Cum să reduci drastic cheltuielile cabinetului


Cheltuielile mari lunare sunt adesea ucigașul tăcut al oricărui cabinet medical. Cheltuielile fixe, precum materiale, echipamente de protecție individuală, software, cheltuieli IT și multe altele – cele care nu pot fi inversate sau reduse cu ușurință – pun adesea o presiune semnificativă asupra cabinetelor și reduc veniturile. Să nu mai vorbim de salariile aruncați, serviciile administrative, marketingul sau costurile instalațiilor, iar cheltuielile tale lunare pot scăpa de sub control.

Reducerea acestor cheltuieli nu este un lucru tocmai simplu și ușor, ba chiar de multe ori este cel mai greu de făcut. Dar cui nu-i place să economisească bani?

Sfaturi pentru economisirea costurilor de a reduce cheltuielile generale

Nu spunem că vei reuși să scazi cheltuielile la 0, însă vei afla cum să îți optimizezi consumul, astfel încât veniturile lunare să îți ajungă pentru o perioadă mai îndelungată.

Evaluează-ți cheltuielile

Primul și cel mai important lucru pe care trebuie neapărat să-l faci pentru a reduce cheltuielile generale este să faci o analiză a cheltuielilor curente. Acordă o atenție deosebită atunci când te uiți la facturi și chitanțe. S-ar putea să găsești chiar și taxe suplimentare, care nu sunt de primă necesitate și pe care ai putea să le renegociezi sau chiar să renunți la ele.

Redu costurile IT

Avansul accelerat în tehnologia informațiilor ai cărui martori suntem în zilele noastre ajută companiile de servicii medicale în mai multe feluri. Primul dintre ele răspunde unei foarte vechi griji a tuturor antreprenorilor și managerilor: reducerea costurilor. Chiar dacă pentru businessul tău echipamentele IT de înaltă calitate este mult mai accesibil și mai puțin scump decât acum 7-8 ani, costul pe care îl poți atinge ca să ai propria ta infrastructură IT este una dintre cele mai mari cheltuieli lunare ale tale.

Dar în secolul XXI. nu ar mai trebui să cheltuiești bani și să pierzi timp pe aceste echipamente sau servere locale. Indiferent dacă sunt necesare echipamente, actualizări critice sau personal IT pentru a face remedieri, aceste costuri sunt adăugate la cheltuielile generale și afectează în cele din urmă rezultatul final.

Migrarea la un sistem informatic în Cloud îți aduce scăderea costurilor lunare, odată cu trecerea la un nivel superior de calitate a resurselor. Vei avea posibilitatea de a folosi tehnologii moderne, toate acestea în configurația ideală pentru nevoile tale, fără să mai investești în echipamente de întreținere sau personal IT.

Treci la o aplicație 100% bazată pe Cloud.

Redu costurile cu software-ul potrivit

Software-ul pe care îl folosești actual pentru managementul cabinetului tău este din epoca trecută?

Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a economisi bani este alegerea celui mai eficient program.

Există progrese incredibile în tehnologia folosită în asistența medicală. Și fiecare piesă de tehnologie este menită să te ajute în operațiunile de zi cu zi, să funcționeze fără probleme și eficient. Software-ul care necesită programe suplimentare poate deveni foarte costisitor.

Utilizează Evolvo, software-ul ALL IN ONE, ceea ce înseamnă că echipa ta trebuie să învețe și să gestioneze doar O SINGURĂ soluție tehnică. Poți elimina povara tuturor celorlalte servicii pe care le utilizezi pentru imagistică, facturare, documentare medicală, comunicarea cu pacientul și multe altele.

Ești gata să reduci cheltuielile în cabinet? Să începem.

Demo gratuit

Sună acum la +40 365 441 611 sau completează formularul online aici pentru a cere un DEMO gratuit. Eventual trimite-ne un email la info@evolvo.ro și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.