Ești utilizator Evolvo, solicită GRATUIT aplicația pacienților MyMed

Acomodează-te la noua situație, implementează o tehnologie nouă si înțelege concepția de Telemedicină


Evolvo
Una dintre măsurile stării de urgență, atinge sensibil activitatea profesională al medicilor. Odată cu închiderea cabinetelor, pacienții nu mai pot beneficia de serviciile tale așa cum au fost obișnuiți, însă prin tehnologii digitale avansate, pacienții pot beneficia de consultanță și recomandări, iar medicul specialist poate angrena pacientul în procesul de documentare pentru a beneficia de o creștere a bazei de date și loializare a acestora, chiar și fără contact fizic.
Noi înțelegem pe deplin situația în care te afli, atât ca medic cât și ca utilizator Evolvo. Motiv pentru care dorim să contribuim la diminuarea problemelor apărute.
Am putea renunța cu toți și să nu facem nimic, însă viața merge mai departe și vom supraviețui. Ne inspirăm din următoarea afirmație:
„Multe dintre măsurile de urgență aplicate pe termen scurt vor deveni accesorii ale vieții. Acesta este natura urgențelor, de a accelera procesele istorice. Decizii care în mod normal ar necesita ani de deliberări sunt adoptate în câteva ore. Sunt forțate spre utilizare tehnologii imature și chiar periculoase, deoarece riscul de a nu face nimic este mai mare”- Yuval Noah Harari
Aplicația pacienților MyMed nu este unul periculos, deci am decis să-l activăm GRATUIT pentru fiecare cont Evolvo, pentru ca TU să beneficiezi de ea și să ai avantajul tehnologiei pentru concepția de Telemedicină.
Solicită activarea MyMed pentru contul tău Evolvo.
Ce este aplicația pacienților și cum poate ea reprezenta schimbarea?
Un management online al cabinetului devine indispensabil în zilele noastre. Evolvo răspunde nevoilor managerilor de cabinete private. În plus, vine în ajutorul medicilor și a pacienților oferindu-le posibilitatea comunicării într-un spațiu virtual prin intermediul aplicației MyMed.
Aplicația MyMed este o concepție relativ nouă în România și este oferită medicilor care folosesc softul Evolvo doar în cadrul abonamentului Profesional. Dată fiind situația din prezent, când contactul cu pacienții este suspendat, aplicația se extinde și la celelalte abonamente. Practic, toți abonații Evolvo au acces la această aplicație. Cu ajutorul programului Online ai acces la baza de date a pacienților în orice moment și în orice loc, iar cu ajutorul aplicației MyMed programul integrează și partea de comunicare virtuală. Pe o piață unde digitalizarea vine serios din urmă în multe domenii și există interconectare virtuală între clienți și vânzători, acum este momentul să începi și tu să-ți creezi o comunitate virtuală de pacienți. Ideea este să nu pierzi legătura cu pacienții tăi, deoarece pe o piață unde activează mii de medici concurența este semnificativă.
De la un cadru medical pacienții caută empatie, înțelegere, doresc să li se vorbească și să fie tratați special. Cu MyMed se creează comunitate virtuală unde pacienții primesc sfaturi și soluții la problemele punctate. Cu MyMed sunt trimise înștiințări, notificări sau informații, practic se preia sarcina comunicării cu pacientul prin telefon, SMS sau email.
De ce să nu comunici cu pacienții tăi ca și cum ai utiliza o rețea socială? Diferența constă în faptul că totul rămâne în cadrul aplicației, fără riscul ca informațiile să se piardă, totul este confidențial, iar pacienții dezvoltă încredere. Solicită activarea aplicației MyMed și creează-ți comunitatea de pacienți cu care să menții legătura chiar dacă nu poți avea contact fizic cu ei o bună perioadă de timp.

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.