Ești copleșit? Iată cum să lucrezi mai eficient

Medicii vor să facă totul, dar asta nu este în regulă, pentru că ajung la epuizare fizică, la un „burn out”, care până la urmă costă mai mult decât prețul unui program de management medical Online.


Antreprenorii spun: dacă vrei ca lucrurile să se întâmple bine, le faci chiar tu. Știm însă cu toții, că nu poți să le faci pe toate, pentru că este imposibil. Un mentor renumit la nivel mondial spunea foarte bine, să nu îți irosești timpul pe chestiuni cu o valoare mică. Practic, să știi cât valorează timpul tău și să faci doar lucruri care merită.

Timpul tău, ca medic, este prea valoros ca să te ocupi de fișele medicale, de exemplu. În special dacă îți dorești ca acestea să fie sistematizate și arhivate într-un mod profesional. Timpul tău e prea valoros ca să mergi și să verifici programările în caiet, să suni fiecare pacient să nu uite de programare sau să te ocupi de management.
Noi știm, că ți-ai imaginat cel puțin o dată în viață cum ar fi să ai mai mulți bani și să fii mai eficient, să poți să faci orice vrei, fără să te limiteze banii din contul tău sau timpul. Să poți să te dezvolți, să călătorești, să te relaxezi și să îți urmezi visurile tale, dar în absența ta să nu se oprească nici activitatea cabinetului tău.

În prima fază e important să accepți că nu trebuie să faci totul singur. Poți să delegi pe cineva, să accepți că nu ești singurul care poate să facă treaba respectivă și să ai încredere în acea persoană. Prin urmare, delegarea înseamnă încredere, comunicare și coordonare și este una dintre cele mai importante abilități ale unui medic sau manager.

Aplicatii mobile

SAU avem noi o soluție superioară pentru toate sarcinile ale management-ului cabinetului tău! Vorbind despre programul de management Online Evolvo, oferim un suport zilnic pentru administrarea afacerii tale.
Evolvo a fost dezvoltată împreună cu medici, astfel software-ul este ușor de utilizat și de învățat, și nu în ultimul rând este un partener sigur. Te alegi cu un program medical extrem de robust, gata de lucru din momentul în care porneşti calculatorul. Găseşti uşor toate butoanele şi meniurile.
Ai toate datele, proprietăţile şi utilităţile într-un singur ecran, fără alte meniuri complicate sau confuze. Evolvo nu necesită servicii scumpe de IT pentru instalare, sau setări complicate, nu necesită investiţie în hardware. Tot acest proces a devenit mult mai simplu, ai nevoie doar de conexiune la Internet.

Demo3

 

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.