Medicii de chirurgie plastică au nevoie de un program de management Online!

EVOLVO oferă o soluție de management pentru a ajuta la îmbunătăţirea activităţii chirurgilor începând de la preluarea sarcinilor administrative până la îmbunătăţirea experienţei pacientului.


EVOLVO oferă o soluție de management pentru a ajuta la îmbunătăţirea activităţii chirurgilor începând de la preluarea sarcinilor administrative până la îmbunătăţirea experienţei pacientului.

Eficient în fidelizărea pacienților

Un rezultat imediat al reamintirii pacientei la un controlul periodic la fiecare 6 luni duce la o nouă programare. Să presupunem că 30% din pacienți se regăsesc în această situație, va rezulta un câștig de 30% din 1.000 pacienți, costul unei consultație/control la fiecare 6 luni 300*150 RON (costul mediu) = 45.000 RON la fiecare 6 luni = 90.000 RON/an (aproximativ 21.000 EUR).

Un alt rezultat care nu poate fi cuantificată în bani este acela că o pacientă fidelă te va recomanda, astfel rezultând mai mulți pacienți.

Știi bine că unele paciente consideră chirurgia plastică o necesitate, care produce beneficii strict legat de sănătate. Însă pentru majoritatea pacienților este ca un drog, odată ce s-au dus la o operație estetică tind să mai schimbe și alte lucruri, fără a avea nevoie de acea schimbare, după o mărire reușită a sânilor vrem și lifting facial, și așa mai departe. Profită de această ocazie și trimite mesaje o dată la 6 luni, un an sau doi oferte promoționale pacienților și reîntoarce o parte din ei la clinica ta.

EVOLVO trimite aceste mesaje automat.

Uşor de învăţat şi de utilizat

Un adevăr universal despre Internet este că nu necesită un curs de pregătire. Oricine poate căuta o pagină web, mişca mouse-ul sau poate tasta cuvântul căutat. Dacă deţii un card bancar, nu va trebui să iei cursuri să realizezi tranzacţii Online sau a face cumpărături. Banca nu îţi va oferi instruire pentru că este ușor, pur şi simplu îţi dai seama în momentul când începi să-l foloseşti.

Așa este și programul nostru de management. Suntem siguri că vei găsi EVOLVO ca un program uşor de învăţat şi de utilizat. Desigur dacă totuși ai nevoie de ajutor, personalul nostru este prietenos și sunt la dispoziţia ta la telefon sau email pentru a oferi răspunsul.

Economiseşti timp şi bani

Un sistem de management te va ajuta să economiseşti timp şi bani. Iată cum:

Nu ai nevoie să investești ca în sistemele clasice locale. Pătești doar un mic abonament lunar, pentru care vei primi întotdeauna versiunile și funcționalitățile noi, fără ca tu să plătești în plus pentru ele. Iar din punct de vedere al timpului, echipa ta va învăţa mult mai repede modul de utilizare, pentru că nu necesită o instruire îndelungată.

Gândeşte-te cât de greu este să ții evidența rechemării la control periodic sau să-ți notezi programările în agendă dacă nu ai la dispoziţie un astfel de sistem – brrr, nasol!

O siguranţă mai bună

Un cabinet de chirurgie plastică este ţinta ideală pentru un escroc, nimic nu va opri hoțul să plece cu laptopul tău scump sub braţ si cu datele pacienţilor. Iar dacă aceste calculatoare sunt dotate cu tehnologie învechită crește și riscul erorii umane, posibilitatea de a face ceva greşit. Cu datele salvate Online, securitatea nu va fi compromisă indiferent ce se întâmpla în cabinetul tău, ele sunt permanent disponibile pentru tine. Mai mult sunt permanent actualizate şi realizate salvări de siguranţă.

Gestionarea datelor din mai multe locaţii

Majoritatea clinicilor de chirurgie estetică se extind la mai multe săli de tratament. Având la dispoziţie acest program simplu, permite medicilor să trateze cu uşurinţă pacienţii în locaţii diferite, indiferent de calculator, laptop sau smartphone-ul folosit. Administratorii apreciază de asemenea posibilitatea de a vizualiza rapoartele oricând şi din orice loc.

Aruncă o privire mai apropiată

Este uşor să vorbim despre cât de bun este programul nostru, însă este şi mai uşor să vă arătăm acest lucru. Solicită o prezentare şi unul din consultanţii noştri îţi va oferi detalii despre EVOLVO. Schimbarea necesită acţiune. În cazul în care doreşti o schimbare în cabinetul tău, schimbă-ti modul de management, acesta este pulsul cabinetului tău.

Kinez4EzT

Save

Save

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!