Acces Online


Acces Online, oricând și de oriunde

Bazat pe o tehnologie Cloud, aplicația medicală Evolvo este accesibil Online, oricând şi de oriunde, de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Smartphone) şi funcţional pe orice platformă (Windows, Mac). Tot ce ai nevoie, este o conexiune la Internet!

  • Acces la baza de date a pacienţilor, oricând şi de oriunde, de la cabinet, de acasă, de pe drum sau chiar în timpul unei vacanţe.
    Vizualizează informaţii despre pacienţi chiar şi în drumul tău spre casă, verifică informaţii despre alergie, medicamente prescrise, istoricul medical, fişe medicale.
  • Organizarea şi vizualizarea clară a suprafeţei de programare, sincronizată cu toţi utilizatorii sistemului. Programările Online sunt mai rapide, mai simple şi mai uşoare!
  • Pe baza parolei tale ai acces nelimitat la software-ul medical Evolvo, pentru care garantăm funcţionare 99,95% din timpul real, restul reprezintă repornirea sistemului o dată pe lună.
  • Poţi folosi aplicația Online Evolvo în minutul în care îţi furnizăm datele de acces. Dacă poţi deschide un browser (Chrome, Mozilla Firefox) şi ai conexiune la Internet, ai acces la datele tale.
  • Cu Evolvo eşti conectat permanent cu afacerea ta!

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!