De ce Evolvo?

Pentru că la dezvoltarea sistemului au participat profesioniști cu o experiență vastă în administrația medicală.


Noi înțelegem pe deplin și cunoaștem problemele cu care te confrunți, fie că este vorba de evidența pacienților, programarea sau documentarea medicală. Scopul nostru este să construim soluția cea mai bună, un program intuitiv, flexibil, ușor de înțeles, un sistem de management al cabinetelor medicale pentru acei medici pentru care acest lucru înseamnă responsabilitate.
ESTE TIMPUL SĂ TE REACTIVEZI!

Probabil anul 2020, anul COVID-ului, ne va marca următorul deceniu. Am trecut prin încercări la care nu ne-am fi gândit și sperăm că, ce este mai greu a trecut. Însă fiind deja în februarie, imediat la un an de când ne-am confruntat cu această stare, este iminent să-ți reevaluezi stilul de viaţă şi să te gândești să echilibrezi definitiv activitatea, indiferent de ceea ce va urma.
Decizia implementării administrației digitale devine din ce în ce mai mult o necesitate și nu o opțiune.

Unele funcționalități și servicii de baza al sistemului
de management
Evolvo:

Migrarea datelor disponibile

Baza de date (de care dispui sau o vei colecta în timp) este cea mai valoroasă resursă al cabinetului tău.

Asigurarea preluării datelor în Evolvo este o condiție critică pentru afacerea ta, iar noi cunoaștem acest lucru. Având o experiență profundă în preluarea diferitelor date, reușim să asigurăm aceste servicii în majoritatea cazurilor pentru a ajuta clienții noștri să treacă către Evolvo în condiții familiare. Echipa noastră asigură suportul tehnic de care ai nevoie pentru ca tranziția să fie cât mai lină și fără probleme.

Programarea pacienților

Evidența programărilor rămâne întotdeauna un element cheie în organizarea activității cabinetului. Platforma tehnologică avansată al sistemului îți poate combina resursele în funcție de mai multe aspecte (medic, sală de tratament, orar, personal auxiliar, device, etc…)
Fișe medicale

COVID-19 a impus noi protocoale (chestionare, acorduri, timp redus …) în documentația medicală al pacientului care necesită o eficiență ridicată. Astfel Evolvo are rolul de a simplifica această sarcină de rutină și oferă soluții intuitive în colectarea datelor, semnarea biometrică și arhivarea documentelor medicale în format digital.

Mai mult, aceste documente devin disponibile pentru tine, chiar și de pe telefon

Rapoarte și statistici

Evolvo oferă un set de rapoarte și statistică în baza cărora ai o vedere de 360 de grade asupra afacerii tale, atât din punct de vedere financiar cât și medical.
Marketing și comunicare

Comunicarea medic/pacient este și devine foarte importantă. Modulul de Marketing asigură informarea pacientului din mai multe aspecte, cum ar fi: mesaje înaintea programărilor, reamintire pentru control periodic, zile de naștere, sărbători sau diferite campanii cu oferte promoționale.
Financiar

Ai toate instrumentele necesare pentru a realiza documentația fiscală al activității cabinetului, în timp real și conform legislației în vigoare. Evolvo devine platforma centrală cu posibiliate de a se sincroniza cu periferice, printre care și casa de marcat în scopul de a emite bonuri fiscale în mod automat, pentru a elimina eroarea umana.
Am descoperit EVOLVO pe Internet în căutarea unui program asemănător pentru managementul informațiilor medicale. Am încercat EVOLVO și m-a convins. Este un program foarte ușor de folosit și se poate accesa oricând și de oriunde prin aplicația mobilă. Faptul că se fac programări și peste o lună reamintirea pacienților prin SMS a datei și a orei elimină uitarea acestora despre programarea făcută. Facilitățile sistemului, suportul tehnic prompt și de calitate mă fac să îl recomand tuturor medicilor care au cabinete medicale.
Dr. Camelia Mirela VOICU
Medic primar obstetrică-ginecologie

Intră și tu în grupul cabinetelor de succes gestionate cu Evolvo
Ștefan BOTA

Evolvo Romania
0365-441-611
stefan.bota@evolvo.ro
www.evolvo.ro

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.