Siguranţa datelor


Securitatea şi confideţialitatea datelor

Deoarece datele tale sunt elementele cheie în afacerea ta, securitatea şi confidenţialitatea au devenit principala preocupare pentru aplicaţia medicală Evolvo. Noi te lăsăm cu grija meseriei tale, cu siguranţa datelor ne ocupăm noi.

  • Software-ul Evolvo realizează salvările de siguranţă la fiecare 4 ore şi face o salvare generală în fiecare noapte într-o altă locaţie geografică, într-o formă criptată.
  • Procesul de salvare și confidenţialitate a datelor sunt făcute conform legislaţiei în vigoare din România, care se referă la securitatea şi păstrarea datelor.
  • Nu spunem că tu nu poţi face salvări personale – da, poţi, dacă doreşti ai la dispoziţie o funcţie manuală pentru a face backup-ul tău personal, însă aceste arhivări au şansă de 50% să dea greş, în plus e foarte complicat să le faci zilnic. Este mult mai sigur când datele sunt stocate în mod profesionist.
secure

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.