Cum să coordonezi eficient fluxul pacienților?

Tehnologia medicală poate fi anevoioasă când folosești o tehnologie învechită. Fără a te chinui cu detalii care țin de specialiștii IT, noi îți spunem că aceste probleme dispar atunci, când faci pasul de transferare către tehnologia Online.


Cum se va reflecta acest lucru? Cel mai evident în salvarea timpului tău prețios. Aceste programe sunt mult mai simple și eficiente decât aplicațiile locale învechite și adevărul este, că ceea mai bună formă de petrecere a timpului este evitarea timpului epuizat inutil.
Economisirea timpului la un medic rezultă de exemplu în înregistrarea/identificarea pacientului și documentarea medicală rapidă, care este direct proporțională cu creșterea veniturilor.
Documentare și comunicare

Încă foarte multe cabinete medicale din România își realizează documentarea activității pe hârtie și folosesc un telefon fix. Însă lumea reală din ziua de azi dorește ceva mai mult, pentru că aceste lucruri nu mai sunt de ajuns. Nici pentru pacient, nici pentru echipa ta!
Poți să depui un efort pe parte de documentare și comunicare, și să angajezi personal cu sarcini de comunicare și PR, dar de ce să faci acest pas, dacă nu este neapărat nevoie?! Crede-ne, nu este, fiindcă un software de management medical preia toate sarcinile specialistului tău.

Coordonare de flux pacienți

Și acum este timpul să-ți prezentăm un coordonator, un nou director de management al pacienților. Programul medical Online, Evolvo!
Este esențial să ai o coordonare al fluxului pacienților în timp real, atât prin documentarea medicală, notificarea prin SMS al programărilor cât și prin managementul rechemării la control periodic (ReCall). Programul nostru vine în ajutorul echipei tale pentru a administra atât cazurile pacienților noi cât și a celor vechi.
Atunci când un tratament este finalizat, medicul poate ar dori să ofere o documentare detaliată pacientului. Acest lucru loializează pacientul și oferă un nivel ridicat de profesionalism. Sau dacă o programare este modificată, acest lucru trebuie notificată către pacient sau invers. Dar să nu uităm nici de documentarea fiscală, emiterea facturilor, chitanțelor sau documentarea unei tranzacții bancare … Toate aceste lucruri sunt realizate aproape instant și automat de către Evolvo și va stabili un nivel ridicat de încredere pacienţilor.
Secretul sistemului Evolvo este: simplu de învățat și utilizat.
Acordă-ne un minut, citește acum părerea utilizatorilor noștri, vei vedea că și clienții noștri menționează acest lucru.
Dar de ce este Evolvo mai bun decât celelalte sisteme?

Noi credem că sunt două motive importante:

1. Este dezvoltat pe o platformă specială, care rulează pe browsere

Ai nevoie de o instruire specială pentru a folosi Facebook-ul? Nu. Ai avut nevoie de două zile să înveți să comanzi de pe Emag? Nu. Banca îți oferă cursuri de pregătire pentru a utiliza internet banking-ul? Nu.
Nu, nu, și nu!  Pentru că programele Online sunt mult mai intuitive decât cele clasice, instalate pe calculator.
Iar Evolvo este un program medical Online, simplu și ușor de folosit, precum Facebook, Emag  sau Internet Banking. Nu ai nevoie de cursuri speciale, decât de o simplă instruire oferită de specialiștii noștri, ocazie când vei face cunoștință cu diferitele funcționalități și vei vedea interfața prietenoasă al programului.

2. Interfață clară și curată

Încă de la început, în momentul în care am visat acest program, am știut că el trebuie să fie diferit, atât de clar și simplu precum nici un alt sistem. Nu am vrut niciodată să fie plin de butoane sclipitoare, combinații de culori nemaivăzute și amorțeală ce vine din utilizarea unui program complicat și fără creativitate.

Rezultatul este, cel mai robust program medical, cu o interfață clară și curată, ușor de învățat și utilizat!

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!