Servicii administrative și marketing medical la cea mai înaltă calitate!

Este indispensabil să cunoşti beneficiile care stau la baza serviciilor medicale pe care le poți oferi societăţii și care au și rolul de a menține funcţional un cabinet medical. Aceste beneficii se centralizează în grija faţă de oameni, calitatea vieții și mediul înconjurător şi sunt promisiunile ideologice făcute de tine în momentul absolvirii facultăţii de medicină.


Nu neglija aceste directive, axează pe ele bazele existenței tale!

Zilnic venim în contact cu Marketingul, în special dacă avem o afacere bazat pe servicii medicale. Societatea cumpără și folosește aceste produse și servicii învelite cu diferite etichete dorind să găsească până la urmă avantajele directivelor de mai sus.
Marketingul face posibil ca serviciile tale medicale să fie pezentate eficient şi cu un efort minim. Rezultatul acestei evoluţii este astăzi nivelul de trai pe care o trăim şi despre care generațiile trecute nu și-ar fi putut imagina că este posibil

 

147852369

 

Pentru a realiza un Marketing medical pentru cabinetul tău este importat să existe un lider realist, care să ia deciziile profesionale fără frică și un specialist în Relațiile cu publicul, cu rolul de informare și dezvoltare al imaginii cabinetului.

 

Da ştim, este vorba de a angaja în plus doi oameni, (…) însă care ar fi reacția ta, dacă am spune că toate aceste caracteristici despre care vorbim mai sus pot fi încorporate și preluate de un singur sistem de management, în Evolvo?!

 

Pentru a supravieţui în stilul de viață de azi, medicul specialist trebuie să deţină abilităţi de antreprenor și să aibă cunoștințe în Marketing, astfel să observe și să valorifice principiile și strategiile care pot fi aplicate cu succes chiar și în cele mai banale situații în folosul cabinetului său.

 

Ești intr-o continuă dezvoltare împreună cu brand-ul cabinetului tău?

 

La fel ca și în majoritatea segmentelor vieții, în lumea medicală comunicarea este elementul cheie în dezvoltarea unei imagini. Fiecare cabinet medical este unic în felul lui și se diferențiază de celelalte prin mici particularități, care până la urmă îl definesc. Astfel de exemplu, cea mai importantă caracteristică a cabinetelor medicale este tratamentul oferit.
Întrebarea însă este, cum să faci cunoscut acest lucru pacienţilor?

 

În primul rând poți să te folosești de metodele tradiționale de marketing care se bazează pe comunicarea informaţiilor prin canalele media sau telefonie mobilă. O altă opţiune, tot mai des folosită și cu o creştere exponenţială este Marketingul Online, destinat utilizatorilor de Internet.
Profită de aceste oportunităţi oferite de media și Internet, pentru că astăzi tehnologia este indispensabilă afacerii tale!În primul rând poți să te folosești de metodele tradiționale de marketing care se bazează pe comunicarea informaţiilor prin canalele media sau telefonie mobilă. O altă opţiune, tot mai des folosită și cu o creştere exponenţială este Marketingul Online, destinat utilizatorilor de Internet.
Profită de aceste oportunităţi oferite de media și Internet, pentru că astăzi tehnologia este indispensabilă afacerii tale!

 

De ce ai nevoie ca să te apuci de lucru?!

  • Un website optimizat
  • Activitate pe reţelele de socializare (Instagram, Facebook)
  • Campanii de newslettere, mesaje şi notificări
  • Folosirea unui program de management cum este Evolvo, pentru evidenţa pacienţilor, marketing dedicat cumunicării medic-pacient

Promovarea cabinetului tău este foarte important, însă tu ca medic de specialitate ești fără îndoială elementul cheie în această strategie. Documentarea informațiilor personale a pacienţilor și comunicarea acestora către ei va defini nivelul tău de apreciere și profesionalismul de care dă dovadă.

Cu programul de management medical Evolvo, greutăţile administrative și de marketing dispar aproape instantaneu. Evolvo este alegerea cea mai bună pentru organizarea superioară a activităţii și marketingul cabinetului medical.

Unul din medicii utilizatori Evolvo povestește despre cazul în care a activat notificarea pacienţilor inactivi pentru un control periodic și despre faptul că fără a investi timp şi efort are asigurarea că sistemul este într-o conexiune permanentă cu pacienții lui. Realizează instant munca unei persoane angajate.
Evolvo asigură o conectivitate mai mare și o relație permanentă cu pacienţi.

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.