Eficientizarea proceselor administrative în cabinetul medical


Deși semnăturile pe hârtie sunt încă cele mai folosite atât pentru medici/farmaciști, cât și pentru pacienți, semnătura electronică a câștigat în cele din urmă același statut legal ca și semnăturile umed legale.

Suntem în era digitală! Procesul administrativ învechit care implică scanarea, tipărirea și arhivarea documentelor medicale pe hârtie este o risipă de materiale și timp!

Tot mai multe cabinete medicale implementează concepția de Paperless Office, astfel asigură o administrare mult mai eficientă și folosirea resurselor într-un mod inteligent, concentrându-se astfel mai mult pe pacienți.

Beneficiile semnăturii electronice în cabinetul tău

Eficientizarea proceselor administrative

Creșterea vitezei și eficienței în procesul de documentare este crucială atât pentru îmbunătățirea experienței pacienților cât și pentru reducerea costurilor administrative.

  • Accelerează procesele de gestionare a documentelor medicale prin digitalizarea și/sau înlocuirea documentelor pe hârtie;
  • Elimină costurile de gestionare a hârtiei;
  • Reduce timpul, efortul și costurile implicate prin tipărirea, procesarea, scanarea, arhivarea și prelucrarea documentelor;
  • Maximizează productivitatea medicilor, asistentelor, personalului de la front desk și a managerului;
  • Asigură aceleași aplicații tuturor membrilor cabinetului;
  • Finalizează sarcinile repetitive legate de documentare.

Dispozitivele pe care le oferim sunt gata implementate în EVOLVO.

Integrare simplă: un dispozitiv alimentat prin USB care funcționează cu toate sistemele de operare (Windows, Mac OS);

Întreținere zero: stilou cu sau fără fir, fără baterie, suprafață cu semnătură rezistentă la zgârieturi;

Costuri mai mici: eliminarea costurilor de papetărie;

Satisfacția clientului: o experiență de profesionalism;

Securitate încorporată: criptarea semnăturii RSA și hashing criptografic;

Semnătură legală: semnăturile sunt conforme obligațiilor din punct de vedere juridic și legislația UE privind semnătura electronică eIDAS.

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.