Cum programele informatice All In One asigură o practică medicală eficientă – și seri libere


Alexandru, utilizator a software-ului Evolvo, discută despre beneficiile de a avea managementul cabinetului, marketingul pentru pacienți și sistemul de facturare, toate într-o singură platformă.

PROBLEMA

„Sistemul de facturare pe care o foloseam la acea vreme a încetat să funcționeze. Și așa, am fost în căutarea unuia nou. Totuși, nu mi-am dorit doar un nou sistem de înregistrare electronică a pacienților și a situației financiare, ci o soluție întreagă IT care să-mi permită să-mi conduc cabinetul fără probleme.”

„Sunt în practică independentă de aproape exact 30 de ani”, a continuat el. „Am doar un colaborator și doi angajați – cumnata la recepție, care gestionează programările și asistenta mea. Așadar, mă bazez cu adevărat pe tehnologie pentru a ne ajuta să ne menținem în funcțiune.”

Pe de altă parte, Alexandru a avut probleme cu calendarul în care cumnata introducea programările pacienților. Din acest motiv, el vroia să se asigure că aspectul afacerii va fi îmbunătățit cu sistemul pe care îl va alege.

SOLUȚIA

Alexandru a apelat la Evolvo în parte pentru că oferă ceea ce pentru el este un pachet all-in-one.

„Oferă soluția de management al informațiilor medicale și de administrare a cabinetelor, facturarea, marketing pentru pacienți, formulare medicale electronice – literalmente tot ce am nevoie pentru a-mi conduce cabinetul”, a explicat el. „Îl folosesc chiar și pentru a socoti procentul pentru colaboratorul meu. Este oarecum uimitor, un înlocuitor ideal datorită faptului că salvează timp, economisește spațiu, economisește bani și totodată facilitează transferul de informații.”

„Totul este simplificat și necesită mai puțină muncă manuală, ceea ce pentru o practică mică ca a mea înseamnă că economisim bani și timp”, a menționat el.

„De asemenea, sunt încântat să spun că comunicarea cu pacienți este acum mult mai bună”, a adăugat el. „Soluția noastră anterioară nu era automatizată pe cât ar fi trebuit să fie, recepționera trimitea manual SMS-uri înainte cu o zi de fiecare programare sau chiar suna pacienții, uneori, a fost nevoie de mult timp suplimentar, stăteam după program să rezolvăm aceste probleme.”

„Evolvo trimite aceste notificări automat, iar întregul proces necesită mult mai puțină muncă din partea personalului.”

REZULTATE

Practica lui este mică și nu are timp să se aprofundeze în lucruri precum valorile de succes, a spus el.

„Dar ceea ce pot spune este că nu mai lucrez seara, decât în rare ocazii”, a menționat el. „Părăsesc cabinetul mai devreme, am mai mult timp liber și, în general, cabinetul funcționează mai bine. Asta înseamnă că pot face ceea ce fac cel mai bine și anume îngrijirea pacienților mei – asta este scopul oricărei practici independente. Orice tehnologie pe care o practică o adoptă ar trebui să faciliteze acest lucru.

„Fetele sunt, de asemenea, mai puțin stresate”, a continuat el. „Au mai puțină muncă de făcut, deoarece totul, de la programarea inițială la facturare, este realizat prin Evolvo și toate informațiile necesare se află într-un singur loc. Mai multe puncte de introducere a datelor înseamnă un risc mai mare de erori și mai multe verificări necesare.”

„Toată lumea este mai fericită și pot fi cu adevărat la înălțimea numelui de medic specialist cardiolog”, a spus el. „Acest lucru este incredibil de important pentru mine, deoarece devine din ce în ce mai greu să rămân independent – cu practici mici, precum a mea, strânse la mijloc și presate să se alăture rețelelor de clinici mai mari.

„Eficiența contează”, a adăugat el. „La fel și fericirea unui medic care vede pacienți mulțumiți.”

SFAT PENTRU ALȚII

Un lucru pe care Alexandru l-a învățat pe cale grea este dacă cineva are un sistem de facturare, unul pentru comunicare cu pacienți, alta pentru elaborarea scrisorilor medicale, chiar dacă lucrurile funcționează și se sincronizează, într-o zi dintr-o dată, acele sisteme nu vor mai fi compatibile, a spus el.

„Mult noroc cu serviciul de asistența pentru clienți, deoarece fiecare sistem dă vina pe celălalt”, a spus el.

„Așadar, sfatul meu pentru oricine în practică independentă este să rămână pe o singură platformă, să încerce Evolvo”.

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.