Este managementul cabinetului tău pregătit pentru anul 2019?

Pe măsura ce repornim activitatea cabinetului medical, trebuie să analizăm performanţele administrative şi modul de gestionare.


Evolvo
Un program informatic dedicat medicilor, trebuie să fie parte integrantă al cabinetului.
Este baza tuturor activităților, de la imagini şi radiografii, până la planuri de tratament şi facturare. Un program potrivit va simplifica procesele şi va permite dezvoltarea afacerii tale, îmbunătățind simultan experiența pacientului.
Ai la dispoziție un sistem care să-ti asigure toată administraţia pentru anul 2019?
Puneți aceste întrebări pentru anul ce a trecut:
  • De câte ori s-a întâmplat ca programul tău învechit să nu fie disponibil?
  • De câte ori ţi s-a întâmplat să nu ai disponibil şi într-un singur loc toată documentația despre un pacient?
  • Dacă ţi s-a stricat calculatorul pe care ai salvat documentele pacienților, cât timp a luat ca acesta să fie reparat?
  • Dacă ai epuizat fişele tipizate, cât timp ţi-a luat să dai comandă şi să le primești de la imprimerie?
  • Dacă ai un plan pentru o situație neprevăzută, în care realizezi o salvare de siguranță a bazei de date, ești sigur că funcționează?
  • Ai simțit nevoia de a avea o aplicație mobilă pe telefon, cu informațiile disponibile despre pacient?
  • Stilul sau soluția de management cu care lucrezi, te ajută în dezvoltare sau te obstrucționează?
Dacă ai întâmpinat vreuna dintre aceste situații, ce planuri de prevenire ai pentru 2019?
Evolvo paperless
Disponibilitate continuă
EVOLVO este bazat pe o tehnologie cloud 100%, cu un centru de date robust, cu cea mai bună protecție asigurată din această clasă, este eficient şi sigur. Accesezi informațiile pacienților de oriunde şi oricând. Tot ce ai nevoie este conexiune la Internet şi un laptop, PC, sau telefon.
Fără întreruperi
EVOLVO este un program Online, gata de lucru de la prima secundă după activare şi funcționează fără întrerupere. Nu trebuie să închizi cabinetul pentru implementare sau actualizarea sistemului. Platforma noastră este suficient de simplu şi intuitiv pentru a putea fi folosit încă din primele zile, chiar şi cu un training minimal.
Suport tehnic asigurat
Dacă totuși se întâmplă să nu te descurci şi ai nevoie de asistenţă, noi îți oferim suportul tehnic de care ai nevoie. Vei discuta cu o persoană reală şi capabilă să te ajute.
Știm că timpul tău este valoros, așa că îți propunem o discuție prestabilită Online. Este mult mai simplu şi mai eficient pentru ați face o idee despre modul de administrare asigurat de acest program minunat.

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.