Fișă medicală Online


Procedură simplificată în completarea fișelor medicale online

Aplicația medicală online Evolvo permite medicului curant un acces instant la dosarul medical complet al pacientulului, ori de cate ori are nevoie, oricând și de oriunde.
În activitatea ta aglomerată, ai nevoie de un mod de accesare și documentare complet configurabil și flexibil, în care să permiți documentarea conform cerințelor cabinetului și legislației în vigoare. Poți realiza completarea electronică și consultarea ulterioară a medicației, rețetelor, analizelor de laborator, alergiilor, istoricului, anamnezei, fișelor de specialitate etc. pentru a avea la dispoziție tot ce te va ajuta în luarea deciziilor clinice.

  • Suntem în anul 2018, nu ar mai trebui să-ți faci griji pentru „hârtii” și arhivarea acestora. Software-ul medical Evolvo îți pune la dispoziție fișa medicală electronică Online!
  • Evolvo oferă posibilitatea de a lucra rutinat. Structurează și realizează fișe identice cu cele folosite uzual. Nu ai nevoie de timp lung de acomodare, vei continua să lucrezi în stilul tău.
  • Arhivarea profesională a datelor medicale în format electronic constituie cea mai comodă modalitate de management. Ai acces rapid la toate informațiile pacientului cu caracter medical.
  • Nu va mai trebui niciodată să deschizi dulapul cu dosare, informația este doar la un click distanță!
Fișa medicală online

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!