Telemedicină – Soluția Crizei Actuale

Anul 2020 a fost o surpriză neplăcută pentru toată lumea, am trecut printr-un „lockdown” și e posibil să mai trecem prin încă unul după cum evoluează situația.


Bună,

Anul 2020 a fost o surpriză neplăcută pentru toată lumea, am trecut printr-un „lockdown” și e posibil să mai trecem prin încă unul după cum evoluează situația.

În acest context social, unul dintre cele mai lovite domenii era cabinetele individuale. Pierderile au fost atât pe planul economic cât și pe planul de fidelizare și dezvoltare a clientelei. Iar o modalitate de a ne revenii după o astfel de lovitură este prin a profita de un serviciu care ne ajută nu doar să economisim bani și timp ci și să recuperăm o parte din pierderile avute până în acest moment.

Un astfel de serviciu care prinde avânt major în ultima perioadă este Telemedicina, o serie de servicii oferite clienților pentru a reduce cât mai mult timpul petrecut în cabinet sau chiar pentru a elimina cu totul nevoia acestora de a se prezenta, fără ca tu să pierzi profitul. Aceste servicii se bazează pe platforma online Evolvo, aceasta îți pune la dispoziție o serie de unelte care îți vor permite să-ți transformi cabinetul în unul ”paperless”.

Prin ”paperless” ne referim la un cabinet care rulează cât mai eficient posibil din punct de vedere al actelor pe care pacienții trebuie să le completeze. Astfel că platforma Evolvo îți permite să trimiți pacienților linkuri cu formulare, pre-create, pe care aceștia să le completeze înainte să se prezinte în cabinet. În acest fel, pacienții îți vor oferii toate informațiile necesare trierii lor înainte ca aceștia să iasă din casă, iar mai apoi, odată prezenți în cabinet nu va mai trebui să piardă timp completând aceste acte. Deci, timpul petrecut în cabinet scade, iar tu poți în acest fel să tratezi mai mulți pacienți într-o zi, ceea ce înseamnă un venit mai mare la finalul acesteia.

În plus, pentru a facilita și mai mult interacțiunea ta cu pacienții, odată abonat la sistemul Evolvo vei putea profita și de aplicația MyMed. Aceasta face mult mai ușoară completarea tuturor documentelor inițiale și fidelizarea clienților. Cu ajutorul MyMed, clienții își vor putea face programare la cabinet, vor putea vedea mereu informațiile actualizate ale cabinetului și cel mai important vor putea vedea un istoric al serviciilor de care au beneficiat până în acel moment. În acest fel ei au toate informațiile de care au nevoie pe telefon, deci încrederea lor în tine și cabinetul tău va crește.

Toate aceste măsuri te vor ajuta să crești productivitatea cabinetului tău și astfel nu doar că profitul tău viitor va crește, dar în același timp vei reuși să recuperezi o parte din veniturile pierdute pe perioada pandemiei.

Ba mai mult, aceste servicii sunt aproape imperative în contextul pandemiei, pentru a limita cât mai mult cozile create la cabinet și șansele de transmitere a virusului. Lucru care va face ca pacienții să se simtă în siguranță în cabinetul tău iar tu vei da dovadă de un profesionalism ridicat.

Solicită acum un DEMO GRATUIT!

Ștefan BOTA,

    
 
Evolvo Romania
0365-441-611
stefan.bota@evolvo.ro   
www.evolvo.ro

P.S. Fii cu ochii în patru, luni îți aducem o surpriză! 

Copyright © Evolvo Romania 2020 – www.evolvo.ro

 

Acest mesaj a fost trimis la adresa [[EMAIL_TO]] de către info@evolvo.ro. Puteți actualiza profilul dvs. sau adresa dvs. de email sau puteți opta pentru dezabonare.
În conformitate cu legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat SPAM, deoarece: conţine datele necesare de identificare şi instrucţiuni de dezabonare; acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar; adresa dumneavoastră de email a fost făcută publică de către dumneavoastră, prin afişări cu caracter publicitar într-un ghid de afaceri sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri sau contacte de afaceri, fie a fost selectată dintr-o bază de date la care dvs. v-aţi subscris; sunteţi în baza noastră de data ca urmare a unor corespondenţe anterioare; sunteţi un client al companiei noastre; acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita să beneficiaţi de serviciile noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că înţelegem şi apreciem dorinţa dumneavoastră de intimitate, ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dumneavoastră, iar dacă doriţi să nu mai primiţi mesaje în viitor vă rugăm urmaţi instrucţiunile de dezabonare aici.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!