Educare pacienți


Biblioteca de filme educaţionale pentru pacienţi

Luând în considerare nevoile medicilor de specialitate pentru o educare medicală de calitate a pacienţilor, am integrat în aplicația medicală Evolvo o unealtă eficientă şi anume: modulul Educare pacienţi.
Cu ajutorul acestui modul ai posibilitatea să prezinţi imagini, filmuleţe, animaţii interesante, ilustraţii sau planşe medicale, informaţii care altfel sunt dificil de transmis.
Evolvo oferă eficienţă, simplitate şi claritate!

  • Software-ul medical Evolvo pune la dispoziţia pacienţilor informaţiile într-un format uşor de înţeles, astfel va creşte procentul de acceptare a tratamentelor. Astfel ai posibilitatea de a creşte venitul cabinetului.
  • Economiseşte energia şi timpul de explicare, ceea ce va rezulta o mai bună activitate profesională. Timpul economisit pune-l în contul cabinetului, iar energia în contul familiei tale.
  • Modulul Educaţional oferă o mai bună înţelegere a tratamentelor propuse şi din moment ce pacienţii aleg tratamentul potrivit, creşte starea lor de bine, ce va aduce şi o mai mare încredere în tine.

Ca rezultat final: consolidarea relaţiei medic – pacient.

Educare pacienti

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.