Gestionarea programărilor: Online

Când o clinică începe să crească, cresc alături de ea și responsabilitățile. Asta înseamnă că uneori ești nevoit să te ocupi de lucruri care nu țin neapărat de profesia ta. Poate că te-ai aflat și tu în situația în care îți făceai datoria de medic, iar dintr-o dată erai nevoit să te transformi în administrator, […]


Când o clinică începe să crească, cresc alături de ea și responsabilitățile. Asta înseamnă că uneori ești nevoit să te ocupi de lucruri care nu țin neapărat de profesia ta.

Poate că te-ai aflat și tu în situația în care îți făceai datoria de medic, iar dintr-o dată erai nevoit să te transformi în administrator, contabil, sau recepționer – petrecând ore întregi la telefon cu programările pacienților.

Aceste procese nu doar că sunt complicate, dar sunt și foarte costisitoare.
Programările manuale necesită resurse umane, sau un plus de atenție și efort din partea ta, pentru a introduce de fiecare dată informațiile pacienților individual. Pe de altă parte, deseori pacienții te sună la momentul nepotrivit, iar dacă nu ai timp să răspunzi, riști să-i pierzi.

Cel mai probabil ai observat deja că vremurile programărilor clasice au trecut. Astăzi, din ce în ce mai mulți apelează la soluții care acoperă toate nevoile unui cabinet și totodată le oferă control și claritate asupra fiecărei activități care se petrece în interiorul acesteia.

“Este tot mai dificil să ții evidența activității de la clinică utilizând doar metodele convenționale în acest secol al vitezei.”

Dr. Girlovanu Ghenadie
medic primar obstetrică – ginecologie

Alege soluții simple la probleme complexe
– noul modul de Programare Online

Un management de succes înseamnă organizare eficientă, ceea ce nu ar trebui să fie o problemă zilnică de confruntat.

Din acest motiv am hotărât să sărim peste obstacolele clasice cu ajutorul soluțiilor informaționale inteligente.

Astfel am lansat noul modul de Programare Online, oferind ceea ce își dorește fiecare clinică, indiferent de mărimea acesteia: o organizare simplă, mereu accesibilă și o afișare vizuală clară a fiecărei programări.

Modulul de Programare Online este sincronizat direct cu website-ul cabinetului tău, și corelează în timp real cererile de programare ale pacienților cu baza de date din sistemul Evolvo.

Ca rezultat, procesul de programare devine automatizat, și întregul personal are acces la informațiile din cadrul acesteia.

“Aveam nevoie de un program care să centralizeze pacienții cu datele de contact și să îmi ofere posibilitatea de a face programări fără a mai avea nevoie de agenda destul de voluminoasă pe care o purtam în geantă peste tot. Aceste cerințe le-am întâlnit la sistemul Evolvo și sunt foarte fericită și mulțumită.”

Dr. Stan Cristina-Gabriela,
medic specialist – diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Cu soluția One point entry,
toate informațiile necesare se află la un loc

Mai multe puncte de introducere a datelor înseamnă un risc mai mare de erori și mai multe verificări necesare.

Dacă până în prezent procesul tău de programare însemna agende, notițe, meniuri și butoane cu tot felul de funcții complicate, acum ai toate informațiile importante într-un singur loc.

Datorită programului One point entry – al cărui scop este centralizarea tuturor informațiilor – cererea de la pacient ajunge instant la clinică în softul Evolvo, care este accesibilă oricând.

Iar cu cât ciclul de programare este mai scurt, cu atât poți lucra într-o manieră mai simplă și eficientă, obținând libertate maximă privind gestionarea calendarului.

“Chiar atunci mă aflam în căutarea unei modalități de realizarea unei baze de date gen “cloud”, accesibilă din orice locație, pentru a avea acces la rezultatele pacienților pe care i-am examinat. Programul pe lângă faptul că permite realizarea unei astfel de baze de date, îmi oferă libertatea realizării programărilor din orice locatie împreună și sincronizat cu personalul clinicii.”

Dr. Balázsi Levente,
medic primar chirurgie vasculară
Simplitatea sporește eficiența

De asemenea, cu cât simplifici realizarea unei sarcini, cu atât sporești eficiența și câștigi mai mult timp pentru alte activități. Iar noul modul Evolvo la asta se pricepe cel mai bine.

Fiind inserat pe website-ul cabinetului, pacientul nu mai trebuie să te contacteze prin mesaje și mail-uri, sau mai important, nu trebuie să aștepte până cineva îi poate prelua la apelul.

Doar intră pe site și își introduce datele, pe care programul le preia instant și o afișează în agenda cabinetului. Singura ta sarcină este să dai un click pentru confirmare.

Datorită comunicării prin SMS, reamintirea programărilor către pacienți este automatizată și oferă posibilitatea de a răspunde și la întrebările lor.

Și cum tot personalul din cabinet are acces la aceste informații, comunicarea internă devine mult mai clară, eficientă și nu se vor mai pierde informații importante.

“Un aspect important pentru noi a fost posibilitatea de a şti în orice moment câţi pacienţi avem în centru, cât timp durează fiecare consultaţie sau tratament, unde anume se află în centru, întrucât acest lucru a dus la fluidizarea distribuirii programărilor.”

 Alexandra Cocota,
Manager General Transilvania Healing Centre

Automatizează sarcinile de rutină

Timpul tău contează. De ce să nu profiți de o alternativă, care poate acoperii toate nevoile cabinetului? Astfel, ca tu să te poți concentra la ce știi tu mai bine: să oferi zâmbete pacienților tăi.

Predă munca de administrator și sarcinile repetitive în grija programului, care gestionează datele într-un singur loc și elimină haosul de informații din jur.

Timpul de învățare și acomodare este foarte scurt, și poți personaliza ușor suprafața de programare după preferințele și nevoile tale.

Astfel, poți să:
• Realizezi orice tip de programare cu funcționalitatea drag and drop
• Blochezi sau să rezervi o anumită dată
• Creezi vizibilitate pentru o anumită dată pentru diferiți furnizori sau persoane
• Faci vizibil numai informațiile importante pentru tine
• Ai acces la cele mai importante caracteristici, la un preț rezonabil

“După achiziţionarea software-ului, lucrurile s-au simplificat mai mult decât ne-am așteptat. Am câştigat timp şi am eliminat o parte din stres. Nu am avut nevoie de instruire sau asistență, programul este atât de uşor de parcurs şi de învăţat, încât am fost și eu uimită. Consider că acesta este viitorul!”

 Dr. Petronela Paziuc,
medic primar psihiatrie

Experiența devine mai bună cu informare completă și corectă

Când poți accesa informații cu doar un browser și acces la internet oricând și oriunde, eviți gestionarea greșită a eventualelor situații neprevăzute.

Accesul nelimitat la platformă nu doar că îți oferă ție mai multă flexibilitate, dar totodată și pacientului, care este mereu informat corect și complet.

Pe de altă parte, pacienții observă și apreciază diferențele aduse în cabinetul tău, în special atunci când îi afectează și pe ei într-un mod pozitiv.

Iar acest fapt îl vei observa atunci când apelurile inutile și anulările programărilor vor scădea semnificativ, odată cu trecerea la un sistem automatizat.

“Mult timp căutam un sistem prin care să îmi anunț pacienții de faptul că este timpul să ne vedem la un nou control de rutină, pentru că știu că prevenția înseamnă foarte mult în oftalmologie pediatrică. Faptul că îi anunț pe părinți că a trecut un an de la ultimul control al copilului, reprezintă un mare avantaj. Un alt motiv important a fost că pacienții veneau aproape mereu fără istoric după ei – “Cum, nu mă aveți în calculator?!” – venea întrebarea. Și atunci, o luam mereu de la capăt, dar mai ales, nu știam să-i spun părintelui evoluția de la ultimul control.”

 Dr. Roxana Cozubaș,
medic specialist oftalmolog

Odată făcut pasul spre digital, nu vei mai vrea să te întorci înapoi. Asta pentru că digitalizarea face ca oamenii și echipamentele de procesare să-și îmbunătățească semnificativ performanța, cu un plus de viteză, flexibilitate și calitate.

Însă toate aceste informații nu sunt de ajuns, până ce nu te convingi singur începând să le pui în aplicare.

Convinge-te! Cere o prezentare Acum

Ștefan BOTA

Evolvo Romania
0365-441-611
stefan.bota@evolvo.ro
www.evolvo.ro

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.