Cum creezi un cabinet cu prețuri prietenoase?

26 mai 2017
Adevărul este că pacienții se așteaptă la o creștere din când în când. Dacă nu vei face acest lucru, cum vei avea posibilitatea de a investi în echipamente mai bune și să oferi cel mai bun serviciu posibil? Soluția este să-ți păstrezi prețuri echitabile, atât pentru tine cât și pentru pacient, iar dacă faci o ajustare să comunici acest lucru pacienților, ca să nu existe surprize.Cum…? Citește mai departe!Stabilește prețul de bază pentru fiecare serviciu prestat de tine, înainte de a întocmi lista de preț sau ajustarea celei existente. Ar trebui să-ți bazezi onorările în funcție de pacienți, cheltuielile pe care le ai, datoriile și nivelul tău de experiență profesională, după care să te asiguri că prețurile tale sunt coerente.Nu solicita prea puțin pentru anumite servicii și nici prea mult pentru altele, pentru că va rezulta confuzie și în cele din urmă va deranja pacienții.



Ajustează prețurile în mod constant. Planifică o creștere a prețurilor de două ori pe an – 2% la prima ocazie și 3% la a doua, în total 5%. Este o creștere ușoară, însă poate să facă minuni dacă ești pe linia de plutire, fără a te obliga să ciupești buzunarele pacienților.Definește-ți politica de prețuri. Clarifică metodele de plată și termenul de scadență. Fă cunoscut acest lucru atât pacienților noi cât și celor vechi dacă încă nu au luat cunoștință.Află dacă prețurile tale sunt compatibile cu ceilalți. Prețurile tale nu trebuie să depășească prea mult sau să fie mult sub nivelul pieței locale. Dacă este, atunci probabil au nevoie de o ajustare.Deasemenea îți mai sugerăm să îți bazezi onorările conform calității echipei și cabinetului tău. Dacă oferi sevicii excepționale într-un cabinet superdotat cu tehnologie de ultima generație, atunci comercializează acest lucru pacienților tăi. Educă-i să cunoască serviciile tale de calitate și ei nu se vor gândi de două ori când vor trebui să plătească ceva mai mult pentru tratamente.Oferă posibilități de finanțare sau plată în rate. Mulți pacienți vor spune după cunoașterea planului tău de tratament că nu își pot permite aceste cheltuieli. Oferă posibilitate de finanțare în parte terță sau prin plată în rate. Pacienții acceptă planuri scumpe de tratament mult mai ușor dacă au posibilitatea de a eșalona plata sau au o altă opțiune de finanțare. Aceste planuri care până acum erau doar pur și simplu refuzate, astăzi devin venituri reale în timp ce pacienții tăi primesc tratamentul de care au nevoie.Construiește o relație strânsă cu pacienții. Dacă pacienții se simt strâns legat de tine și de cabinetul tău, nu se vor simți frustrați dacă trebuie să plătească prețuri mai mari. Construirea unei relații puternice cu pacienții este important din punct de vedere al veniturilor. Discutați cu ei despre obiective medicale, întrebați-le despre familie și locurile de muncă. Arătați pacienților interes iar ei vor deveni loiali, chiar și atunci când prețurile cresc.Gândul de a face o creștere a prețurilor poate fi intimidant, dar este un lucru necesar dacă dorești să investești în cabinetul tău și să oferi serviciile medicale cele mai bune posibile și să te bucuri de un stil de viață confortabil .Evolvo, ajutorul tău zilnic!

SaveSave

Soluții digitale de sănătate de la Evolvo - simplu și eficient

Cere DEMO gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi un formular online și te asigurăm că vei fi contactat de unul dintre reprezentanții noștri, în cel mai scurt timp.

Cere DEMO gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi un formular online și te asigurăm că vei fi contactat de unul dintre reprezentanții noștri, în cel mai scurt timp.

Cere DEMO gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi un formular online și te asigurăm că vei fi contactat de unul dintre reprezentanții noștri, în cel mai scurt timp.

© 2024 Evolvo, Inc. All rights reserved.
© 2024 Evolvo, Inc. All rights reserved.