Marketing


Alerte, notificări automate pentru pacienţi, înştiinţări

Gestionarea unor sarcini dificile de rutină cum ar fi înştiinţările şi notificările, nu au fost niciodată mai uşor de rezolvat decât prin modulul de Marketing al software-ului medical Evolvo.
Printr-o setare generală şi cu ajutorul unui buton simplu de activare poţi înştiinţa pacienţii despre controale periodice, programări; notifica despre o factură sau informaţie medicală; comunica mesaje automate de felicitare, zi de naştere, sărbători sau promoţii ale cabinetului.
Comunicarea între medic şi pacient este cerinţa minimă a stilului de viaţă şi o obligaţie profesională.

 

  • Creare, editare, structurare de mesaje şi înştiinţări prin e-mail şi SMS cu ajutorul sistemului automat de notificări.
  • Complet integrat, nu vei avea nevoie de alte dotări de hardware şi va fi conectat direct cu baza ta de date.
  • Funcţia de Marketing a aplicației medicale online Evolvo permite comunicarea în masă. Acum poţi trimite mesaje de marketing în scopul creşterii afacerii tale.
  • Construirea unei strategii de notificare şi marketing profesional simplu.
  • Economiseşte timp şi forţă de muncă.
Alerte, notificări automate

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.