Administrezi cabinetul tău într-un mod convenabil?

Alătură-te acelor utilizatori Evolvo care administrează cabinetul lor zilnic aşa cum îşi doresc ei! Noi oferim un sistem de administrare uşoară şi stabilă, care doar prin simplul fapt că este făcut pe o platformă tehnologică mai avansată este mult mai fiabil și mult mai receptiv nevoilor tale.


Printre aceşti utilizatori nu există oameni manipulaţi!

De obicei fac cumpărături la hipermarket, în principiu alimente iar ocazional şi alte produse. Însă, când doresc ceva de calitate, mai gustos, mai proaspăt, merg la un alt magazin sau la piaţă.
Problema cu hipermarketul este că ei satisfac nevoile maselor de oameni, iar volumul lor de afacere este probabil mai mare decât totalul veniturilor cumpărătorilor săi. Sunt companii cu o putere financiară extraordinară. Astfel, atunci când ei decid că cumpărătorul trebuie să mănânce portocale şi să mai achiziţioneze şi o găleată, exact aşa se va întâmpla.

Nu cu mult timp în urmă eram într-un hipermaket şi în fața unui raft plin de portocale, care parcă nu îţi oferea şansa să treci lângă ele fără să le cumperi, mi s-a făcut poftă de ele. Căutând afișul cu preţ, mi-am dat seama că nu există, un lucru destul de interesant. Pe urmă am văzut că oamenii umpleau nişte găleţi plasate lângă portocale şi mergeau cu ele la casă. Portocalele erau de vânzare împreună cu găleţile. Din păcate cineva de la hipermarket a decis că ai nevoie de o găleată… În principiu poate fi un lucru normal, normal într-un brand obscur. Eu însă am plecat fără portocale.
Mai exact cine sunt acei oameni care iau decizii în locul nostru? Cine ne spune să folosim asta, când avem nevoie de altceva? Chiar şi în lumea medicinei există “puteri” care decid ce tip de management trebuie să faci. Iar acesta pare a fi un lucru normal dacă te consideri a fi unul din masa aceea de oameni care îşi iau o găleată, când de fapt ar avea nevoie doar de câteva portocale.

Aplicaţia Evolvo dezvoltată pe telefoane permite utilizatorului să acceseze datele pacienţilor direct din baza de date a sistemului de management. Folosirea acestuia va moderniza modul de lucru al medicului prin faptul că informaţia despre pacient este accesat şi pus la dispoziţie printr-un sistem digitalizat și mobil.

Cu ajutorul aplicaţiei poţi vedea direct pe telefonul tău mobil datele pacientului, radiografiile primite de la centrul de imagistică, poți folosi telefonul tău pentru a fotografia şi încărca imagini în fişa pacientului. Folosirea acestuia modernizează modul de lucru a medicului prin faptul că informațiile despre pacienți sunt accesibile oricând și de oriunde printr-un sistem digitalizat și modern.

Demo gratuit

Sună acum la +40 365 441 611 sau completează formularul online aici pentru a cere un DEMO gratuit. Eventual trimite-ne un email la info@evolvo.ro și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.