Uşor și robust


Uşor de utilizat, uşor de învăţat

Fiind dezvoltat împreună cu medici, software-ul medical Evolvo este uşor de utilizat şi uşor de învăţat. Te alegi cu un program medical extrem de robust, gata de lucru din momentul în care porneşti calculatorul.

  • Dezvoltat împreună şi pentru medici, aplicația medicală Evolvo conţine doar funcţionalităţile necesare, procesele şi protocoalele existente în cabinetele medicale.
  • Din momentul în care începi să lucrezi, ştii exact cum să-l foloseşti. Asta pentru că a fost conceput pentru a fi uşor de înţeles
  • Găseşti uşor toate butoanele şi meniurile. Ai toate datele, proprietăţile şi utilităţile într-un singur ecran, fără alte meniuri complicate sau confuze.
  • Nu necesită servicii scumpe de IT pentru instalare, sau setări complicate, nu necesită investiţie în hardware. Tot acest proces a devenit mult mai simplu, ai nevoie doar de conexiune la Internet.
  • Evolvo este uşor de învăţat, intuitiv şi chiar distractiv.
usor de folosit

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.