Simplifica administrarea cabinetului

Da, a venit toamna, suntem deja în octombrie și vacanţa a devenit doar o amintire plăcută. Pentru cei mici începe grădiniţa, pentru cei mari şcoala, iar Tu, cel mai mare dintre toți, intri în rutina obositoare.


Ce poţi face pentru a simplifica administrarea cabinetului?

Este întrebarea retorică pe care o pune fiecare medic, în special dacă activitate administrativă a ajuns la un nivel copleşitor.

De ce Evolvo???

  • Economiseşti timp. Cu programul de management Evolvo emiţi facturi, chitanţe, completezi fişe medicale, elaborezi tratamente în doar câteva secunde. Ca rezultat final reduci timpul efectiv de lucru.
  • Cunoşti în detaliu eficienţa cabinetului. Rapoartele disponibile te pun în poziţie de control. Iar când ai la dispoziţie toate datele, cifrele, poţi lua decizii strategice pentru funcționarea eficientă a cabinetului.
  • Completezi rapid fișele medicale. Documentaţia medicală prin fişele de specialitate, pe lângă obligativitatea legală, este şi o rutină etică. Evolvo permite o procedură simplă în editarea, arhivarea, consultarea ulterioară și listarea fişelor.
  • Reduci costurile operaţionale. Folosirea unui program administrativ cum ar fi Evolvo, simplifică sarcinile personalului medical. Activitatea obositoare de rutină este preluată încă în momentul programării pacienţilor, până la finalizarea tratamentelor.
  • Economiseşti spaţiu. Poţi uita de serverul prăfuit, dulapul de fier şi dosarele stivuite. O documentaţie completă este la dispoziţia ta, organizată şi arhivată în fișe electronice accesibile la doar un click distanță.

Ai fi crezut, că un software de management poate avea toate aceste caracteristici acestea fiind doar câteva? Uimitor, nu-i asa?

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.