Toată lumea își dorește o rețetă sigură de management?!

Bună ziua, Toată lumea își dorește o rețetă sigură care să garanteze succesul cabinetului medical, probabil şi TU. Da, ….şi noi am dori să avem o astfel de rețetă! Din păcate, nu te putem ajuta, pentru că nu a descoperit încă nimeni o astfel de rețetă GARANTATĂ. Însă cunoaştem câteva unelte care ar trebui să […]


Evolvo

Bună ziua,

Toată lumea își dorește o rețetă sigură care să garanteze succesul cabinetului medical, probabil şi TU.

Da, ….şi noi am dori să avem o astfel de rețetă!

Din păcate, nu te putem ajuta, pentru că nu a descoperit încă nimeni o astfel de rețetă GARANTATĂ.

Însă cunoaştem câteva unelte care ar trebui să te ajute atunci, când îţi prepari propria ta strategie, pentru ca afacerea să înregistreze creștere și pacienţi mulţumiţi, care la rândul lor să-ţi aducă alți pacienţi.

1. Angajat educat

Încurajează şi ajută-ţi angajaţii să înveţe în continuu pentru a-şi asigura dezvoltarea profesională.
Tu, ca administrator ai nevoie de acest lucru, pentru că astfel echipa medicală va deține toate capacităţile necesare pentru a fi profesionişti. Dacă o asistentă medicală este calificat profesional, foarte probabil că pacientul tău va fii mulţumit.

2. Echipă entuziastă

Recepţionera ar trebui să ridice telefonul cu un ton prietenos. Pacienţilor le place să fie trataţi ca nişte prieteni. De exemplu să-i spună pe nume: „Salut Andrei, cum te simţi după tratament? Cu ce te putem ajuta?”

3. Sistem de management medical implementat

Dacă vrei ca echipa ta să impresioneze, utilizează un sistem de management cu evidenţa clară despre activitatea pe care o conduci. Astfel, să ai la dispoziţie întotdeauna informațiile necesare, într-un mod simplu şi rapid, respectând şi impresionând astfel pacientul.

Evolvo este un program de management medical, dezvoltat pentru o administrare simplă şi eficientă al cabinetelor medicale şi cu siguranţă partenerul tău, întotdeauna disponibil.

Solicită prezentare

4. Comunicare eficientă

Pentru sfârșit ar trebui să adaugi condimentul cel mai important al reţetei!
Alege să comunici uşor cu pacienții. Pacienţilor le place să fie informaţi, să vadă că-ţi pasă de ei şi că sunt importanţi.

O astfel de comunicare este realizată de Evolvo printr-o soluție integrată, fără a avea nevoie de alte dotări de hardware. Dacă te mândreşti că oferi cele mai bune tratamente medicale, nu lăsa ca tehnologia digitală să treacă pe lângă tine!

O zi frumoasă în continuare!

Cu stimă,
Echipa Evolvo

P.S. De ce Evolvo?

Cu aplicațiile Online, cum este Evolvo, aproape totul este posibil!

Aloci un buget lunar şi oferi afacerii tale o îmbunătățire și performanță. Nu trebuie să investești în calculatoare și servere, pur și simplu te loghezi în sistemul tău de management și ești gata de lucru, oricând şi de oriunde.

Evolvo este un lider, atunci când este vorba de tehnologia Cloud.

Tot ce ai nevoie in continuare este să soliciți o prezentare gratuită al programului Evolvo. Completează aici, scrie-ne un email pe info@evolvo.ro sau pur şi simplu sună la +40365441611 sau +40746142208 pentru a fi contactat de unul din colegii noștri care să-ti ofere toate detaliile de care ai nevoie. Asigură-te de o vacanţă relaxată şi lasă pe noi grija administrării cabinetului.

Asigură-te de o vacanţă relaxată şi lasă pe noi grija administrării cabinetului.
Transferă-ţi cabinetul în nori, doar pentru 80 de RON

Solicită prezentare

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.