Program offline sau online cu date stocate in Cloud

Cred că sistemele informatice nu sunt utilizate în cabinetele medicale atât de des ca la unele companii mai mari. Problema provine din ideea că cele mai multe cabinete nu angajează oameni pentru suport technic sau IT-iști.


De ce?

Pentru că salariile informaticienilor pot să atingă sume extraordinare de mari, iar pentru cei care sunt în vârful acestei industrii, salariile pot urca până în ceruri. Tu, ca medic de specialitate, poți reduce costurile serviciilor de date prin utilizarea Cloud Computing-ului. Cloud-ul te ajută în simplificarea managementului și reduce semnificativ costurile. Dacă ți-a fost frică de costul lunar al programului Evolvo fii sigur că acest preț este mult mai mic decât prețul banal al serviciilor IT. Cu ajutorul programului Evolvo cabinetul tău poate crește și tu ca medic poți oferi tratamente de o calitate mai mare și totodată o șansă mai mare pentru pacienții tăi.

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.