Sincronizează programările cu Google Calendar

Poți vizualiza sau chiar realiza programările din contul Google, fără să te consulți cu colegii. Dacă ai o asistentă, acesta va putea rezerva anumite programări și tu vei vedea pe viu ce programări, rezervări a făcut.


Evolvo se poate sincroniza cu Google Calendar, indiferent de dispozitivul pe care î-l folosești, fie vorba de laptop, calculator PC, telefon sau tabletă, vei fi conectat permanent la programul tău de management. Asta înseamnă că poți vizualiza sau chiar realiza programările din contul Google, fără să te consulți cu colegii. Dacă ai o asistentă, acesta va putea rezerva anumite programări și tu vei vedea pe viu ce programări, rezervări a făcut. Acest pas este una bidirecțională, astfel ca programările pot fi realizate din contul Google, fie din programul Evolvo. Vei putea să-ți gestionezi timpul într-un mod mai eficient, în plus Google Calendar este un program gratuit.

Cum sincronizez programările cu Google Calendar

  1. Înregistraţi-vă în sistemul Evolvo cu utilizatorul și parola dumneavoastră
  2. Într-o fereastră/filă nouă accesaţi si Google Calendarul personal. În cazul în care nu sunteţi autentificat, accesaţi https://www.google.com/calendar/ cu utilizatorul si parola dvs.
    1. Dacă deţineţi deja un Google Calendar destinat special pentru programările pacienţilor, atunci săriţi la punctul 3.2. Daca nu aveţi încă un Google Calendar special pentru programările pacienţilor, atunci creaţi unul conform instrucţiunilor:
      • Click pe partea stângă a monitorului pe lista cu My calendars si selectaţi Create New Calendar
      • apare o pagină nouă pe care să o denumiţi (ex. Programări pacienţi)
      • selectaţi din lista Calendar Time, Zone Romania si (GMT+02:00) Bucharest
      • bifaţi Make this Calendar public
    2. Acum aveţi un Google Calendar destinat pentru programările pacienţilor:
      • pe partea stângă a monitorului, în lista My calendars, daţi click pe iconiţa de lângă calendarul vostru destinat programărilor si selectaţi Share this Calendar
      • bifaţi opţiunea Make this Calendar public
      • click pe Save
  3. Calendarul este pregătit pentru sincronizarea cu sistemul Evolvo
    • click în partea stângă a monitorului pe lista My calendars, pe iconiţa de lângă calendarul vostru destinat programărilor si selectaţi Calendar settings
    • apare o pagină nouă pe care să o denumiţi (ex. Programări pacienţi)
    • apare o pagină nouă =>
      la secţiunea Calendar Address selectaţi si copiaţi Calendar Id-ul dvs. (ex. ceavatextlung@group.calendar.google.com)
      ATENTIE: se copiază exact ID-ul!
  4. În sistemul Evolvo accesaţi pagina Setări => Setări utilizator
    Inseraţi ID-ul copiat în spaţiul destinat Google Calendar ID cu combinaţia de taste CTRL+V sau click mouse dreapta si Paste.
    Observaţie: după înserare faceţi un click de verificare în afara ferestrei. Dacă apare o avertizare atunci nu aţi copiat corect ID-ul calendarului, reluaţi procedura! Daca nu apare nici o avertizare, aţi reuşit.
  5. În suprafaţa de programări al sistemul Evolvo:
    • programările devin sincronizate automat pe ambele platforme (Google / Evolvo), urmând să se facă identificarea manuală a pacientului programat prin Google cu baza de date din Evolvo
    • sincronizarea este activă până în momentul în care ID-ul calendarului este activ în sistemul Evolvo.

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.