Cele mai bune soluții software de management pentru cabinetele medicale


Cauți cel mai bun software de management medical pentru cabinetul tău? Soluția potrivită face diferența în eficiență, productivitate și creștere continuă a cabinetului tău.

Dar de unde să începi? Detaliem tot ce trebuie să iei în considerare atunci când alegi software-ul potrivit.

Cum să alegi software-ul cel mai potrivit

Pe vremuri companiile – inclusiv cabinetele medicale – se bazau pe servere locale pentru a-și gestiona datele.

Însă cu un software bazat pe tehnologia cloud cabinetele își pot abandona serverele scumpe care necesită o investiție inițială mare pentru hardware, instalare propriu-zisă, taxe de licențiere pentru softurile de bază necesare, backup al datelor, servicii IT suplimentare, asistență și multe altele. Programele pe bază de cloud instalează actualizări, fac copii de rezervă ale datelor și asigură securitate de la distanță, fără să ai nevoie de personal specializat în IT.

Cu un astfel de program te poți bucura de cel mai actualizat și modern software.

Ce să cauți în software-ul medical bazat pe cloud

Nu toate soluțiile bazate pe cloud sunt la fel de bune. Când evaluezi un software, să cauți aceste caracteristici:

  • Acces de la distanță: să poți accesa software-ul oriunde direct dintr-un browser, fără să fii nevoit să te autentifici la un server local.
  • Back-up date: datele să fie stocate într-un centru de date dedicată stocării, procesării și transmiterii informațiilor în format digital, nu în camera de gardă a medicilor sau în depozitul cabinetului.
  • Securitate îmbunătățită: furnizorul să aibă un centru de date securizat prin mijloace de protecţie la efracţie respectiv de detecţie şi stingere automată a incendiilor.
  • Proprietatea datelor: trebuie să-ți permită să exporți cu ușurință baza de date oricând și ori de câte ori dorești.
  • Serviciul pentru clienți: furnizorul trebuie să fie un adevărat „Software ca serviciu” (SaaS) și să ofere servicii de calitate superioară – inclusiv asistență, upgrade-uri automate, securitatea datelor, backup-uri, instruire și mai ales plată în funcție de utilizare.

Evolvo, software-ul de prima clasă pentru cabinete medicale

Evolvo este software-ul de management all-in-one, bazat pe cloud, care înlocuiește mai multe soluții într-un singur program și nu necesită soluții/programe suplimentare. Acest lucru se datorează faptului că Evolvo combină managementul cabinetelor, implicarea pacienților, imagistica, recuperarea în caz de dezastru, backup-ul datelor, securitatea cibernetică și situația financiară într-un singur software ușor de utilizat.

Peste 1.500 de medici folosesc Evolvo pentru programare, imagistică, facturare, fișe medicale, rapoarte, comunicare cu pacientul, procesare plăți și multe altele.

Este ideal atât pentru cabinete individuale cât și pentru cabinete cu mai multe specialități și mai mulți medici, până la clinici cu peste 30-50 utilizatori, mereu disponibil, cu o interfață de utilizator frumoasă și o platformă all-in-one la un preț lunar accesibil.

Pentru a vedea o prezentare cere un DEMO

Cere prezentare

Folosește aplicațiile noastre


Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.