Cum să alegi un sistem de management medical?

Cum să alegi un sistem de management medical? Pentru un medic de specialitate, identificarea celui mai eficient sistem de management este o sarcină complicată şi o provocare tehnică pentru care nu a fost pregătit la cursurile din facultate. Astăzi medicul administrator trebuie să caute acel program, care să cuprindă suficiente funcţionalităţi care să acopere toate […]


Cum să alegi un sistem de management medical?

Pentru un medic de specialitate, identificarea celui mai eficient sistem de management este o sarcină complicată şi o provocare tehnică pentru care nu a fost pregătit la cursurile din facultate.

Astăzi medicul administrator trebuie să caute acel program, care să cuprindă suficiente funcţionalităţi care să acopere toate sarcinile administrative şi de management al cabinetului. Aceste funcţionalităţi variază de la programarea pacienţilor până la întocmirea documentelor fiscale sau de Marketing.

Prezentăm mai jos 4 criterii pe baza căruia să alegeți programul dvs. de management.

Să fie uşor de folosit

Consultă întotdeauna părerea personalului angajat. Ei vor fi cei care vor utiliza zilnic sistemul, iar ușurința cu care vor prelucra datele va face diferența dintre eficienţă şi frustrare. Prin urmare, în cazul in care ai ales o soluție greu de înțeles şi învățat, activitatea de documentare va deveni mai îndelungată, iar probabil greşelile mult mai numeroase.

Să fie dezvoltat continuu 

Acest lucru poate fi unul din cele mai importante criterii. Majoritatea încercărilor de a dezvolta programe administrative, au fost bazate pe o platformă/tehnologie învechită şi o concepție de business fără rata de succes. Schimbarea digitală se petrece foarte rapid, programele locale sunt înlocuite de aplicaţiile Online pentru avantajele bine cunoscute şi solicitate de stilul de viaţă al medicului modern.

Nu te lăsa influenţat de superficialităţi

Deşi butoanele colorate, sclipitoare pot fi tentante, însă în majoritatea cazurilor nu vei beneficia de aceste „gadget-uri”. Dă atenţie unor alte funcţionalităţi mult mai utile şi folosite de majoritate cabinetelor, cum ar fi: – programarea – înregistrarea pacienţilor – planul de tratament – rechemarea pacientului la control periodic – financiar – rapoarte şi statistici.

Instruire și suport tehnic inclus
Service-ul şi suportul tehnic sunt acele factori cheie care ar trebui să le iei în considerare atunci când iei decizia de achiziţionare. Instruirea personalului asigură o acomodare rapidă şi permite integrarea fluentă al noului program.

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!