Ce este atât de înfricoșător în transferul administrării cabinetului Online?

Am discutat de nenumărate ori cât de costisitor, ineficient şi riscant este utilizarea unui program local învechit sau dosarele de hârtie arhivate în dulap. Transferul administrării cabinetului Online pare o opțiune logică, însă o astfel de schimbare nu este îmbrățișată întotdeauna cu entuziasm. Care sunt acele aspecte care prezintă această tranziție ca fiind înfricoșătoare? Schimbarea […]


Am discutat de nenumărate ori cât de costisitor, ineficient şi riscant este utilizarea unui program local învechit sau dosarele de hârtie arhivate în dulap. Transferul administrării cabinetului Online pare o opțiune logică, însă o astfel de schimbare nu este îmbrățișată întotdeauna cu entuziasm.
Care sunt acele aspecte care prezintă această tranziție ca fiind înfricoșătoare?
Schimbarea
Sarcinile zilnice într-un cabinet medical pot părea că nu se schimbă prea des, ai adoptat o rutină de lucru şi te-ai obișnuit cu soluțiile tale. Administrarea cabinetului este într-o zonă de confort şi o schimbare în acest sens te forțează să ieși din ea. Gândul că informațiile medicale, radiografiile pacienților vor fi încărcate Online, îți oferă senzația că te întinzi mai mult decât plapuma ta “securizată”
– “Așa am făcut întotdeauna, aici avem dulapul cu dosarele, ordonate după nume. Iată şi recepționera, Paula, care completează fişele pacienților”
Paula este angajată cu 2500 de Lei pe lună (+contribuții), scormonește din greu pentru a ţine la zi o evidenţă corectă, mai mult, s-a redus semnificativ posibilitatea ei de a efectua activitatea de frontdesk.
Transferul administrări Online poate reduce sau chiar elimina ineficienţa şi cheltuielile administrative
Dacă îți dorești un cabinet modern, la nivelul secolului XXI, cu o administrare bazată pe fişe de hârtie sau un program învechit, nu o poți face! Chiar dacă există ezitare din partea administratorului sau rezistenţă din partea personalului, o platformă de management Online, cu toate funcționalitățile disponibile, va deservi şi ușura munca întregii echipe medicale – de la recepție, asistente, medici până la administrator.
Evolvo, software inteligent / echipa rebelă
Cu implementarea sistemului de management medical Evolvo, vei beneficia de tot suportul tehnic oferit de noi şi instruirea personalului. Constatăm o evoluție rapidă la nivel administrativ, eficienţă, documentare medicală şi comunicare. Viața medicilor şi personalului auxiliar a devenit mai simplu şi mai transparent.
Suntem aici pentru a te ajuta în fiecare zi a anului
Te ținem de mână la primii pași, ca în cele din urmă să putem avansa împreună. Evolvo este un program ușor de învățat şi o să surprinzi personalul tău sceptic, cu ușurința cu care vor realiza mai mult într-un timp mai scurt. La un moment dat vor începe să iubească noul sistem. După ce realizează că au mai mult timp pentru pacienți, devin utilizatori Evolvo entuziaști.
Pierderea datelor pacienților
Fără un calculator sau server care se poate strica sau învechii sau fără un dulap cu dosare fără o valoare acceptabilă din punct de vedere informatic, transferul administrări Online are costuri mult mai reduse. Nu trebuie să depinzi de o firmă IT care să implementeze şi să facă salvări de siguranță. Evolvo este o soluție simplă, un program robust bazat pe o tehnologie avansată. La fel de important de reținut este şi faptul că suportul nostru tehnic include şi servicii de preluare bază de date. Dacă utilizezi deja un program, nu trebuie să pierzi datele din vechiul sistem, ele pot fi convertite şi te asigurăm că poți continua afacerea ca de obicei.
Este relaxant faptul că poți cumpăra un program de la experți şi un suport tehnic care să te ghideze prin procesele de configurare, implementare şi întreținere.
O să vezi rezultatele îndată ce ai implementat Evolvo. Datorită proceselor raționalizate, vei face mai puține clickuri, vei întâlni pagini ordonate logic, date corelate şi mai mulți pacienți care vin la tine cu plăcere. Afacerea ta va înregistra şi economii semnificative. Cu Evolvo poți accesa datele pacienților tăi de oriunde din lume doar cu o conexiune la Internet şi un Browser.
Noi ne privim ca un partener de viață pentru afacerea ta. Nu vrem să ne facem dispăruți după implementare şi instruire, vrem să te ajutăm să dezvolți modul de administrare şi să-ţi atingi obiectivele oricare ar fi acestea.
                                                             Evovlo rapoarte
Ai o administrare eficientă?
Găseşte răspunsurile la 3 întrebări elementare cu privire la afacerea ta în 2018:
  • Câți pacienți ai avut?
  • În ce valoare ai făcut încasări?
  • Câți pacienți ar trebui rechemați la control periodic în ianuarie?
Dacă nu reușești să afli aceste răspunsuri în 10 minute, ai nevoie de o schimbare!

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!