Acum poți sincroniza programările din Google Calendar cu programul tău de management


Sincronizează calendarul Evolvo cu Google Calendar
Sincronizează calendarul Evolvo cu Google Calendar

Niciodată nu a fost interconectivitatea între diferitele dispozitive mai ușoară decât în zilele noastre. Technologia Cloud îți oferă posibilitatea de a avea toate datele tale necesare în orice moment! Iar noi de la Evolvo facem tot posibilul ca TU să ai la îndemână datele cabinetului tău oricând. Sincronizează-ți programările tale din Calendarul Google cu sistemul Evolvo și vezi ce se întâmplă și cât de simplu va fi totul!

Tehnologia Cloud te pune în poziţie de control, iar noi facem tot posibilul ca TU să ai la îndemână unelte care îţi simplifică viața.

Sincronizează-ți programările din Calendarul Google cu Evolvo! Evolvo se poate sincroniza cu Google Calendar, indiferent de dispozitivul pe care î-l folosești, fie vorba de laptop, PC, telefon sau tabletă, vei fi conectat permanent la programul tău de management. Asta înseamnă că poți vizualiza sau chiar realiza programările din contul Google, fără să te consulți cu colegii. Dacă ai o asistentă, acesta va putea rezerva anumite programări și tu vei vedea pe viu ce programări, rezervări a făcut. Acest pas este una bidirecțională, astfel ca programările pot fi realizate din contul Google, fie din programul Evolvo. Vei putea să-ți gestionezi timpul într-un mod mai eficient, în plus Google Calendar este un program gratuit.

Solicită o prezentare gratuită a softwareului de management medical Evolvo și vei primi mai mult decât un program de gestiune. Evolvo oferă o conexiune inedită cu pacienții care vor fi foarte mulțumiți, iar TU poți rămâne concentrat la ceea ce iubești mai mult!

Cere prezentare

Folosește aplicațiile noastre


Copyright © Evolvo Romania 2020 – www.evolvo.ro

Acest mesaj a fost trimis la adresa [[EMAIL_TO]] de către info@evolvo.ro. Puteți actualiza profilul dvs. sau adresa dvs. de email sau puteți opta pentru dezabonare.
În conformitate cu legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat SPAM, deoarece: conţine datele necesare de identificare şi instrucţiuni de dezabonare; acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar; adresa dumneavoastră de email a fost făcută publică de către dumneavoastră, prin afişări cu caracter publicitar într-un ghid de afaceri sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri sau contacte de afaceri, fie a fost selectată dintr-o bază de date la care dvs. v-aţi subscris; sunteţi în baza noastră de data ca urmare a unor corespondenţe anterioare; sunteţi un client al companiei noastre; acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita să beneficiaţi de serviciile noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că înţelegem şi apreciem dorinţa dumneavoastră de intimitate, ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dumneavoastră, iar dacă doriţi să nu mai primiţi mesaje în viitor vă rugăm urmaţi instrucţiunile de dezabonare aici.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.