Etapa comunicării în care un software medical te poate ajuta

În viața de zi cu zi a unui medic de specialitate apar multe greutăți, una dintre acestea fiind activitatea administrativă. Administrarea unui cabinet medical poate fi anevoioasă, motiv pentru care comunicarea cu pacienții poate să nu existe, deși este un lucru foarte important.


Probabil că ai prea multă muncă, fără timp liber, dar îți dorești să fii un om relaxant și bine organizat? Acest lucru te scoate în afara zonei tale de confort? Vino să îți prezint avantajele programului Evolvo, care te va ajuta în administrarea locală și Online al cabinetului tău medical!

Datorită caracteristicii Online al programului Evolvo poți fi prezent tot timpul și în orice situație în viața pacienților tăi. Pacientul are  nevoie de informații legate atât de afecțiunile cât și de planurile lui de tratament. Din fericire, multe cabinete medicale au înțeles că îndeplinesc un rol esențial pentru obținerea stării de bine a celorlalți și reușesc să aibă o bună relație cu pacienții lor. Sunt însă situații în care pacienții au mai degrabă sentimentul că modul în care sunt tratați îi aruncă într-o junglă din care cu greu găsesc o cale de ieșire și care nu face decât să le amplifice și mai mult suferința. Pentru aceste situații Evolvo îți oferă eficiența comunicării directe fără a fi limitat de spațiu, timp sau dispozitivele folosite.

Marketingul direct în medicină este unul dintre cele mai dinamice mijloace publicitare, cu un potențial de dezvoltare în continuă expansiune. Comunicarea este deosebit de importantă în medicină, în special în condițiile în care pacienții sunt vulnerabili din punct de vedere emoțional, aceștia se simt singuri și de cele mai multe ori sunt speriați de ceea ce îi poate aștepta.

Comunicarea bună ajută pacienții să simtă că dețin controlul. Pierderea controlului și a independenței îi face pe oameni să se simtă neajutorați, lucru ce poate influența negativ relația cu medicul și scade șansele de recuperare. O bună comunicare este esențială pentru evitarea acestor situații, cu Evolvo poți să trimiți SMS-uri sau email-uri, prin care poți să oferi informații despre starea pacienților sau poți recomanda remedii pentru ameliorarea afecțiunilor acestora. Dacă marketingul tău conține un blog pe care scrii despre problemele medicale cele mai frecvente, despre boli și tratamente respectiv despre practici și soluții, prin SMS-uri sau email-uri poți să trimiți link-ul postărilor referitoare la problemele cu care se confruntă pacienții tăi. Astfel poți să întărești relația cu pacienții, dar poți să le și oferi o soluție care poate ameliora starea lor.

Este important să fiți în totdeauna deschiși și să răspundeți pozitiv la ceea ce vi s-a transmis, să puneți bazele trecerii către o soluționare favorabilă a problemei apărute. Astfel pacientul are o experiență pozitivă și recomandă altor persoane cabinetul tău. Faptul acesta reprezintă o oportunitate de marketing bună, care duce la creșterea numărului de pacienți și nu în ultimul rând a veniturilor realizate de cabinetului tău.

O altă teorie spune că pe lângă comunicarea corectă este importantă educarea pacienților. Este deosebit de important ca dialogul cu pacientul, pornind de la anamneză și examenul fizic, să aibă la bază cunoașterea pacientului. Educarea pacienților este un stil de lucru, care implică stabilirea unor relații deosebite. Medicul este cel care consultă și constată afecțiunile de care suferă pacientul. Folosind informațiile astfel obținute și introducându-le în programul Evolvo, acesta poate oferi o educare de calitate pacienților, fiind integrată în tratamentul acestora ca o unealtă eficientă.

Ceea ce rezultă din utilizarea programul nostru este o mai bună activitate profesională. Timpul economisit prin comunicare și educare îl poți pune în contul cabinetului, iar energia în contul familiei tale!

Evolvo ajutorul tău zilnic!

 

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!