Ce este NOU în programul Evolvo?

Programul de management medical Evolvo te ajută să mergi mai departe cu afacerea ta! În cazul programelor informatice , modificările și noutățile diferă de la caz la caz, unele sunt spectaculoase, altele nu sunt observate de utilizator. Unele modificări au un rol mai mare pentru un tip de medic, altele mai puțin. Valoarea acestor dezvoltări continue, de fapt depind de utilizator și stilului său de lucru, care până la urmă va determina direcția și rezultatul optim al programelor de management.


Cum am spus mai sus, factorul cel mi important în dezvoltarea unui program medical este cercul utilizatorilor, însă pe o altă parte această dezvoltare reală depinde și de informaticieni, de echipa administrativă, marketingul adoptat și nu în ultimul rând de legislația în vigoare!

1. Poza de profil pentru pacient

Chiar dacă la prima vedere pare o informație mai puțin importantă, mulți utilizatori Evolvo apreciază acest lucru.

În momentul înregistrării pacientului în sistem, se face și o poză de profil disponibilă pe fișa de bază al acestuia. Cu un webcam plasat la recepție, captura pozei de profil se realizează în secunde și pentru tine, medicul de specialitate, îți oferă o valoare în plus prin informația vizuală disponibilă.

 

2. Restaurare programări

Dacă un lucru se poate întâmpla teoretic, atunci acest lucru se și întâmplă în realitate. Să ștergi din greșeală o programare și să nu îți mai aduci aminte unde a fost inițial ea făcută, atunci astăzi Evolvo te va liniști.

Datele șterse din greșeală nu dispar în pustietatea byte-urilor, ci se află sub icon-ul coșului de gunoi, gata de a fi restaurate „nimic nu se pierde, doar se reciclează”!

 

Ce este aplicaţia Evolvo?

Aplicaţia Evolvo a fost concepută pentru a simplifica accesul la funcţionalităţile de bază în managementul medical. Din acestea fac parte identificarea / înregistrarea pacienţilor, programările și accesul la imagistică (radiografii).
Pentru utilizatorul Evolvo, aplicaţia devine o extensie naturală a telefonului. Este mult mai comod și la îndemână. Indiferent unde te afli ai acces instant la datele pacientului și la programări.
Descarcă aplicația Evolvo GRATUIT și experimentează cu funcțiile oferite! Dacă nu ești încă utilizator Evolvo poți încerca versiunea DEMO !
Dacă ești deja utilizator Evolvo, după ce ai descărcat aplicația pentru Android din Play Store sau din Apple Store pentru iPhone, poți intra în contul tău cu numele de utilizator și parola Evolvo și ești gata de lucru!

Actualizări constante

Această concurență acerba în lumea IT îți impune o dezvoltare permanentă.

Și Evolvo este în această situație în care trebuie lucrat și îmbunătățit permanent codul sursă. O mare parte din aceste lucrări nu sunt spectaculoase pentru utilizator și sunt considerate ca fiind ceva „normal”.

Vorbim aici de exemplu despre:

  • Accesibilitate – utilizatorul astăzi  acceseză datele pacienţilor direct din baza de date al sistemului de management, din ce în ce mai rapid.
  • Flexibilitate – astăzi Evolvo poate fi folosit prin diferite device-uri disponibile, în special telefoane mobile – medicul poate accesa instant de pe telefonul său datele pacientului, radiografiile primite de la centrul de imagistică sau să încarce poze și documente fotografiate.

 

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!