Cum să-ți alegi un software medical?

Decizia implementării unui software de management medical este un pas important pentru personalul medical și poate fi o sarcină descurajatoare. Poate fi și mai demoralizant dacă nu știi după ce criterii să alegi programul potrivit. Achiziția trebuie să o faci cu grijă! Cât de complex vreau să fie? Local sau Online? Suport tehnic? Ce costuri […]


Decizia implementării unui software de management medical este un pas important pentru personalul medical și poate fi o sarcină descurajatoare. Poate fi și mai demoralizant dacă nu știi după ce criterii să alegi programul potrivit. Achiziția trebuie să o faci cu grijă!

Cât de complex vreau să fie?
Local sau Online?
Suport tehnic?
Ce costuri implică?
Datele mele vor fi în siguranță?


Sunt întrebări esențiale, la care fiecare medic trebuie să se gândească înainte să aleagă un software de management și administrație medicală.

Iată câteva sfaturi cu ajutorul cărora tranziția va fi mai mult decât ușoară!

1. Interfață prietenoasă

Asigură-te că alegi un software pe care îl poate folosi orice persoană din cabinet, fără pregătire specială de informatică. Alege un program de management cu o interfață prietenoasă, reprezentată de icon-uri intuitive și cu navigare foarte simplă. Fără meniuri complicate sau încrucișate. Astfel personalul se poate înprieteni cu toate funcționalitățile accesibile în program într-un timp foarte scurt.

2. Local sau Online

Sistemele locale au un dezavantaj destul de mare când vine vorba de “mai mult”. Acestea vin cu un set de funcționalități când se instalează, dar ce faci, dacă ai nevoie de ceva simplu și nu există? Dacă ai noroc, poți cere un update. Iar pentru asta probabil trebuie să plătești, trebuie să vină cineva la tine în cabinet să instaleze iarăși…Toate astea îți pot cauza durere de cap. Noi credem că a venit vremea când actualizările se fac automat! Optează pentru un sistem bazat pe tehnologia Cloud! Aplicațiile Online sunt accesibile oricând și de oriunde, de pe orice dispozitiv (PC, Laptop sau Smartphone) și sunt funcționali pe orice platformă. Astfel vei putea face programări pentru cabinetul din Sinaia, în timp ce tu te afli la București. Tot ce ai nevoie este acces la Internet! Destul de simplu, nu-i așa?

3. Atenție la costuri

Ți s-a întâmplat să cumperi ceva scump, iar apoi, după un timp scurt, să nici nu îl mai folosești? Se poate întâmpla cu oricine. Sfatul nostru e următorul: asigură-te că vei plăti o sumă mică, iar suma aceasta să o plătești doar atâta timp cât folosești programul. Pedeasupra alege să plătești o taxă lunară sau semestrială, în funcție de cum e mai ușor pentru tine. Dacă nu îl folosești, de ce să plătești? Fi atent la detalii: unele companii pot să î-ți ceară taxe suplimentare pentru serviciul de suport, pentru noile versiuni/actualizări sau pentru adăugarea noilor funcționalități în sistem. De obicei aceste cheltuieli merg mână în mână cu sisteme locale, care pe deasupra mai au un preț destul de mare.

Nu este imposibil să găsești un software de management medical gratuit, dar nu uita că unul bun nu va fi niciodată gratuit.

Actualizările sunt incluse în politica noastră. Acesta înseamnă că toate modificările și noutățile apărute devin parte a programului tău în momentul lansării noilor versiuni și sunt gata de a fi folosite de tine. GRATUIT!

4. Siguranța datelor

Fiecare dintre noi își dorește siguranța, indiferent că este vorba de siguranța datelor noastre sau siguranța datelor pacienților noștri, pe care le deținem. Te sfătuim să mergi pe principiul „este mult mai ușor să previi, decât se repari”. Asigură-te că ai posibilitatea la un serviciu profesional de backup, oricând vrei tu.

Despre Evolvo

Cum să introduci un pacient nou, să-i faci programare, să-i introduci un tratament, să-i creezi notă de plată și chitanță în mai puțin de 30 de secunde?

programare

Pur și simplu ridică telefonul și sună la +40 746 142 208 sau trimite un e-mail la adresa info@evolvo.ro, și cineva din echipa Evolvo, profesionist în programe medicale îți va arăta printr-o prezentare DEMO.

Demo gratuit

Sună acum la +40 365 441 611 sau completează formularul online aici pentru a cere un DEMO gratuit. Eventual trimite-ne un email la info@evolvo.ro și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.