Acces Online


Acces Online, oricând și de oriunde

Bazat pe o tehnologie Cloud, aplicația medicală Evolvo este accesibil Online, oricând şi de oriunde, de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Smartphone) şi funcţional pe orice platformă (Windows, Mac). Tot ce ai nevoie, este o conexiune la Internet!

  • Acces la baza de date a pacienţilor, oricând şi de oriunde, de la cabinet, de acasă, de pe drum sau chiar în timpul unei vacanţe.
    Vizualizează informaţii despre pacienţi chiar şi în drumul tău spre casă, verifică informaţii despre alergie, medicamente prescrise, istoricul medical, fişe medicale.
  • Organizarea şi vizualizarea clară a suprafeţei de programare, sincronizată cu toţi utilizatorii sistemului. Programările Online sunt mai rapide, mai simple şi mai uşoare!
  • Pe baza parolei tale ai acces nelimitat la software-ul medical Evolvo, pentru care garantăm funcţionare 99,95% din timpul real, restul reprezintă repornirea sistemului o dată pe lună.
  • Poţi folosi aplicația Online Evolvo în minutul în care îţi furnizăm datele de acces. Dacă poţi deschide un browser (Chrome, Mozilla Firefox) şi ai conexiune la Internet, ai acces la datele tale.
  • Cu Evolvo eşti conectat permanent cu afacerea ta!

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.