Poate fi un software mai eficient decât soluțiile clasice? Am 5 argumente pentru DA 😉

Poate fi ceva nou mai bun decât soluțiile clasice, folosite de generațiile anterioare? Cu schimbarea radicală din zilele noastre, trebuie să ne adaptăm atât noi, cât și cabinetele noastre. Asta nu înseamnă că metodele clasice nu sunt bune, pur și simplu trebuie să ne adaptăm la viteza secolului nostru. Evolvo este pregătit să rezolve toate problemele […]


Poate fi ceva nou mai bun decât soluțiile clasice, folosite de generațiile anterioare? Cu schimbarea radicală din zilele noastre, trebuie să ne adaptăm atât noi, cât și cabinetele noastre. Asta nu înseamnă că metodele clasice nu sunt bune, pur și simplu trebuie să ne adaptăm la viteza secolului nostru.

Evolvo este pregătit să rezolve toate problemele administrative pe care le poți întâmpina în cabinetul sau clinica ta.

Hai să vedem 5 argumente prin care Evolvo îți rezolvă o sumedenie de provocări zilnice.
1. Sincronizare permanentă cu alte calendare externe

Evolvo poate fi sincronizat cu alte calendare externe (cum ar fi Google Calendar), indiferent de pe ce dispozitiv îl folosești. Fie vorba de laptop, calculator, telefon sau tabletă, vei fi conectat permanent la programul tău de management.

Pe scurt, asta înseamnă că poți vizualiza sau chiar realiza programări din contul de Google, fără să te consulți cu colegii. Dacă ai o asistentă, aceasta va putea face programări, iar tu vei vedea în timp real ce programări, rezervări te așteaptă.

Sincronizarea este una bidirecțională, astfel că programările pot fi realizate fie din contul de Google, fie din programul Evolvo. Îți vei putea gestiona timpul într-un mod mai eficient, în plus Google Calendar este un program gratuit și utilizat de milioane de oameni.
2. Ușor de integrat, de utilizat și foarte versatil 

Software-ul medical Evolvo este ușor de folosit de pe orice tip de dispozitiv. Nu trebuie să instalezi absolut nimic pe niciun calculator, ai nevoie doar de acces la Internet, datele tale de autentificare (ID și PAROLĂ) și ești gata de lucru în câteva secunde.

Fiind dezvoltat împreună cu medici pentru medici, este foarte ușor de utilizat și de învățat.

Poți să ai un program medical extrem de robust, gata de lucru din momentul în care pornești calculatorul.

Nu ai nevoie de o sumedenie de echipamente IT, servere sau de o echipă de IT pentru întreținere, este suficient să ai un calculator oarecare în cabinet, iar Evolvo își face treaba susținut de echipa noastă de profesioniști și de tot echipamentul nostru.
3. Soluție ALL IN ONE, unde găsești toate datele pacienților (date contact, istoric medical, imagini/poze)

Putem afirma că sistemul informatic Evolvo este un sistem ALL IN ONE. Are toate caracteristicile și conține toate funcțiile necesare cu ajutorul cărora vei simplifica administrarea și managementul cabinetului tău. Îți va permite o activitate profesională la un potențial maxim.

Cu Evolvo nu trebuie să achiziționezi alte sisteme care să ruleze în paralel, nu trebuie să ai cunoștințe de manageriat, de contabilitate, de informatică sau cunoștințe de administrare. Evolvo se conformează oricărui rol pe care îl ai și se adaptează nevoilor tale actuale.

😉 Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt! Cere o demonstrație și îți arătăm!
4. Fișe/formulare personalizate pentru nevoile tale

Evolvo oferă o procedură simplificată pentru completarea documentelor ONLINE!

Poți să accesezi aceste fișe oricând și de oriunde. Realizezi completarea medicației, rețetelor, fișelor de specialitate și ai la dispoziție tot ce te va ajuta în luarea deciziilor clinice de pe orice dispozitiv. Sistemul oferă o gamă largă de formulare, cum ar fi: Scrisoare medicală, Fișă de consultație, Bilet de trimitere, Rețetă medicală, etc.

Cu Evolvo ai la dispoziție și un sistem unde vei avea posibilitatea să salvezi diferite texte predefinite, pe care le utilizezi frecvent în fișele completate zilnic, care pot fi rechemate și înserate cu metoda copy-paste. Acest modul facilitează completarea rapidă a scrisorilor medicale și implicit vei câștiga mai mult timp liber.
5. Echipă promptă, cu răbdare și profesionalism, la dispoziția ta

Principalul aspect al oricărui software este echipa care îl creează. Evolvo este o companie de IT bazată pe o echipă tânără, promptă și creativă, ce pune accentul pe calitatea produselor și serviciilor livrate.

Membri echipei sunt oameni înarmați cu răbdare și cu atenție la fiecare detaliu și la fiecare client, dispuși oricând să te asculte și să comunice cu tine.

Datorită echipei, softul este într-o continuă dezvoltare, deoarece cred că acesta trebuie să se adapteze cerințelor medicilor și cabinetelor, nu invers.

Software-ul Evolvo dezvoltat și implementat de către noi îți aduce multe avantaje: fidelizarea pacienților vechi, creșterea volumului de pacienți, generarea rapoartelor necesare pentru managementul cabinetului, gestionarea mai multor puncte de lucru dintr-un singur sistem centralizat, controlul și supravegherea activității de oriunde din lume, a întregii echipe, comunicare automatizată între medic și pacienți, etc.

Îți vine să crezi?! Toate aceste avantaje într-un singur sistem informatic accesibil oriunde și oricând!

Te-ai convins? Acestea sunt doar câteva beneficii oferite de Evolvo. Putem să îți facem o prezentare și scalare privată a sistemului 1:1, zilnic, și ne-ar face plăcere să-ți arătăm ce putem face pentru cabinetul tău.

Sună la numărul de mai jos, sau completează formularul de pe site-ul nostru apăsând butonul albastru.

Click aici și solictă o prezentare ONLINE

Ștefan BOTA

Evolvo Romania
0365-441-611
stefan.bota@evolvo.ro
www.evolvo.ro

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.