Imagistica


Acces Online la radiografii şi imagini

Noi înţelegem pe deplin necesitatea de a simplifica administrarea cabinetului cu ajutorul unui mediu informatizat şi în a-l transforma într-unul mai eficient.
Evolvo, prin modulul de imagistică va reduce spaţiul de stocare a hârtiilor şi a radiografiilor. Acum, aceste documente scanate (acte, fișe medicale) sau diferite imagini (poze, radiografii) pot fi arhivate Online şi ataşate direct fişei electronice a pacientului. Ele devin disponibile în timp real pentru a fi vizualizate şi imprimate oricând şi de oriunde de către utilizatori autorizaţi al programului cabinetului.
Software-ul medical Evolvo, un aliat dedicat imagisticii medicale!

 

  • Aplicația medicală online Evolvo oferă avantajul arhivării electronice faţă de metoda clasică pe hârtie.
  • Eliberează spaţiul ocupat de dulapul de fier plin de hârtii, oricum inestetic în sala destinată tratamentelor.
  • Acces oricând şi de oriunde la documentele electronice ale pacientului, editare, listare sau trimitere prin email instant. Este simplu, nu?

Acces Online la Imagistica

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!