Importanța aplicațiilor mobile în sfera medicală

Acum poți avea toate fișele medicale și programările pacienților tăi la îndemână, indiferent unde ai fi, datorită aplicațiilor medicale mobile. Inovațiile și soluțiile tehnice din ce în ce mai moderne revoluționează pe zi ce trece activitatea profesioniștilor și specialiștilor din tot mai multe domenii, facilitând astfel atât fluxul de lucru, cât și schimbul eficient și […]


Acum poți avea toate fișele medicale și programările pacienților tăi la îndemână, indiferent unde ai fi, datorită aplicațiilor medicale mobile.

Inovațiile și soluțiile tehnice din ce în ce mai moderne revoluționează pe zi ce trece activitatea profesioniștilor și specialiștilor din tot mai multe domenii, facilitând astfel atât fluxul de lucru, cât și schimbul eficient și corect de informații. În sfera medicală, sistemele digitale, registrele online și softurile medicale personalizate pentru anumite tipuri de cabinete, clinici sau centre medicale reprezintă un ajutor major atât pentru personalul medical, cât și pentru pacienți, deoarece crește semnificativ eficiența, reduce timpul necesar administrării diferitelor activități, și le permite specialiștilor să se concentreze mai mult pe partea medicală, și mai puțin pe partea administrativă a lucrului de zi cu zi.

După introducerea sistemelor online de gestionare a bazelor de date, a programărilor și a fișelor medicale, următorul pas imens făcut de tehnologie este crearea de aplicații mobile, pentru ca aceste informații să nu fie stocate exclusiv pe calculatorul din cabinet, ci să fie accesibile oricând și de oriunde.

Așa cum deja există o mulțime de aplicații mobile pe care le utilizăm zilnic, a fost necesară și dezvoltarea unei aplicații mobile lângă sistemul de management medical Evolvo, pentru a putea optimiza și mai mult circulația și procesarea informațiilor medicale, evidența pacienților și programările.

Iată, așadar, cinci motive pentru care merită să alegi un soft medical personalizat și o aplicație medicală mobilă pentru a-ți facilita activitatea în cadrul cabinetului tău de specialitate:

Poți gestiona cu ușurință toate programările

Datorită faptului că aplicația mobilă Evolvo folosește tehnologia cloud și funcționează pe mai multe sisteme de operare – Windows și Mac pentru PC, respectiv iOS și Android pentru telefon – poți accesa cu ușurință toate datele introduse în sistem nu doar de pe un PC sau laptop, ci și de pe dispozitive mobile, cum ar fi o tabletă sau un smartphone. Astfel poți vizualiza oricând programările pentru ziua, săptămâna sau chiar luna respectivă, poți adăuga programări noi, și ai și posibilitatea de a modifica sau șterge programări deja existente în sistem. Ba mai mult, toate schimbările se actualizează în timp real pe platformă, astfel toți utilizatorii pot urmări datele la zi.

Ai mereu acces la radiografii și rezultate ale investigațiilor medicale anterioare

Ai la îndemână toate informațiile din istoricul unui pacient, ceea ce te ajută să iei mult mai ușor deciziile potrivite privind tratamentul sau investigațiile necesare. Pe lângă faptul că poți consulta în aplicație toate radiografiile și analizele care deja au fost efectuate pentru un pacient, poți adăuga ușor și rapid și poze noi.

Ai la îndemână inclusiv atenționările medicale

Fișa completă a pacienților este doar la un click distanță, oriunde ai fi, așadar poți afla orice informație măruntă sau semnificativă într-un timp record. Un avantaj major al aplicației este că te atenționează cu privire la informațiile importante, cum ar fi alergiile pacienților sau anumite reacții la tratamente anterioare, ceea ce poate fi un aspect critic când vine vorba de prescrierea unui tratament potrivit.

Poți vizualiza și modifica fișa pacienților

Fișa fiecărui pacient care se află în baza de date în sistemul Evolvo este accesibilă din aplicație, astfel le poți vizualiza și actualiza oricând. Aici poți afla informații despre antecedente medicale, tratamente și intervenții anterioare pentru o imagine de ansamblu corectă și la zi. Ba mai mult, poți adăuga observații și informații medicale relevante la orice fișă medicală.

Ai posibilitatea de a contacta cu ușurință pacienții

Datorită serviciului de SMS inclus în pachetul Evolvo, ai posibilitatea de a-ți contacta cu ușurință pacienții prin SMS pentru a confirma o programare sau pentru a le trimite înștiințări despre programări ori controale.

În prezent, circulația informațiilor trebuie facilitată pe cât posibil, iar acest lucru este în special important în domeniul medical, deoarece corectitudinea și promptitudinea influențează semnificativ felul în care pacientul are parte de îngrijire medicală. Cu un soft medical personalizat și o aplicație medicală mobilă îți poți ușura munca în fiecare zi, oferindu-le în același timp pacienților tăi cele mai bune servicii și reducând riscul unor posibile erori. Evolvo este un sistem digital modern pentru management medical dezvoltat cu și pentru medici pentru facilitarea tuturor proceselor care țin de domeniul medical, respectiv a activităților administrative din spatele acestora. Încearcă acum acest soft medical de încredere gratuit, iar noi îți venim în ajutor cu suport tehnic 24/7 de la implementare până la utilizarea zilnică.

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!