Pacient loial și activ

Medicii își doresc o pacientură loială și activă. Pacienți, care să fie primii în utilizarea tratamentelor preventive, care își aduc familia și prietenii și promovează serviciile primite.


Probabil deja știi, că este mult mai scump să atragi un pacient nou, decât să fidelizezi pe unul deja existent. Pe motivul că în al doilea caz tot ce trebuie să faci este să consolidezi relația. Chiar dacă ai o personalitate puternică, trebuie neapărat să deții și un instrument tehnologic impecabil.
Nu neglija niciodată acest aspect administrativ!
Practic, trebuie să deții o platformă dezvoltată profesională, un program de management simplu de utilizat și organizat pentru a vedea clar toate aspectele legate de cabinet și pacienți!

Cum să dezvolți o relație cu pacienții tăi, folosind modulul de Marketing al programului medical Evolvo?
În ultimii ani pacienții au devenit mult mai pretențioși, ei vor să primească nu doar tratamente de calitate și garanții dar și să fie tratați ca persoane speciale, unice și valoroase. Dacă acum câțiva ani era suficient să efectuezi procedura corect, să ai un preț „bun” și o reclamă sclipitoare, acum nu mai este! Lucrurile s-au schimbat, este o concurență agresivă iar stimularea consumatorului necesită ceva mai mult.

Demo btn2

Important!
Există astăzi o tendință în creștere atât la cabinetele mici cât și la clinici, să o denumim –
„go paperless” . Este acea stare administrativă în care cabinetul reduce la maxim sau elimină utilizarea hârtiei.
Acest proces de digitalizare, pe lângă fluidizarea fluxului administrativ implică și fazele comunicării cu pacientul. Cel mai eficient mod de comunicare astăzi, rămâne telefonul mobil pentru SMS-uri sau smarth phone-uri pentru corespondența e-mail și aplicații mobile, precum Evolvo.
Pacientul trebuie implicat! Cum?
Să permiți pacientului libertatea de a decide, iar pentru acest favor să primești un feedback.
Marketing
Avantajele

Demo gratuit

Sună acum la +40 365 441 611 sau completează formularul online aici pentru a cere un DEMO gratuit. Eventual trimite-ne un email la info@evolvo.ro și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.