Strategii de reducere a stresului în cabinetul medical

Medicii vor să facă totul, dar acest lucru nu este în regulă, pentru că ajung la epuizare psihică și fizică, la un „burn out”, care până la urmă costă mult mai mult decât prețul unui software de management medical. Antreprenorii spun: dacă vrei ca lucrurile să fie făcute bine, le faci chiar tu. Știm însă […]


Medicii vor să facă totul, dar acest lucru nu este în regulă, pentru că ajung la epuizare psihică și fizică, la un „burn out”, care până la urmă costă mult mai mult decât prețul unui software de management medical.

Antreprenorii spun: dacă vrei ca lucrurile să fie făcute bine, le faci chiar tu. Știm însă cu toții, că nu poți să le faci pe toate, pentru că este imposibil și nu ar trebui să-ți irosești timpul pe sarcini inutile. Practic, este important să știi cât valorează timpul tău și să faci doar lucruri care merită.

Modalități de a face față stresului

  • Reduce timpul de lucru și elimină sarcinile repetitive, cum ar fi introducerea manuală a datelor, completarea manuală a scrisorilor medicale, rechemarea pacienților la un control periodic și înlocuiește aceste lucruri cu o soluție modernă, digitală. În acest fel, îți poți concentra atenția pe lucrurile cu adevărat importante, care cresc performanța cabinetului tău.
  • Oferă angajaților instrumentele de care au nevoie pentru a-și face treaba cu excelență. Adesea, aceasta înseamnă să alegi tehnologia modernă și să imlementezi un software cu o interfață intuitivă, ușor de utilizat , care le permite angajaților să lucreze mai eficient.
  • Recunoaște că angajații tăi sunt oameni cu vieți reale și au nevoie de sprijin pentru a-și gestiona responsabilitățile și în afara cabinetului. Sugestie: o soluție bazată pe cloud care permite personalului să lucreze de acasă atunci când este nevoie, este un prim pas grozav.
  • Fii conștient de semnele de “burn out” și creează strategii de atenuare.
  • Pleacă într-o vacanță fără a pierde controlul administrării cabinetului. Sugestie: am creat Evolvo , partenerul tău ideal și în vacanță, pentru că tot ce ai nevoie, este un dispozitiv mobil să accesezi aplicația mobilă . Astfel ai acces online la cabinetul tău, la datele medicale a pacienților și rapoartele zilnice, în timp real. Oricând poți verifica ce se întâmplă în cabinet, chiar și când lipsești! Dacă vrei o verificare a situației financiare, programul nostru oferă o serie de rapoarte, cu evoluția încasărilor. Acest lucru înseamnă că primești instant o situație clară asupra stării financiare a afacerii tale.

Tehnologia poate să-ți îmbunătățească viața profesională

Potrivit diferitelor studii, angajații de astăzi se așteaptă să aibă instrumentele de care au nevoie pentru a- și eficientiza fluxul de lucru și pentru a-și elibera programul de povara administrativă.

Sarcinile obositoare, repetitive, cu valoare adăugată mică vizibilă, pot scădea moralul echipei. Era tehnologiei este aici iar angajații din domeniul medical merită să culeagă beneficiile.

Tehnologia adaptată în cabinetul tău reduce stresul sau agravează problema?

Programul Evolvo poate elimina durerile de cap asociate cu software-urile tradiționale de management al practicii bazate pe servere locale:

  • Software-ul all-in-one înseamnă că echipa ta trebuie doar să învețe și să gestioneze O SINGURĂ soluție tehnică. Poți elimina povara tuturor celorlalte servicii pe care le utilizezi pentru imagistică, facturare, documentare medicală, comunicarea cu pacientul și multe altele.
  • Adevăratul software bazat pe cloud înseamnă că personalul tău poate lucra de oriunde, inclusiv de acasă, la fel cum s-ar afla la cabinet. Acest lucru influențează în mod pozitiv echilibrul dintre viața profesională și viața privată.
  • Comunicarea automată cu pacientul elimină în mare parte sarcinile de programare pentru personal.
  • Platforma noastră se învață și se folosește ușor. Colegii noștri asigură o implementare rapidă și eficientă iar angajații se obișnuiesc repede să utilizeze software-ul Evolvo.
  • Asistența clienților 24/7 înseamnă că ne asigurăm că totul funcționează în parametri optimi și oferim suport angajaților tăi. Suntem la doar un telefon distanță dacă întâmpinați orice fel de probleme.

Ești gata să reduci stresul în cabinet? Să începem. Programează acum o demonstrație pentru a afla cum putem să te ajutăm.

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.