Cum influențează cabinetul medical productivitatea?

Te-ai gândit vreodată că un cabinet medical, locul unde îți petreci marea parte a zilei și care este un loc cu o influență puternică  asupra stării fizice și mentale,  îți poate ucide productivitatea?


Motiv pentru care:
Companiile inovatoare precum Google, Microsoft sau Apple au creat birouri de tip campus.
Au adus natura sau simțul naturii direct în birouri și au eliminat administrarea bazată pe hârtie.
Chiar dacă tu nu ai posibilitatea de să-ți construi un campus, ai posibilitatea de a-ți transforma sarcinile administrative bazate pe hârtie într-una electronică.

 

Mai multă lumină naturală
Trebuie să-ți alegi un sediu cu multe ferestre, și/sau să eviți cele care sunt orientate spre Nord. Ori de cate ori ai posibilitatea, alege un perete de sticlă în loc de unul de beton. Instalează iluminare care imită lumina naturală.

Mai multe plante
Amplasează în fiecare spațiu al cabinetului cel puțin o plantă. Pe lângă efectul pozitiv asupra productivității, plantele creează oxigen și relaxează pacientul. Cabinetul devine mai deschis și mai prietenos.

Paperless office
Țările mai dezvoltate au recunoscut deja cu câteva decenii în urmă această concepție, noi abia acum observăm acest trend global și începem să înțelegem adevărata lui valoare. Un cabinet Paperless, înseamnă utilizarea aproape în exclusivitate al documentelor electronice. În paralel cu îmbunătățirea fluxului intern de lucru și creșterea veniturilor, această concepție economisește foarte mult timp, care ulterior poate fi folosit pentru alte activități, sau de ce nu relaxare. 
Cu un program de management medical cum este Evolvo șiaplicația mobilă ale acestuia, trecerea în acest stadiu devine  mult mai simplu, deoareceadministrarea totală al cabinetului este preluată de un sistem dedicat.

Productivitate prin comunicare
Comunicarea este cel mai important lucru în stabilirea relaţiei cu pacientul, cu aparţinătorii şi cu ceilalţi membri ai echipei medicale. Relaţia medic-pacient constituie una dintre aspectele fundamentale cu care se ocupă psihologia medicală. În practica medicală comunicarea are şi un rol terapeutic şi uneori ne îndreaptă şi către psihologia medicală. Gestionarea unor sarcini dificile de rutină cum ar fi înştiinţările şi notificările, nu au fost niciodată mai uşor de rezolvat decât prin modulul de Marketing al software-ului medical Evolvo. Printr-o setare generală şi cu ajutorul unui buton simplu de activare poţi înştiinţa pacienţii desprecontroale periodice, programărinotifica despre o factură sau informaţie medicală; comunica mesaje automate de felicitare, zi de naştere, sărbători sau promoţii ale cabinetului.
Comunicarea între medic şi pacient este cerinţa minimă a stilului de viaţă şi o obligaţie profesională!
Demo2

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.