Evolvo
Evolvo

Sistem online pentru eficiența medicilor

Zece ani de experiență ne-au ajutat să dezvoltăm sistemul perfect pentru a ajuta medicii de specialitate să organizeze informațiile de care au nevoie în cabinetul lor și datele despre pacienți și colegi, facilitându-le activitatea zilnică. Cu ajutorul acestui sistem poți economisi mult timp, energie și bani, făcându-ți în același timp munca mai eficientă. Sistemul funcționează perfect pe toate platformele, iar noi îți oferim mai mult decât un software, îți oferim o echipă întreagă, care-ți stă la dispoziție 24/7. A sosit timpul să devii nu doar un medic bun și eficient, ci și unul trendy!

Încearcă gratuit

Avantaje

Acces online

Acces Online, oricând și de oriunde

Bazat pe o tehnologie Cloud, Evolvo este accesibil oricând şi de oriunde, de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Smartphone) şi funcţional pe orice platformă (Windows, Mac). Tot ce ai nevoie, este o conexiune la Internet!

Usor si robust

Uşor și robust

Fiind dezvoltat timp de 10 ani împreună cu medici, Evolvo este uşor de învăţat şi uşor de utilizat. Te alegi cu un sistem extrem de robust, gata de lucru din momentul în care porneşti calculatorul.

Usor de personalizat

Ușor de personalizat

Am conceput sistemul în așa fel încât să poată răspunde la orice nevoie. Nu achiziționezi un program generic pe care îl poate avea toată lumea, ci îl personalizăm în funcție de nevoile tale personale.

Cost lunar predictibil

Cost lunar predictibil

Accesul în program este pe baza unui abonament lunar, nefiind necesară achiziţionarea unor licenţe sau servere. Primeşti Evolvo la un preţ unic de abonament, fără costuri de întreţinere sau actualizare.

Testimoniale

Evolvo testimonial
Dr. Pop Anamaria
Medic Medic Primar în Obstetrică Ginecologie
Sighetu Marmației

Am ales sistemul Evolvo de la deschiderea cabinetului nostru, în 2018, din nevoia de a avea un sistem de programări de încredere. Căutând informații pe Internet, sistemul de management medical Evolvo ne-a oferit ceea ce căutam, și ne-a oferit și lucruri în plus. Am realizat în scurt timp avantajul de a accesa la orice oră și de oriunde sistemul, inclusiv pe mobil, pentru noi programări, pentru istoricul celor vechi. Un alt atu este accesarea datelor pacienților noștri, privind consultatiile mai vechi, considerând dificilă păstrarea și răsfoirea pe hârtie a datelor a mii de pacienți. Sistemul de reminder, cu SMS trimis pacienților, este un plus pentru noi dar și pentru aceștia, dovedindu-le atenția noastră.

Am lucrat cu sistemul Evolvo de la începutul existenței cabinetului, și nu aș schimba asta. Cred că e suficient pentru a-l recomanda și altor specialiști care au ales să lucreze modern și eficient, adaptat curentului, astfel încât să aibă timp pentru pacienți și îngrijirea acestora.

Echipa din spatele sistemului Evolvo s-a dovedit acolo, când ai nevoie de sprijin, cu răbdare și profesionalism, pentru care le mulțumesc!

Evolvo testimonial
Adrian Pavelescu
Associate
SKINOVATE AESTHETICS

Pentru clinica noastră, Evolvo a reprezentat soluția de software medical cea mai potrivită la momentul deschiderii clinicii. Iar pe parcursul dezvoltării business-ului, decizia a fost validată prin faptul că echipa Evolvo a reușit să înțeleagă și să implementeze în mod eficient customizările de care am avut nevoie pentru a adapta ERP-ul clinicii la nevoile impuse de activitățile curente, la raportările de care avem nevoie și la optimizarea procesului de utilizare a acestuia în activitățile zilnice, recurente.

Faptul ca am avut opțiunea de a lucra integral în sistem cloud a redus semnificativ costurile cu echipamente hardware necesare, precum și riscurile aferente găzduirii aplicației sau a datelor on premise.

Platforma excelează la capitolele ușurința de utilizare și de administrare, acuratețea rapoartelor și faptul că se pot consulta în timp real toți indicatorii relevanți pentru business. La fel de utilă este și integrarea cu zona de marketing e-mail/sms, precum și în zona de gestiune a stocurilor și a bonurilor de consum materiale, modul pe care echipa Evolvo l-a customizat special pentru Skinovate, conform nevoilor specifice pe care le-am identificat pe parcursul derulării activității.

Suntem în continuare mulțumiți de platforma Evolvo și ne bucurăm să avem ca partener pe zona de software o echipă serioasă, care asigură funcționalitatea ERP-uli și dezvoltarea acestuia pe măsura evoluției clinicii.

Evolvo testimonial
Dr. Micle Adriana
Medic specialist Obstetrică-Ginecologie
Star Medica

Motivul pentru care am decis achiziționarea sistemului medical Evolvo a fost dorința de a avea o bază de date a pacientelor consultate în cabinetul meu, posibilitatea de a verifica oricând și de oriunde în sistem o informație despre o consultație din trecut.

Ce m-a surprins cel mai tare a fost ușurința cu care se poate lucra în sistem, iar odată ce m-am familiarizat cu el, rapiditatea și simplitatea lui.

Cu siguranță aș recomanda și altor medici acest sistem, lucru pe care l-am și făcut de multe ori.

Îmi pare rău ca nu m-am abonat mai devreme.

Echipa Evolvo este grozavă, întotdeauna dispusă, disponibilă să te ajute ,atunci când este o nelămurire în ce privește sistemul. Este puțin dificil la început, dar odată ce lucrezi în el, te obișnuiești și lucrurile merg foarte simplu.

Mulțumesc echipei Evolvo!

Evolvo testimonial
Dr. Laura Băcanu
Medic specialist oftalmolog
Doctor în Medicină

Am hotărât să încerc Evolvo în momentul în care numărul pacienților de la cabinet a crescut, iar vechiul program de evidența consultațiilor a devenit ineficient.

Nu cred ca aș fi putut face o alegere mai bună! Programul este ușor de folosit, modulul de programări este accesibil atât de pe desktop, cât și de pe telefonul mobil, iar fișele pot fi personalizate, în funcție de dorințele și necesitățile fiecărui medic.

De asemenea, posibilitatea setării sms-urilor de recall este utilă pentru fidelizarea pacienților. Echipa tehnică a fost întotdeauna foarte promptă și receptivă, răspunzând și rezolvând în timp foarte scurt orice problemă. Recomand acest program tuturor medicilor care doresc își eficientizarea activității cabinetului/clinicii.

Funcţii

Evidență pacienți

Înregistrarea și gestionarea rapidă a pacienților

Marketing

Notificarea automată a pacienţilor, înştiinţări, alerte

Programare pacienți

Programarea flexibilă și eficientă a activității și a pacienților

Imagistică

Acces online la radiografii şi imagini medicale

Fișe medicale online

Procedură simplificată în completarea fișelor medicale

Rapoarte

Elaborarea unor rapoarte clare și coerente

Tratamente

Elaborarea ușoară și rapidă a planurilor de tratament

Statistică

Reprezentarea grafică a datelor statistice

Noi te ajutăm să-ți alegi pachetul potrivit

Dacă în echipa ta sunt mai puțin de 10 persoane,această opțiune este cea mai potrivită pentru tine:

STANDARD
Detalii

Dacă în echipa ta sunt 10-20 de persoane, această opțiune este cea mai potrivită pentru tine:

AVANSAT
Detalii

Dacă în echipa ta sunt mai mult de 20 de persoane, această opțiune este cea mai potrivită pentru tine:

PROFESIONAL
Detalii

Pachete

AVANSAT

RON 80
/MEDIC/LUNĂ

 • Module de management medical incluse
 • 100 SMS-uri incluse
 • Suport prin e-mail (12 ore)
 • Salarizare
 • Comunicare cu casă de marcat
 • Puncte de lucru multiple
 • Preluare bază de date
 • MyMed – creare aplicație mobilă pentru clinică, comunicare pacienți, confirmare programări
 • Completarea online a chestionarelor generale
STANDARD

RON 100
/MEDIC/LUNĂ

 • Module de management medical incluse
 • 100 SMS-uri incluse
 • Suport prin e-mail (12 ore)
 • Salarizare
 • Comunicare cu casă de marcat
 • Puncte de lucru multiple
 • Preluare bază de date
 • MyMed – creare aplicație mobilă pentru clinică, comunicare pacienți, confirmare programări
 • Completarea online a chestionarelor generale
PROFESIONAL

RON 180
/MEDIC/LUNĂ

 • Module de management medical incluse
 • 100 SMS-uri incluse
 • Suport prin e-mail (12 ore)
 • Salarizare
 • Comunicare cu casă de marcat
 • Puncte de lucru multiple
 • Preluare bază de date
 • MyMed – creare aplicație mobilă pentru clinică, comunicare pacienți, confirmare programări
 • Completarea online a chestionarelor generale

Cere o prezentare și încearcă-l gratuit!

Trebuie doar să ceri, iar noi îți prezentăm modul de funcționare al sistemului și eficiența sa unică pe piață. Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro.

SAU completează formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.

Încearcă gratuit

Contactează-ne

Evolvo Harta
 

Bd. Cetății nr. 21/2 Târgu Mureș, Jud. Mureş, România

+40 365 441 611

info@evolvo.ro

 
Prin furnizarea datelor de contact pe site-ul Evolvo, vă exprimaţi acordul de corespondență prin e-mail. Puteţi opta pentru dezabonare în orice moment.

Evolvo