Cum să începi munca în cabinet după vacanță fără stres

Tocmai te-ai întors din vacanță și te gândești cu teamă la momentul în care vei intra în cabinet și vei vedea calendarul lung cu programările pacienților și toate sarcinile pe care le-ai amânat pentru după concediu? Dacă acest scenariu îți sună cunoscut, înseamnă că trebuie să implementezi tehnologia, un sistem pentru managementul cabinetului cum este EVOLVO.


Pentru tine ca medic, una dintre dificultăţile pe care o poţi întâlni, este problema de a stoca şi accesa datele pacienţilor. Deşi încă mulţi se bazează pe metoda clasică de a deschide un dosar de hârtie şi să completeze manual fişa pacientului, deoarece sunt convinşi că aceste sunt metode sigure, trebuie să spunem, se înşeală!
Tehnologia accelerează fluxul informaţiilor şi vei rămâne în urmă cu această mentalitate. Din fericire însă există o soluţie pentru toată lumea și pentru toate cazurile, trebuie doar să ne pui la încercare!
TEHNOLOGIA CARE TE VA AJUTA
EVOLVO este dezvoltat pe o platformă Online, cu acces rapid la datele pacienţilor, realizând legătura loială între pacient şi medic. A fost creat pentru acei medici care văd importanţa sistematizării şi cred că prin ordine devin mai profesionişti. Această mentalitate pentru unii a asigurat succesul, pentru alţii oportunitatea de a-şi organiza ziua sau pur şi simplu să-și cunoască mai bine pacienţii.
Deoarece vorbim de o tehnologie Online, tu ca medic nu trebuie să-ți mai faci griji pentru securitatea şi salvarea datelor, de aceste lucruri se ocupă profesioniştii din domeniu, tu te poţi ocupa doar de ceea ce doreşti să faci mai bine, să fii medicul cel mai bun.
Mulţi credeau că EVOLVO este complicat, la fel cum de altfel sunt programele administrative, însă după primul contact, o să-ţi dai seama că da, este unul complex, însă uşor de folosit. Toate butoanele sunt la locul lor, funcţionează logic, fără meniuri complicate şi buline sclipitoare. Este un program pe care să-l foloseşti zi de zi.
Folosind programul nostru, vei avea la îndemână un instrument eficient, cu ajutorul căruia faci programări, emiți facturi, trimiți notificări automate pacienților, realizezi statistici, rapoarte, completezi fișe medicale și multe altele.
Bucură-te de oportunitățile programului EVOLVO și de timpul liber, pe care îți va oferii.

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Sună acum la +40 365 441 611 sau completează formularul online aici pentru a cere un DEMO gratuit. Eventual trimite-ne un email la info@evolvo.ro și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.