Programare pacienți


Programare flexibilă și eficientă a activității și a pacienților

Programarea din aplicația medicală online Evolvo oferă o suprafață de programare dezvoltată pentru a fi familiară și intuitivă, care te va ajuta să gestionezi eficient programul tău de lucru aglomerat.
Cu doar câteva clickuri, utilizatorul programului poate identifica și programa un pacient sau realiza modificări rapide. Este disponibilă caracteristica de vizualizare concomitentă a mai multor puncte de lucru, a sălii de tratament sau a medicilor, atât de către recepție, de medici sau de către administrație.

  • Suprafața de programare Evolvo organizează instant activitatea zilnică și economisește timpul tău prețios.
  • Accesibil de pe orice dispozitiv, PC, tabletă, smartphone sau poate fi sincronizat cu alte conturi personale de calendar (Google, Yahoo). Astfel software-ul medical Evolvo devine o interfață inteligentă și rapidă.
  • Schimbarea intervenită în programare se repoziționează, intervalul de timp alocat se modifică sau pacientul se pune într-o listă de așteptare, reprogramând ulterior prin metoda simplă de drag&drop. Mai flexibil decât atât nu se poate!
  • Fără instruiri lungi, bibliografie sau asistență. Vei fi uimit cât de ușor este de folosit.
Programare pacienti

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.