de pacienți prin funcția de „Actualizare date”.

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.