Platformă pentru un Evolvo mai eficient

Deşi în ultimul timp a scăzut semnificativ numărul fanilor de Internet Explorer, totuşi încă sunt numeroşi utilizatori ai acestui Browser. Acum câţiva ani IE a fost cel mai folosit motor de căutare în România, astăzi însă este pe locul trei după Google Chrome şi Firefox.


Dar să vedem motivele pentru care acest Browser a pierdut din apreciere:

1. A neglijat pe deplin standardele Internetului printr-o politică inflexibilă

Astăzi browser-ele care sunt considerate a fi cele mai bune, cunosc şi se conformează standardelor Internetului, pentru că scopul lor este să fie compatibile pe toate platformele existente. În cazul IE nu a fost la fel, Microsoft încearcă să forţeze lumea pentru concepţiile proprii, fără a urma standardele consacrate şi utilizate de majoritatea utilizatorilor.

2. Actualizările IE-ului sunt învechite

Cei care utilizează Google Chrome, pot confirma că aceta oferă frecvent versiuni noi pentru produsul lor. Noile versiuni au rolul de a remedia defecţiuni sau a oferii funcţii noi. De ce nu face acelaşi lucru şi IE? Pentru că nu ar exista defecţiuni în motorul lor de căutare? Nu, ştim sigur că nu acesta este motivul! Răspunsul este că Microsoft dezvoltă noile versiuni foarte rar pe simplul motiv că nu acesta este produsul lor primar, Browser-ului nu i se acordă suficientă atenţie.

3. IE este o suprafaţă cu potenţial ridicat pentru atacuri

Internet Explorer este o suprafaţă mai expusă atacurilor de hackeri, viruşi şi coduri răutăcioase decât celelalte motoare de căutare. Deoarece Microsoft lansează rar noile versiuni şi nu remediază instant problemele critice apărute în programele sale, oferă un timp suficient pentru ca atacurile de hackeri, viruşi şi malware să se dezvolte şi să deterioreze. Din acest motiv devine un Browser mai expus decât Chrome sau Firefox care astupă greşele apărute aproape instant.

4. Explorer-ul vrea să îţi impună sistemul de operare

Pe când Google Chrome este compatibil pe diferite sisteme de operare (Windows, Mac, Linux), ultima versiune a Internet Explorerului (versiunea 9) rulează doar pe Win 7 şi Win Vista, iar pe Win XP doar versiunea 8. Astfel dacă foloseşti un XP şi doreşti să instalezi noua versiune IE, trebuie să schimbi sistemul de operare. Celelalte motoare de căutare nu te constrâng cu aşa ceva.

5. Google-ul are o politică de recompensare (îţi plăteşte pentru greşelile sesizate), Microsoft-ul nu

Interesul programatorilor este să dezvolte soluţii fără greşeli. Google-ul te va recompensa dacă identifici o eroare care nu a fost semnalată de altcineva. Astfel ei pot identifica şi remedia rapid produsele lor. Microsoft va spune că eroarea raportată de tine nu poate fi aprobată ca o soluţie şi îşi continuă mentalitatea impusă.

6. Rapiditate

Internet Explorer este un browser lent. Pentru mult timp acest factor nu a fost foarte important, dar a apărut Google Chrome, şi a dovedit că se poate mult mai rapid, astăzi depăşind în viteză de procesare toţi concurenţii.

+7. Foloseşte un browser performant pentru un IQ mai ridicat

 

 

Evolvo este interesat de procesarea şi operarea rapidă a muncii tale. Astfel îţi recomandăm să foloseşti un browser performant pentru rularea programului tău. Credem că prin combinaţia programului de management Evolvo cu Browser-ul Chrome, tu ca medic vei deveni mai eficient, mai profesional şi mult mai cunoscut.

Programul de management Evolvo este dezvoltat pentru a te ajuta în administrarea cabinetului şi să devină acel partener care este permanent disponibil. Evolvo realizează automat problemele de notificare şi comunicare cu pacienţii, organizează activitatea zilnică a programărilor, emite documentele fiscale simplu şi fără greşeli umane, dar la fel de simplu creează planul de tratament sau documentaţia medicală pentru pacient.

Evolvo este dezvoltat pentru ca tu să îţi permiţi să fii doar medicul de specialitate, liderul realist şi omul adevărat.

Evolvo – Oferă lucruri mărunte!

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.