Cum să-ți păstrezi asistenta medicală


Asistenții medicali își schimbă frecvent locurile de muncă, arată un nou sondaj.

Ca și în cazul altor probleme din domeniul sănătății, pandemia COVID-19 a exacerbat problemele existente cu epuizarea asistentelor. Începând cu primele luni ale anului 2020 o mare parte dintre ei și-au semnalat intențiile de a-și părăsi locul de muncă. Această creștere ar putea fi atribuită mai multor factori, inclusiv creșterea cazurilor acute de COVID-19 la acea vreme, antagonismului cultural și politic mai răspândit față de asistența medicală și stresul care rezultă asupra lucrătorilor din domeniul sănătății.

Și, deși asistentele sunt în mod constant cele mai predispuse să declare că doresc să-și părăsească locurile de muncă, medicii în al treilea trimestru al anului 2021 au avut rate aproape echivalente ale planurilor de plecare.

Burnout-ul, probabil deloc surprinzător, este cel mai puternic indicator al probabilității de a-și părăsi organizația.

Interesant este că personalul medical care este mulțumit de software-ul de management al informațiilor medicale și administrative au șanse mai mari să rămână la bord. Atunci când ei simt că softul este mai degrabă un ajutor decât o piedică, este mai probabil să dorească să rămână.

Asistenții medicali contribuie la menținerea afacerii, încearcă în toate modurile posibile să ajute pacienții, de aceea este întotdeauna important să te asiguri că le mulțumești pentru munca depusă.

Și noi venim în ajutorul tău, îți sugerăm să implementezi programul de administrare Evolvo. Acesta nu doar că îți va face ziua de lucru mai ușoară și ordonată, dar va ușura foarte mult și munca asistenților tăi.

Asta pentru tine va însemna un personal:

  • MAI puțin stresat
  • MAI motivat
  • MULT MAI puțin predispus la greșeli
  • Personal MAI eficient

Suntem de părere că aceste calități sunt esențiale pentru a menține o atmosferă de lucru sănătoasă în cabinet și pentru a te asigura că acesta va continua să prospere în continuare!

Demo gratuit

Sună acum la +40 365 441 611 sau completează formularul online aici pentru a cere un DEMO gratuit. Eventual trimite-ne un email la info@evolvo.ro și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.