Top 4 funcții folosite de cabinetele medicale

Construit și dedicat cabinetelor medicale, Evolvo este cel mai iubit software de management, ONLINE, de pe piață. Este un program complex, cu numeroase funcționalități care este gândit și creat pentru a fi folosit de oricare cabinet medical. Ca și orice alt software, care are mai multe module și mai multe funcționalități, și Evolvo are unele […]


Construit și dedicat cabinetelor medicale, Evolvo este cel mai iubit software de management, ONLINE, de pe piață. Este un program complex, cu numeroase funcționalități care este gândit și creat pentru a fi folosit de oricare cabinet medical.
Ca și orice alt software, care are mai multe module și mai multe funcționalități, și Evolvo are unele module mai frecvent folosite de către cabinetele medicale.
Dacă ar fi trebuit să specificăm noi care ar fi acestea, ar fi fost prea ușor. Pentru selectarea funcțiilor de TOP am luat în considerare mai multe aspecte:
–    statusul utilizatorului (manager, medic, recepție, asistent medical)
–    dispozitivul utilizat (PC, tabletă, telefon mobil)
–    mărimea cabinetului (mic: un singur medic, mediu: 2-3 medici și 1-2 asistente, mare: peste 5 medici cu personal auxiliar numeros

Am verificat toate aceste aspecte și astfel am întocmit clasamentul TOP 4 funcții cele mai des folosite.

Ești curios?

Hai să vedem care sunt avestea:

Pe locul 4 se clasează:
Marketing și comunicare cu Evolvo

Acest modul face comunicarea între medic și pacient să fie mult mai ușoară.

Comunicarea medic/pacient este și devine foarte importantă. Modului de marketing asigură informarea pacientului din mai multe aspecte, cum ar fi: mesaje înaintea programărilor, reamintire pentru control periodic, felicitări cu ocazia zilelor de naștere a pacienților, felicitări de sărbători sau diferite campanii cu oferte promoționale.

Evolvo te ajută să îți crești numărul de pacienți cu un ghid practic de marketing pe care îl poți implementa în cabinetul tău chiar din prima clipă după implementare. Acest tip de marketing are șanse mai mari să-ți aducă pacienți noi și în același timp să-i convingă pe cei existenți să se întoarcă la tine decât multe alte variante tradiționale.
Pe locul 3 în topul nostru este Modulul pentru Documente arhivate

După cum îi spune și numele, acest modul păstrează în siguranță datele colectate de la pacienți de-a lungul anilor.

Suntem în 2021, iar de-a lungul anilor ai acumulat fișele medicale în dosare, într-un dulap mare de fier. Te gândești că ai nevoie de spațiu și ai vrea totodată să nu pierzi aceste informații. Soluția ar fi digitalizarea și atașarea acestor documente la fișa electronică al pacientului.

Și alte cabinete medicale s-au aflat în această situație, iar pentru a elimina această problemă au implementat Evolvo, care le-a redus spațiul de stocare semnificativ.
Acum aceste documente (fișe medicale completate manual, poze/imagini, radiografii, analize de laborator, etc.) sunt arhivate și stocate On-line sau local prin concepția Sistem de Management al Documentelor (DMS) al software-ului Evolvo, care este o funcționalitate automatizată. Aceste documente sunt sincronizate direct cu fișa electronică a pacienților, astfel se creează un sistem integrat al cabinetului/clinicii prin care poți vizualiza sau edita aceste documente.
Pe locul al 2-lea se află Formularele medicale în Evolvo

Acest modul primește o apreciere din ce în ce mai mare în contextul COVID-19.

Modulul elimină în totalitate colectarea manuală a datelor, o procedură obositoare dacă folosești formulare tipizate pe hârtie. Fișele și procesul digital nu este doar mai avantajos, este unul genial.

Îmbunătățește fluxul de lucru, econimisește timp oferindu-le pacienților opțiunea de a completa formularele necesare de acasă, de pe telefonul personal sau tabletă din sala de așteptare, totul ONLINE.

Timpul mai scurt petrecut în sala de așteptare înseamnă o experiență mai bună pentru pacienți și un proces mai eficient pentru personalul tău.
În TOP este:
Suprafața de programare în Evolvo

Acest modul este simplificat, să rezolve toate situațiile complicate ce rezultă din programarea unui pacient în funcție de medic, cabinet, punct de lucru, resursă, procedură, notificare pacient, și multe altele.

Cu această abordare simplificată și cu tehnologia avansată din Evolvo, o programare care în sine poate fi complexă, se va gestiona foarte ușor, simplu și rapid, de oriunde și oricând.

Accesul personalului la programare și datele pacienților te ajută să ai mai mult timp pentru tratament, iar pacienții vor fi informați și vor petrece mai puțin timp în sala de așteptare.
Vrei să vezi detaliat modul de lucru al acestor funcții, chiar și altele? Cere o prezentare a softului Evolvo chiar acum și îți vom arăta cum poți să crești rentabilitatea echipei în cabinetul tău.
Click aici și solictă o prezentare ONLINE

Ștefan BOTA

Evolvo Romania
0365-441-611
stefan.bota@evolvo.ro
www.evolvo.ro

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.