Management fără stress, fișe medicale în EVOLVO


MANAGEMENT FĂRĂ STRESS – FIȘE MEDICALE ÎN EVOLVO
MANAGEMENT FĂRĂ STRESS – FIȘE MEDICALE ÎN EVOLVO

Eliminarea stresului din procesul de management medical

Cu ajutorul platformei noastre EVOLVO, putem reduce semnificativ stresul din procesul de management medical. Utilizatorii pot avea o viziune completă asupra cabinetului lor medical, inclusiv rapoarte și analize, precum și o mai bună gestionare a programărilor și a informațiilor privind pacienții.

Evolvo oferă și funcționalități de automatizare, precum trimiterea de notificări automate pentru pacienți pentru a le reaminti de programările lor și pentru a le oferi informații utile în timp util.

Organizarea ușoară al documentației pacientului

Evolvo vine cu o caracteristică extrem de utilă și populară, și anume administrarea fișelor medicale interconectate cu evidența pacientului. Prin intermediul acestei caracteristici, utilizatorii pot organiza fișele medicale în funcție de categorii și pot angaja pacienții în procesul de colectare a datelor și de semnare electronică a documentelor. În plus, aceste fișe medicale pot fi arhivate digital, astfel încât să fie ușor accesibile și sigure pentru utilizatori și pacienți. Această abordare face ca gestionarea documentelor să fie mai eficientă și mai ușoară pentru utilizatori, iar experiența pacienților să fie mai convenabilă și mai personalizată.

  • Arhivarea documentelor, exact ca un document scanat sau PDF
  • Editare și reformulare ușoară al consimțământului
  • Sistem de mapare accesibila si transparenta.

Angrenarea pacientului în procesul de colectare date

În Evolvo se poate introduce documente personalizate care sunt relevante pentru pacienții tăi și se poate trimite chestionarele prin email pentru a fi completate înainte de consult. Această abordare ușurează procesul de colectare a datelor și face experiența pacientului mai convenabilă și mai eficientă.

  • Interogare ușoară, direct în program
  • Punerea la dispoziția pacientului o tabletă în care să completeze chestionarele
  • Distribuirea de fișe medicale pe adresa de email al acestuia, pentru completare de acasă

Digitalizarea întregului proces, în concepția Paperless Office

Evolvo facilitează o gestionare eficientă și sigură a fișelor medicale și documentelor în cadrul cabinetului tău medical. Utilizatorii pot genera rapoarte detaliate pentru o imagine clară asupra documentelor semnate și a documentelor obligatorii care ar putea lipsi pentru anumiți pacienți. Această abordare ajută la creșterea transparenței și a eficienței cabinetului tău medical, oferindu-ți posibilitatea de a fi mereu în control și de a oferi pacienților o experiență mai bună și mai sigură.

  • Semnarea electronică al documentelor completate
  • Arhivarea și vizualizarea documentelor semnate electronic
Cere prezentare

Folosește aplicațiile noastre


Copyright © Evolvo Romania 2020 – www.evolvo.ro

Acest mesaj a fost trimis la adresa [[EMAIL_TO]] de către info@evolvo.ro. Puteți actualiza profilul dvs. sau adresa dvs. de email sau puteți opta pentru dezabonare.
În conformitate cu legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat SPAM, deoarece: conţine datele necesare de identificare şi instrucţiuni de dezabonare; acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar; adresa dumneavoastră de email a fost făcută publică de către dumneavoastră, prin afişări cu caracter publicitar într-un ghid de afaceri sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri sau contacte de afaceri, fie a fost selectată dintr-o bază de date la care dvs. v-aţi subscris; sunteţi în baza noastră de data ca urmare a unor corespondenţe anterioare; sunteţi un client al companiei noastre; acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita să beneficiaţi de serviciile noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că înţelegem şi apreciem dorinţa dumneavoastră de intimitate, ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dumneavoastră, iar dacă doriţi să nu mai primiţi mesaje în viitor vă rugăm urmaţi instrucţiunile de dezabonare aici.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.