Semne că ai nevoie de un nou program de administrație medicală


Programele de management și administrație medicală au acaparat piața. Funcționalitățile și aplicațiile diverse îți ușurează viața, deoarece poți face multe cu ele. Vine însă momentul când trebuie să-ți schimbi software-ul, iar un astfel de moment poate fi declanșat de unul din factorii enumerați mai jos.

Pierderea bazei de date

Am fost la New York în 2003, când America a fost aruncată în întuneric și în haos, după ce o pană de curent electric a afectat o mare parte a Statelor Unite.

A fost uimitor. Orașul care nu doarme niciodată dintr-odată s-a liniștit. Îmi amintesc, nu s-a auzit zgomotul aparatelor de aer condiționat, trenurile și metrourile nu circulau, oamenii au rămas blocați în birourile lor din zgârie nori, lifturile nu mergeau, rețelele de telefonie fixă și mobilă au fost blocate din cauza numărului mare de apeluri. Îmi mai amintesc restaurantul care servea înghețată gratis. Mă gândesc că nu avea generator de electricitate de urgență.

Atunci când este vorba de cabinetul tău medical, lucrurile sunt mult mai complexe. Sistemul tău de management trebuie să fie capabil să păstreze o copie perfectă a bazei de date, chiar și în cazul unui dezastru.

Sistemul Evolvo utilizează o copie de rezervă pe diferite servere, la distanțe sigure de locul dezastrului, poate la sute de mii de kilometrii unul de altul. Chiar dacă cabinetul în sine este distrus, datele tale sunt stocate identic de către alte servere oglindă.
Dacă se întâmplă o calamitate, baza ta de date va rămâne intactă!

Funcționalitatea sistemului

Sistemul încă funcționează. Suportul nu mai este oferit de vânzătorul inițial, care a fost în urmă cu câțiva ani. Ai deja doi informaticieni, care stau în biroul din spate și întreaga zi se ocupă cu întreținerea calculatoarelor și repararea fișierelor. Din moment ce nu trebuie să plătești pentru întreținere la un furnizor care nici nu există, ai putea crede că ești norocos. Dar crede-ne, ai de a face cu o rablă ruginită!

Ca să nu ai grija zilei de mâine trebuie să achiziționezi un software medical de administrație care corespunde nevoilor clienților tăi și cu ajutorul căreia poți să economisești bani și timp, în loc să plătești o sumă importantă pentru a menține funcțional sistemul vechi.

După trecerea la Evolvo nu vei avea nevoie de informaticieni, actualizări care necesită goluri în programul tău de lucru, sau calculatoare și servere scumpe.

Instruirea personalului

Pentru instruirea unui nou angajat ai nevoie de mai mult de o lună de zile. Timp pierdut! În loc să lucrezi și să aduci profit, te chinuiești cu instruirea oamenilor.

Demo gratuit

Sună acum la +40 365 441 611 sau completează formularul online aici pentru a cere un DEMO gratuit. Eventual trimite-ne un email la info@evolvo.ro și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.